Аз със Пунтото съм правил 220/6000 оборота по нанадолно и имах чувството, че ще литна
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко км\час сте вдигали с Фиатките?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Да се включа и аз Yellow_Flash_Colorz_PDT_09 днес на връщане от Шумен на магистралата преди София 165км/ч като в колата бяхме аз, майка ми и баща ми, плюс пален багажник,че даже и кучето беше с нас Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 ,можеше и още малко да вдигна ,но на баща ми го дострашаКолата е Пунто 1.1 1995 год.Fiat Punto 55 SX 1.1mi
Коментар
-
doomy написа:Да се включа и аз Yellow_Flash_Colorz_PDT_09 днес на връщане от Шумен на магистралата преди София 165км/ч като в колата бяхме аз, майка ми и баща ми, плюс пален багажник,че даже и кучето беше с нас Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 ,можеше и още малко да вдигна ,но на баща ми го дострашаКолата е Пунто 1.1 1995 год.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
ам аз не съм му правил проба за мах, просто се прибирахме и на магистралата го понастапих малко .... иначе с пуканка съм правил 180 км/ч сам без багаж на правата на разклона за Банско,но нямаше нито една кола.... но беше доста страшничко П.с Пуканка повече от 180 не може,е може би по нанадолно може да се изцеди още някой километър,но мисля ,че няма смисъл ПоздравиFiat Punto 55 SX 1.1mi
Коментар
-
Днес направо се самозабравих вдигнах цели 105км./ч. , изпаднах в шок и веднага върнах на максимално разрешената скорост 90км./ч.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Понеже не съм любител на пределно високите скорости но все пак трябва да знам и моето мъниче с това малко моторче какви възможности има на връщане от Ямбол заедно с брат Ми по магистралата към Бургас достигнах 170км./ч. но май това Му беше предела знам ли .Но като цяло колата стоеше стабилно на пътя.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Да се кара с висока скорост не е майсторлък!Майсторство е когато стигнеш за някъде на кадето си се запътил безаварийно.Това го казах само защото високите скорости унасят а трябва да се внимава.Ако става дума аз съм налягал до 240 км/ч до колкото е километража,но на никому не е нужна тази скорост.Уважавам тези,които ме уважават!
Clube do Marea!
Коментар
-
batproho написа:Понеже не съм любител на пределно високите скорости но все пак трябва да знам и моето мъниче с това малко моторче какви възможности има на връщане от Ямбол заедно с брат Ми по магистралата към Бургас достигнах 170км./ч. но май това Му беше предела знам ли .Но като цяло колата стоеше стабилно на пътя.Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
Коментар
-
noriaga написа:Общо взето това са възможностите на двигателчето. Няколко пъти съм го тествал... С 100 октанов бензин и само аз в колата, на равно, повече от 185 по километраж не може да вдигне! Щото четях разни смешки от рода ... със същото двигателче и 4 човека в колата - 190км/ч някой си беше каралlike a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Lane Staley написа:noriaga написа:Общо взето това са възможностите на двигателчето. Няколко пъти съм го тествал... С 100 октанов бензин и само аз в колата, на равно, повече от 185 по километраж не може да вдигне! Щото четях разни смешки от рода ... със същото двигателче и 4 човека в колата - 190км/ч някой си беше каралFiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
Коментар
-
noriaga написа:batproho написа:Понеже не съм любител на пределно високите скорости но все пак трябва да знам и моето мъниче с това малко моторче какви възможности има на връщане от Ямбол заедно с брат Ми по магистралата към Бургас достигнах 170км./ч. но май това Му беше предела знам ли .Но като цяло колата стоеше стабилно на пътя.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар