Immortal написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко км\час сте вдигали с Фиатките?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
miro2177 написа:Immortal написа:Газчица брат, газчица... естествено след 200 колата автоматично преминава на бензин, всъщност след 6000 оборота.Fiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)
ZFA16000002608488
ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!
Коментар
-
miro2177 написа:Immortal написа:Газчица брат, газчица... естествено след 200 колата автоматично преминава на бензин, всъщност след 6000 оборота.).Незнам дали на всички марки го има, но на полските AG и AC (Зенит) го има.По принцип се ползва за да може да се задейства ограничителя...Има и други интересни опции, като например няколко цилиндъра да работят на газ, останалите на бензин
Коментар
-
profit
160 км/ч сутринта на пътя околовръстното-с. Волуяк-гр. Костинброд. Нямаше движение и за това издух, иначе не рискувам!
Коментар
-
здравеите аз с заставата сам вдигал 110 на разширението за благоевград мойеше още но касно се сетих да q пробам на максThe Fiat 128 is a most successful 1100cc car with sales of over 1,750,000 in the past five years. Why? Simply because it gives you more for your money-and it's much more enjoyable to drive.
Zastava GT 55
Коментар
-
nikki_sixx написа:Първият път като минах 320... си помислих, че ше литна. После дойде и невероятната скорост от 760.., а след като подминах скоростта на звука - вече нищо не ме учудва!Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
ex:Opel Kadett 1.3
ex:Fiat 125p
ex:Москвич 412
Коментар
-
140 има още мегдан 1.1 53/54 коня ПУНТО 180 Опел Кадетт 1.6 Моно инж достраша ме за още..170 Голф 3 Комби има още мегдан 1.8 75 конски сили 150 Режо 106 1.4 75 коня сигурен съм че може 170 ПОНЕ ГОЛФ 1 1.6 200км/ч на 4-а предавка!!!!! има 5-а!!!!!! без седалки шлаифани глави в момента е със заварен диференциал неможе да завиваЕто ме вече с Фиат
Коментар
-
mnpenchev
nikki_sixx написа:Първият път като минах 320... си помислих, че ше литна. После дойде и невероятната скорост от 760.., а след като подминах скоростта на звука - вече нищо не ме учудва!Четох някаде в нета, че се разработва модул за стило за изтрелване в открития космос, скоро ще мога да карам мацките до луната, да се любуваме на гледката към земята
Коментар
-
mnpenchev написа:nikki_sixx написа:Първият път като минах 320... си помислих, че ше литна. После дойде и невероятната скорост от 760.., а след като подминах скоростта на звука - вече нищо не ме учудва!Четох някаде в нета, че се разработва модул за стило за изтрелване в открития космос, скоро ще мога да карам мацките до луната, да се любуваме на гледката към земята
The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:mnpenchev написа:nikki_sixx написа:Първият път като минах 320... си помислих, че ше литна. После дойде и невероятната скорост от 760.., а след като подминах скоростта на звука - вече нищо не ме учудва!Четох някаде в нета, че се разработва модул за стило за изтрелване в открития космос, скоро ще мога да карам мацките до луната, да се любуваме на гледката към земята
Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
ex:Opel Kadett 1.3
ex:Fiat 125p
ex:Москвич 412
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар