Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колко км\час сте вдигали с Фиатките?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

230 имам фиат крома турбо бензин, вдигнах ги на пътя за Сливница с 4 човека вътре.
    Fiat Croma 2.0 i. Turbo

Коментар

200 точно...и ми спря километража...беше бушон де ама аз помислих първо че може да има общо с скоростта
      FIAT BRAVO 1.6 16V

Коментар

Най много съм дигал 140 ,ама имам някаъв проблем при 120 почва да ми вибрира волана.Или е крива джанта или гумите са криви или и двете
        FIAT TIPO 1,6

Коментар

TORINO_MOTOR написа:
          Най много съм дигал 140 ,ама имам някаъв проблем при 120 почва да ми вибрира волана.Или е крива джанта или гумите са криви или и двете
          И аз имах такива проблеми при подобна скорост,ама при 180 и повече изчезват вибрациите

Коментар

Selqatin написа:
            И аз имах такива проблеми при подобна скорост,ама при 180 и повече изчезват вибрациите
            Не бих пробвал до 180 дали ще изчезнат Yellow_Flash_Colorz_PDT_24
            FIAT TIPO 1,6

Коментар

Къде сте трагнали да развивате големи скорости...е,аз на 17 карах Prisma-ta със 130 максимално 2-ро класен,междуселски,направо път и повярвайте ми дори да звучи малко,доста се усеща!
              еx Fiat Coupé 1.8 16v '99
              Fiat Tipo 1.6 i.e Suite '94

Коментар

nas (TM) написа:
                Малко ме е срам за годините ми, но ... Това е с Ланчата....
                Вчера както си карах по магистралата от Пловдив около 20 км нагоре към София гледам един ме задминава с тъщата ланча и яко на скорост. Аз си бях с 120 с пълна кола - багаж и 4 човека. След около 2 км го гледам същия хванат от police. Да не си бил ти?
                Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

bebop написа:
                  Immortal написа:
                  BO написа:
                  Сигурно колегата се е объркал-имал е в предвид 3-та сигурно!Защото на 4-та на мен 1.6 и.е. на 170 на 4-та съм 6000 но на 3-та не съм пробвал колко съм!Ама искам да пробвам колко ще вдигна лятото колко ще вдигна с новички гуми че сега задницата ми играе все едно "валс"!
                  В интерес на истината точните цифри ми се губят, това мисля че видях на километража. При гонка не гледаш постоянно в уредите...Сега ще ме накарате да ида пак на пистата да направя един тест, за да бъда по-конкретен. На 5-та с 3000 обор. съм точно на 100 км/ч. Не знам дали е нормално...
                  Не знам дали е нормално. Аз съм с 1.6 ДОНС и на 3000 на 5-та съм със 112.
                  И аз съм с 1.6 ие и при мен са така оборотите като на bebop така че явно е нормално.Аз отначало си мислех катализатор тва онова ама си било така....
                  Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                  Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

267км/ч с Темпрата /Веднъж като си карахме със 165-70 километража ги показа за 2 секунди и се махнаха /Електрониката нещо беше луднала/
                    Yellow_Flash_Colorz_PDT_45 Fiat Тempra 09.1990г. 159А2.000 Yellow_Flash_Colorz_PDT_45

КУПУВАМ: Теглич за Темпра
                    КУПУВАМ: Халогени за Фиат Темпра...
                    КУПУВАМ: Спортен волан

http://www.tempra-clube.hit.bg
                    http://www.tempras.myfreebb.com

Коментар

205 км/ч на пътя Асеновград - Пловдив
                      Fiat Marea Weekend 1.6 16v SX '98г.
                      Lancia Dedra 1.6 91г.

Коментар

geshabeli написа:
                        nas (TM) написа:
                        Малко ме е срам за годините ми, но ... Това е с Ланчата....
                        Вчера както си карах по магистралата от Пловдив около 20 км нагоре към София гледам един ме задминава с тъщата ланча и яко на скорост. Аз си бях с 120 с пълна кола - багаж и 4 човека. След около 2 км го гледам същия хванат от police. Да не си бил ти?
                        Не съм бил аз, знам им всичките "стоянки" на полицаите по магистралата и в двете посоки, а и другото е че от доста време не съм правил "тийн изпълнения"

Коментар

Бахти да знаете тука в Германия какви тийн изпълнения правят...Оня ден на магистралата ни задмина ЕНЦО ФЕРАРИ...Просто няма как да ви опиша осещането ..тази кола е...НЕВЕРОЯТНА ..А иначе мисля че беше експоната от Синсхайм..Тоя пич колко ли получава за да я излага там..едва ли обаче е заради парите...
                          FIAT BRAVO 1.6 16V

Коментар

И с четирите Fiat-а, които съм карал и карам съм бил над 200 км/ч.Fiat Punto 1.8 HGT - 210 км/ч (второкласен път Видин-Брегово + 2-ма свидетели в купето)Fiat Stilo 1.6 5 door - 200 км/ч (Пловдив-Хисаря, с жената)Fiat Stilo 1,9 JTD - 210 км/ч (Пирдоп - Челопеч, с жената)Fiat Stilo 1.6 3 door - 200 км/ч (София-Пловдив, дъжд)Всичко е до 6000 оборота (при дизела - 4300) защото повечето от колите бяха на по-малко от 3000 километра пробег. Който ме познава знае!

Коментар

Това, с жената не го смятам за реални постижения! Единия натиска газта, а другия спирачката! С 1.6 16 волта - 200-205 са реални постижения за италианките! Прав ли сьм?

Коментар

За жената са поносими - а тя е от доста страхливите.

Коментар

Working...
                                X