Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колко км\час сте вдигали с Фиатките?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Immortal написа:
    Газчица брат, газчица... естествено след 200 колата автоматично преминава на бензин, всъщност след 6000 оборота.
    Я това не го знаех, при вс газови ли става така? или е опция?
    Brava 103HP
    ''Фиата тръгва там където Голфа спира''

Коментар

miro2177 написа:
      Immortal написа:
      Газчица брат, газчица... естествено след 200 колата автоматично преминава на бензин, всъщност след 6000 оборота.
      При мойта не е така.Естествено 200 не съм дигал ама над 6 000 оборота не превключва
      Fiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)

ZFA16000002608488

ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!

Коментар

miro2177 написа:
        Immortal написа:
        Опция е при газовите инжекциони, на Дедрата ми се превключва при 4000 оборота (за повече МОЩ ).Незнам дали на всички марки го има, но на полските AG и AC (Зенит) го има.По принцип се ползва за да може да се задейства ограничителя...Има и други интересни опции, като например няколко цилиндъра да работят на газ, останалите на бензин

Коментар

160 км/ч сутринта на пътя околовръстното-с. Волуяк-гр. Костинброд. Нямаше движение и за това издух, иначе не рискувам!

Коментар

185 km/ч магистрала тракия - пътя между Пазарджик и Пловдив. OMV 100 октана и празна кола
            Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

Коментар

това лято за морето 182 ако 6тете вярваите бес проблеми
              преди FIAT-BRAVO1.9JTD сега FIAT-MAREA1.8-16v

Коментар

здравеите аз с заставата сам вдигал 110 на разширението за благоевград мойеше още но касно се сетих да q пробам на макс
                The Fiat 128 is a most successful 1100cc car with sales of over 1,750,000 in the past five years. Why? Simply because it gives you more for your money-and it's much more enjoyable to drive.

Zastava GT 55

Коментар

190 на автомагистрала "Тракия" малко след Чирпан и втория опит на влизане в София пак толкова, като в колата бях само аз и багажа без много движение
                  FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
                  FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
                  Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

190 и интересното беше, че едно Ауди ме изпревари все едно съм спрял...

Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
                    ex:Opel Kadett 1.3
                    ex:Fiat 125p
                    ex:Москвич 412

Коментар

Първият път като минах 320... си помислих, че ше литна. После дойде и невероятната скорост от 760.., а след като подминах скоростта на звука - вече нищо не ме учудва!
                      Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

nikki_sixx написа:
                        Първият път като минах 320... си помислих, че ше литна. После дойде и невероятната скорост от 760.., а след като подминах скоростта на звука - вече нищо не ме учудва!
                        Със стилото ли постигна това Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Коментар

140 има още мегдан 1.1 53/54 коня ПУНТО 180 Опел Кадетт 1.6 Моно инж достраша ме за още..170 Голф 3 Комби има още мегдан 1.8 75 конски сили 150 Режо 106 1.4 75 коня сигурен съм че може 170 ПОНЕ ГОЛФ 1 1.6 200км/ч на 4-а предавка!!!!! има 5-а!!!!!! без седалки шлаифани глави в момента е със заварен диференциал неможе да завива
                          Ето ме вече с Фиат

Коментар

nikki_sixx написа:
                            Само не натискай онова копче, което е до сити режима, че превключва на 1ва космическа и става страшно Четох някаде в нета, че се разработва модул за стило за изтрелване в открития космос, скоро ще мога да карам мацките до луната, да се любуваме на гледката към земята

Коментар

mnpenchev написа:
                              nikki_sixx написа:
                              Само не натискай онова копче, което е до сити режима, че превключва на 1ва космическа и става страшно Четох някаде в нета, че се разработва модул за стило за изтрелване в открития космос, скоро ще мога да карам мацките до луната, да се любуваме на гледката към земята
                              Ей това с разходката до луната ще е яко, а и ако не слуша мацката ще си ходи пеша
                              The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

style34 написа:
                                mnpenchev написа:
                                nikki_sixx написа:
                                Ей това с разходката до луната ще е яко, а и ако не слуша мацката ще си ходи пеша
                                А после нека караме фиат и да ни е яд,а? Ха.. Ей тва е космически сме..

Коментар

Working...
                                X