Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колко км\час сте вдигали с Фиатките?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

mnpenchev написа:
    nikki_sixx написа:
    Първият път като минах 320... си помислих, че ше литна. После дойде и невероятната скорост от 760.., а след като подминах скоростта на звука - вече нищо не ме учудва!
    Само не натискай онова копче, което е до сити режима, че превключва на 1ва космическа и става страшно Четох някаде в нета, че се разработва модул за стило за изтрелване в открития космос, скоро ще мога да карам мацките до луната, да се любуваме на гледката към земята
    Аз на Луната имам парцел бе.. може да опънем палатка (имам много хубава... с 1800мм воден стълб).., обаче ако ми намериш и на мен некоя приятелка.., че да станем компания... за гледката де. Може да вземем и една тава с кебапчета + каса бира... и хич даже не ми трябва да се връщам на... Земята!
    Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

nikki_sixx написа:
      mnpenchev написа:
      nikki_sixx написа:
      Първият път като минах 320... си помислих, че ше литна. После дойде и невероятната скорост от 760.., а след като подминах скоростта на звука - вече нищо не ме учудва!
      Само не натискай онова копче, което е до сити режима, че превключва на 1ва космическа и става страшно Четох някаде в нета, че се разработва модул за стило за изтрелване в открития космос, скоро ще мога да карам мацките до луната, да се любуваме на гледката към земята
      Аз на Луната имам парцел бе.. може да опънем палатка (имам много хубава... с 1800мм воден стълб).., обаче ако ми намериш и на мен некоя приятелка.., че да станем компания... за гледката де. Може да вземем и една тава с кебапчета + каса бира... и хич даже не ми трябва да се връщам на... Земята!
      Значи ето го мястото за пролетната среща, айде покани ни - ние ще си донесем каймата за кебапчетата... :D
      Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

SokOtPraskova написа:
        Значи ето го мястото за пролетната среща, айде покани ни - ние ще си донесем каймата за кебапчетата... :D
        Там е само за Стилота бе мила...Обаче, ако ми кажеш, че ще си послушна... може да те взема с мен
        Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

nikki_sixx написа:
          SokOtPraskova написа:
          Там е само за Стилота бе мила...Обаче, ако ми кажеш, че ще си послушна... може да те взема с мен
          Е край, значи си уредих живота..
          Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

puntoss

направих и аз една снимка :D
            Прикачени файлове

Коментар

аз сам в фиата след Перник 230км залепих
              Fiat Coupe 2.0 16V ....

Коментар

nikimura123 написа:
                Аз сам във фиата след Перник 230кмзалепих.
                Aaaaa верно ли? Къде ги залепи и с какво лепило?
                The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

style34 написа:
                  nikimura123 написа:
                  Аз сам във фиата след Перник 230кмзалепих.
                  Aaaaa верно ли? Къде ги залепи и с какво лепило?
                  Кoлегата просто искаше да каже, че като е ползвал пътя след Перник за писта, за да може да кацне, е залепнал за земята с 230 км/ч, демек се е приземил благополучно

Коментар

nikimura123 написа:
                    аз сам в фиата след Перник 230км залепих
                    е сега кажи и че е 1.2 с чистачки за мъгла и фарове за дъжд и рег № РК...
                    fiat coupe 2.0 16V

Коментар

SokOtPraskova написа:
                      nikki_sixx написа:
                      SokOtPraskova написа:
                      Е край, значи си уредих живота..
                      Ники , вързаха ти :D аиде сега в другата тема за таковането да разкажете как е на луната да се таковаш
                      fiat coupe 2.0 16V

Коментар

е добре обаче отдавна правят вече и такива коли които правят повече от 180км :D
                        Fiat Coupe 2.0 16V ....

Коментар

Мареа 1.9 ТД100 - 180км и можеше ощте
                          Marea 1.9 TD100

Коментар

Bravo 1.4 12v- 160-170 някаде му вдигнах на правана при с. Студена на E79
                            Fiat Bravo SX 1.4 12V

Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
                            Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Коментар

Fiat Tipo - 1.6 i.e. - 180 km това му е максимума и повече неиска всичко това за кратко време иначе двигателя - БУМ
                              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                              Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

kosta написа:
                                Fiat Tipo - 1.6 i.e. - 180 km това му е максимума и повече неиска всичко това за кратко време иначе двигателя - БУМ
                                Това за двигателя - БУМ го знаем от опит

Коментар

Working...
                                X