Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колко км\час сте вдигали с Фиатките?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Най-много съм правил 185 по магистралата по нанадолно.... а иначе 160 си ги прави...
    Продавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
    Punto. 1.2 16v. 86hp+

Коментар

Ами аз засега 150-160 безпроблемно, но в продължително време. София - Правец и обратно. Тъкмо бях купил Бравока и излязохме на разходка. :D
      NOW: ???
      Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
      Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Колкото и невероятно да звучи с мойта темпра на магистралата покрай Пловдив 193 км и искаше още гадината ама бяхме 3ма човека (пишете ги 4 че двамата бяха с общи кила около 190 + мойте 75 ) освен това беше и през ноща И аз не повярвах ама... следващия път и снимки
        кара Fiat Tipo 1.6 ,Fiat Tempra 1.8 16V

Коментар

Но най добрия ми рекорд е Руската чеква - Овча купел за 18 мин в делничен ден към обяд закаснявах за изпит заради леко ПТП причинено от един голфаджия (даже не беше голф а неодобрения му модел ПОЛО)
          кара Fiat Tipo 1.6 ,Fiat Tempra 1.8 16V

Коментар

на равно съм правил 176 км/ч с Темпра 1.9 TDS .. пробвах да я засиля и да я пусна по наклон да видя дали наистина има ограничение на 177, но като го направих скоростта намаляваше ( може би заради аеродинамичната форма :D )

Коментар

Най-много съм вдигал 190 и то по равно претполагам че и на 200 щях да го закова ако нямаше толкова коли и повечко прав път... Но иначе над 140-150 вече осещането е като в излитащ самолет имам чуството ше ако имам 50см. крила ще литна...! Това с Фиата...
              Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
              Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5

Коментар

Понеже от скоро го имам ритмото (преди беше на баща ми) не съм имал възможност да го изпробвам, щото трябва специално за това да ходя на магистралата, а пък и не съм толкова луд, а пък и да го пробвам в екстремно време с такива скорости - особено зимата ? В края на януари ходих до Бургас и някъде около Слънчев Бряг карах спокойно с 170 зад някакъв с мерджан от новите - исках да видя колко ще вдигна и до кога ще съм зад него, ама оня настигна някаква кола и намалихме..иначе с тази скорост въобще не усещах че ще излитам - доста стабилно и сравнително тихо се движеше колата Иначе преди години, когато колата беше на баща ми, той вдигна 210, ама не пробва повече - най-много да можеше 215-220 (до колкото е километража - не че това е някакъв критерий) и то със зор - поне така ми изглеждаше.
                Ritmo 105 TC

Коментар

Километража не е никакъв критерий!При мен на Бравото километража лъже с 5 до 10 км в повече при по високите скорости а Ланчията лъже с 10 до 20.засичал съм ги и двете с гпс.Ланчията на равно макс 195 по нанадолнището ги направи 222,3 по гпсЗа фиата ме е срам да кажа
                  Bravo 1.2 16v
                  Lancia Dedra 1.8 16v
                  Suzuki GSXR250R

Коментар

колеги аз със моя фиат браво 1.4 12v съм вдигал 180 км. и повече несам го настъпял.

Коментар

PREDATORst написа:
                      Километража не е никакъв критерий!При мен на Бравото километража лъже с 5 до 10 км в повече при по високите скорости а Ланчията лъже с 10 до 20.засичал съм ги и двете с гпс.Ланчията на равно макс 195 по нанадолнището ги направи 222,3 по гпсЗа фиата ме е срам да кажа
                      Да, съгласен съм за това, че не се знае точно колко е скоростта при аналоговите километражи - затова следващия път ще го засека с GPS - поне за друго не се сещам
                      Ritmo 105 TC

Коментар

Коментар

Аз сам с Браво 1.6 - 103 к.с. и сам на газ ако щете ми вярваите но от София до Пловдив в един участък от 10 км вдигнах 200 км. И не е с газов инжекцион но уредбата ми е слагана в италия.
                          Fiat BRAVO 1.6 103 konq pod kapaka i edin v kupeto!!!

Коментар

gotin550 написа:
                            колеги аз със моя фиат браво 1.4 12v съм вдигал 180 км. и повече несам го настъпял.
                            И аз така и малко отгоре без проблем

Коментар

220км//ч - 6500рпм

Коментар

С Нисан Примера 2.0 Д. нерегулирана предница, никакви гуми отпред и отзад, Добрич-Балчик си ги залепи 170 с 4 човека в колата, но повече не може убедих се че това е максималната скорост която може да развие.Сега карам Фиат типо 1.4 ама не съм го гърчил. за сега с него максимума е 130 в градско ама определено има мегдан за още минимум 15-20 км/ч иначе съм се возил в пасат 2 с 200 км/ч но не карах аз.
                                Edna strast

Коментар

Working...
                                X