Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колко км\час сте вдигали с Фиатките?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

bagercho написа:
    Uox написа:
    Имаше още малко сила, ама много трафик и......230 http://www.youtube.com/watch?v=rRGOanRoELo
    Ама нещо ML-а дръпна напред.
    Мне, просто върнах газта П.П. Въпрос към колегите които критикуват. За какво в направена тази тема. За да каже всеки, че е карал с 50 градско и 130 на магистралата ли Като не ви харесват отговорите - не пишете Айде със здраве.

Коментар

Не се пали толкова, колега. Има такава тема - пишете. За мен темата е много тъпа като цяло и веднага обяснявам защо. Какво значение има, че аз съм вдигнал 200, друг 190, трети 250??? Безсмислена е. Какво ако аз съм карал с 300? Получавам някакво признание ли? Ако искам адреналин пак мога да карам с 200, но без да се хваля. И както Оги каза, ще разберем много хора с колко са карали, но е достатъчно един да е искал и той да пише тук, но никога повече да няма тази възможност.
      The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

puntoss

по темата има голям интерес и то се вижда от многото отговори и снимки. мисля че е глупаво и нереално някои да прави изпитания на колата само заради темата във форума. според мен всеки споделя нещо, което му се е случило и сега вижда във форума подходяща тема за това. на който му е интересно да чете

Коментар

style34 написа:
          Не се пали толкова, колега. Има такава тема - пишете. За мен темата е много тъпа като цяло и веднага обяснявам защо. Какво значение има, че аз съм вдигнал 200, друг 190, трети 250??? Безсмислена е. Какво ако аз съм карал с 300? Получавам някакво признание ли? Ако искам адреналин пак мога да карам с 200, но без да се хваля. И както Оги каза, ще разберем много хора с колко са карали, но е достатъчно един да е искал и той да пише тук, но никога повече да няма тази възможност.
          Като цяло си прав. От друга страна - с много от другите неща, които човек прави и после споделя е абсолютно същото. Можеш да ги правиш и да не казваш на никой, а може и да не ги правиш, а да разправяш навсякъде колко си добър в правенето им То е като във вица за самотния остров и готината мадама - за какво да я чукаш, като после няма на кой да се похвалиш

Коментар

Immortal написа:
            То е като във вица за самотния остров и готината мадама - за какво да я чукаш, като после няма на кой да се похвалиш
            Хахахаххахаха, няма смисъл да я ч*кам тогава. Исках да кажа, че някой младеж, с книжка от месец, ще прочете тука за подвизите на другите и ще се надъха и той да изпъне неговата кола. А при неопитен шофьор знаеш, че това може да е фатално. Аз също карам бързо и то не моментно. Искам да призова хората, които нямат опит и не познават добре колата си да не рискуват. Веднъж стават лошите неща и връщане назад няма.P.S. Вчера на Симеоновско вечерта така се бяха смляли, дано няма пострадали.
            The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Paparac написа:
              Mandor написа:
              Към момента максималната ми е 130 км/ч (градско)...
              И си горд със 130 км/ч в град?
              Ето това ако не е подстрекаване.... Едва ли не - ти си палячо щом не можеш да вдигнеш повече от 130, а ние сме пичове. За какво изобщо говорим. Сега другия ако няма акъл в главата, ще вземе да си каже - кой, аз ли бе? Аз ли не мога да вдигна повече от 130, я да ходя да им покажа сега как вдигам 200 във виелицата... и после "went the horse into the river, ама то валеше сняг, ама беше мокро, ама това, ама онова...".

Коментар

Днес почти успях да вдигна 40 км/ч на 3-та... В кишата... 130 км/ч в града са химера за мен, но то аз и съм такъв едни смотан шофьор, пък и стаж и километраж навъртян нямам...

Коментар

Аз успях да стигна до 200 точно по тракия преди ихтиман с бравото. Можеше още малко ама ме достраша повече.Иначе си карам кротко с 100 за по икономично.с пунтото съм успявал 140 -150 с мнооого зор
                  http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
                  Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
                  FIAT БРАВО 1.2 16v
                  ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
                  FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

аз с моито си карам кротко но веднъж дваж съм го изопвал (нужда) 165км/ч ама може и още малко ама не мисля да пробаминаче наи високата скорост с която съм возен беше с Бащата (Пасата) с 230км/ч
                    Шофирай разумно, на пътя не си сам.
                    Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
                    Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
                    Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

Аз с Бравото около 240км/ч на 4-та ама не го натиснах още .
                      Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron

Коментар

Paparac написа:
                        Mandor написа:
                        Към момента максималната ми е 130 км/ч (градско)...
                        И си горд със 130 км/ч в град?
                        Варна - Тополи ... (което се води квартал) .. води се градско, но само така се води ... а истината е че пътя не позволява по-висока скорост, а и няма смисъл от такава... нормалната скорост за този участък е около 90-100
                        Fiat Tempra 1.6 Carburator 1991 - 63kW / 86 hp -=> Дамата в Червено

Коментар

Колеги моят рекорд с Типото е 185-190 имам снимка на 185 на снимките на колата в гараж иначе Типо 1.4 карб 78 к.с. 95г. но определено не мога да поддържам тази скорост поддържам 160 175 без проблем на горе мотора ми става като F1
                          Fiat Tipo 1.4 ЕX Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed EX Alfa Romeo 156 2.4 JTD ЕX...NOW:Alfa Romeo 166 2.4 JTD Remaped, MERCEDES-BENZ E220 CDI AVANTGADRE

Коментар

Аз с бравата съм правил 160 и мисля че това е макса.. все пак е най-спънатия мотор 1.9 чистак дизеляк
                            Brava sx 1.9D

Коментар

style34 написа:
                              Immortal написа:
                              То е като във вица за самотния остров и готината мадама - за какво да я чукаш, като после няма на кой да се похвалиш
                              Хахахаххахаха, няма смисъл да я ч*кам тогава. Исках да кажа, че някой младеж, с книжка от месец, ще прочете тука за подвизите на другите и ще се надъха и той да изпъне неговата кола. А при неопитен шофьор знаеш, че това може да е фатално. Аз също карам бързо и то не моментно. Искам да призова хората, които нямат опит и не познават добре колата си да не рискуват. Веднъж стават лошите неща и връщане назад няма.P.S. Вчера на Симеоновско вечерта така се бяха смляли, дано няма пострадали.
                              Младежите, с книжка от месец са достатъчно надъхани за подвизи зад влана и без да четат тази тема. Няма да ги спреш, колкото и мъдри съвети да им даваш.
                              Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                              ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

с 240 на четвърта с браво Че кво е това Браво с кви скорости е от ферари ли
                                NO PAIN NO GAIN fiat COUPE

Коментар

Working...
                                X