bagercho написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко км\час сте вдигали с Фиатките?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Не се пали толкова, колега. Има такава тема - пишете. За мен темата е много тъпа като цяло и веднага обяснявам защо. Какво значение има, че аз съм вдигнал 200, друг 190, трети 250??? Безсмислена е. Какво ако аз съм карал с 300? Получавам някакво признание ли? Ако искам адреналин пак мога да карам с 200, но без да се хваля. И както Оги каза, ще разберем много хора с колко са карали, но е достатъчно един да е искал и той да пише тук, но никога повече да няма тази възможност.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
puntoss
по темата има голям интерес и то се вижда от многото отговори и снимки. мисля че е глупаво и нереално някои да прави изпитания на колата само заради темата във форума. според мен всеки споделя нещо, което му се е случило и сега вижда във форума подходяща тема за това. на който му е интересно да чете
Коментар
-
style34 написа:Не се пали толкова, колега. Има такава тема - пишете. За мен темата е много тъпа като цяло и веднага обяснявам защо. Какво значение има, че аз съм вдигнал 200, друг 190, трети 250??? Безсмислена е. Какво ако аз съм карал с 300? Получавам някакво признание ли? Ако искам адреналин пак мога да карам с 200, но без да се хваля. И както Оги каза, ще разберем много хора с колко са карали, но е достатъчно един да е искал и той да пише тук, но никога повече да няма тази възможност.
Коментар
-
Immortal написа:То е като във вица за самотния остров и готината мадама - за какво да я чукаш, като после няма на кой да се похвалишThe awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Paparac написа:Mandor написа:Към момента максималната ми е 130 км/ч (градско)...
Коментар
-
Humppa
Днес почти успях да вдигна 40 км/ч на 3-та... В кишата... 130 км/ч в града са химера за мен, но то аз и съм такъв едни смотан шофьор, пък и стаж и километраж навъртян нямам...
Коментар
-
Аз успях да стигна до 200 точно по тракия преди ихтиман с бравото. Можеше още малко ама ме достраша повече.Иначе си карам кротко с 100 за по икономично.с пунтото съм успявал 140 -150 с мнооого зорhttp://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
аз с моито си карам кротко но веднъж дваж съм го изопвал (нужда) 165км/ч ама може и още малко ама не мисля да пробаминаче наи високата скорост с която съм возен беше с Бащата (Пасата) с 230км/чШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
Paparac написа:Mandor написа:Към момента максималната ми е 130 км/ч (градско)...
Коментар
-
Колеги моят рекорд с Типото е 185-190 имам снимка на 185 на снимките на колата в гараж иначе Типо 1.4 карб 78 к.с. 95г. но определено не мога да поддържам тази скорост поддържам 160 175 без проблем на горе мотора ми става като F1Fiat Tipo 1.4 ЕX Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed EX Alfa Romeo 156 2.4 JTD ЕX...NOW:Alfa Romeo 166 2.4 JTD Remaped, MERCEDES-BENZ E220 CDI AVANTGADRE
Коментар
-
style34 написа:Immortal написа:То е като във вица за самотния остров и готината мадама - за какво да я чукаш, като после няма на кой да се похвалиш
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар