Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колко км\час сте вдигали с Фиатките?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз със Пунтото съм правил 220/6000 оборота по нанадолно и имах чувството, че ще литна
    Bravo 1.2 16v, ноември 1999г.
    Polo 1.0, юли 1997г.

Коментар

214km/h аз и 2 пасажери

Коментар

Shefy написа:
        214km/h аз и 2 пасажери
        Ама можеше още, нали? Нищо, другия път пак пробвай ама с трима пътника.
        The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Да се включа и аз Yellow_Flash_Colorz_PDT_09 днес на връщане от Шумен на магистралата преди София 165км/ч като в колата бяхме аз, майка ми и баща ми, плюс пален багажник,че даже и кучето беше с нас Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 ,можеше и още малко да вдигна ,но на баща ми го дострашаКолата е Пунто 1.1 1995 год.
          Fiat Punto 55 SX 1.1mi

Коментар

doomy написа:
            Да се включа и аз Yellow_Flash_Colorz_PDT_09 днес на връщане от Шумен на магистралата преди София 165км/ч като в колата бяхме аз, майка ми и баща ми, плюс пален багажник,че даже и кучето беше с нас Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 ,можеше и още малко да вдигна ,но на баща ми го дострашаКолата е Пунто 1.1 1995 год.
            Ужас с този малък автомобил и меки ламарини такава скорост и то доста натоварен.Съветвам ви като правите такива проби за максимална скорост да сте само вие в автомобила както и пътя да е само автомагистрала.
            Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
            Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

ам аз не съм му правил проба за мах, просто се прибирахме и на магистралата го понастапих малко .... иначе с пуканка съм правил 180 км/ч сам без багаж на правата на разклона за Банско,но нямаше нито една кола.... но беше доста страшничко П.с Пуканка повече от 180 не може,е може би по нанадолно може да се изцеди още някой километър,но мисля ,че няма смисъл Поздрави
              Fiat Punto 55 SX 1.1mi

Коментар

Днес направо се самозабравих вдигнах цели 105км./ч. , изпаднах в шок и веднага върнах на максимално разрешената скорост 90км./ч.
                Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Понеже не съм любител на пределно високите скорости но все пак трябва да знам и моето мъниче с това малко моторче какви възможности има на връщане от Ямбол заедно с брат Ми по магистралата към Бургас достигнах 170км./ч. но май това Му беше предела знам ли .Но като цяло колата стоеше стабилно на пътя.
                  Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                  Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Абе мен ме е страх. С Марка съм вдигала 160 км/ч ама ми се разтрепериха и шортите . А иначе съм я виждала и на 200, ама не я карах аз. :D
                    Fiat Marea 1.6 16V

Коментар

Да се кара с висока скорост не е майсторлък!Майсторство е когато стигнеш за някъде на кадето си се запътил безаварийно.Това го казах само защото високите скорости унасят а трябва да се внимава.Ако става дума аз съм налягал до 240 км/ч до колкото е километража,но на никому не е нужна тази скорост.
                      Уважавам тези,които ме уважават!
                      Clube do Marea!

Коментар

batproho написа:
                        Понеже не съм любител на пределно високите скорости но все пак трябва да знам и моето мъниче с това малко моторче какви възможности има на връщане от Ямбол заедно с брат Ми по магистралата към Бургас достигнах 170км./ч. но май това Му беше предела знам ли .Но като цяло колата стоеше стабилно на пътя.
                        Общо взето това са възможностите на двигателчето. Няколко пъти съм го тествал... С 100 октанов бензин и само аз в колата, на равно, повече от 185 по километраж не може да вдигне! Щото четях разни смешки от рода ... със същото двигателче и 4 човека в колата - 190км/ч някой си беше карал
                        Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

Коментар

noriaga написа:
                          Общо взето това са възможностите на двигателчето. Няколко пъти съм го тествал... С 100 октанов бензин и само аз в колата, на равно, повече от 185 по километраж не може да вдигне! Щото четях разни смешки от рода ... със същото двигателче и 4 човека в колата - 190км/ч някой си беше карал
                          Колега, усеща ли се разлика със 100 октанов бензин? Гледах едни тестове по Дискавъри и разликата в октановото число даваше повече мощност само при големите, по-спортно насочени двигатели.Впрочем мисля, че голфаджията цитиран в подписа ти е бил прав
                          like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Lane Staley написа:
                            noriaga написа:
                            Колега, усеща ли се разлика със 100 октанов бензин? Гледах едни тестове по Дискавъри и разликата в октановото число даваше повече мощност само при големите, по-спортно насочени двигатели.Впрочем мисля, че голфаджията цитиран в подписа ти е бил прав
                            Да ти кажа честно... не мога категорично да твърдя, че се усеща, но някак си двигателя работи по-добре като че ли, а и при ускорение мисля че една идея по добре набира.
                            Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

Коментар

180 на тях съм бил не повече от минута, много са пп това беше преди основния ремонт, след него не съм пробвал, а нямам и намерение
                              A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                              e30 forever!

Коментар

noriaga написа:
                                batproho написа:
                                Ами не само двамата с брат Ми бяхме но пък и си карах с 95Н обикновен, може да се пробва и с 100 октанов но смятам че 180-185 както казваш даже ще Му дойдат в повечко.Все пак е само 80к.с. миличкото
                                Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                                Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Working...
                                X