230 имам фиат крома турбо бензин, вдигнах ги на пътя за Сливница с 4 човека вътре.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко км\час сте вдигали с Фиатките?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
TORINO_MOTOR написа:Най много съм дигал 140 ,ама имам някаъв проблем при 120 почва да ми вибрира волана.Или е крива джанта или гумите са криви или и двете_______________________________________
0885261834
Коментар
-
nas (TM) написа:Малко ме е срам за годините ми, но ... Това е с Ланчата....Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
bebop написа:Immortal написа:BO написа:Сигурно колегата се е объркал-имал е в предвид 3-та сигурно!Защото на 4-та на мен 1.6 и.е. на 170 на 4-та съм 6000 но на 3-та не съм пробвал колко съм!Ама искам да пробвам колко ще вдигна лятото колко ще вдигна с новички гуми че сега задницата ми играе все едно "валс"!Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
267км/ч с Темпрата /Веднъж като си карахме със 165-70 километража ги показа за 2 секунди и се махнаха /Електрониката нещо беше луднала/Yellow_Flash_Colorz_PDT_45 Fiat Тempra 09.1990г. 159А2.000 Yellow_Flash_Colorz_PDT_45
КУПУВАМ: Теглич за Темпра
КУПУВАМ: Халогени за Фиат Темпра...
КУПУВАМ: Спортен волан
http://www.tempra-clube.hit.bg
http://www.tempras.myfreebb.com
Коментар
-
geshabeli написа:nas (TM) написа:Малко ме е срам за годините ми, но ... Това е с Ланчата....
Коментар
-
Бахти да знаете тука в Германия какви тийн изпълнения правят...Оня ден на магистралата ни задмина ЕНЦО ФЕРАРИ...Просто няма как да ви опиша осещането ..тази кола е...НЕВЕРОЯТНА ..А иначе мисля че беше експоната от Синсхайм..Тоя пич колко ли получава за да я излага там..едва ли обаче е заради парите...FIAT BRAVO 1.6 16V
Коментар
-
И с четирите Fiat-а, които съм карал и карам съм бил над 200 км/ч.Fiat Punto 1.8 HGT - 210 км/ч (второкласен път Видин-Брегово + 2-ма свидетели в купето)Fiat Stilo 1.6 5 door - 200 км/ч (Пловдив-Хисаря, с жената)Fiat Stilo 1,9 JTD - 210 км/ч (Пирдоп - Челопеч, с жената)Fiat Stilo 1.6 3 door - 200 км/ч (София-Пловдив, дъжд)Всичко е до 6000 оборота (при дизела - 4300) защото повечето от колите бяха на по-малко от 3000 километра пробег. Който ме познава знае!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар