Просто за мен това е неоправдан и глупав риск - глупав, защото не можеш да спечелиш нищо, а само да загубиш и то всичко. Нито пътищата ни са пътища, нито колите ни на по 2-300000 км са коли. Както казах - всеки си решава, само невинни да не страдат заради вас. Аз съм на 25 и мен ме привличат високите скорости, но първо мисля преди да направя нещо.
Неоправдан и глупав риск е също така скачането с бънджи, скачането с парашут, летенето с делтаплан, влизането в пещери, изкачването на скали...Вече съм почти на 37 год. и все още ме сърби крака като стъпя на магистралата. Естествено, че винаги внимавам страшно много.Вчера пак си почесах десния крак на магистралката, ето и снимчица (снимана е с телефона):
Тука малко ще те згълча .Скачането с парашут е опасно за самия теб .Като не се отвори парашута ти си отиваш . В пещера да влезнеш и загинеш пак не правиш беля другимо но с колата като вдигнеш тая висока скорост заедно с тебе могат да си заминат от тоя свят и други невинни хора .
Фиат Панда 1.2 2006година
Синджира си идва ,а козата я няма...
Неоправдан и глупав риск е също така скачането с бънджи, скачането с парашут, летенето с делтаплан, влизането в пещери, изкачването на скали...Вече съм почти на 37 год. и все още ме сърби крака като стъпя на магистралата. Естествено, че винаги внимавам страшно много.Вчера пак си почесах десния крак на магистралката, ето и снимчица (снимана е с телефона):
колега нещо горивото е на минимум а :D аз не обичам да карам бързо все още съм млад шофйор (8 месеца Стаж)но съм си правил един два експеримента:1.По пътя за Бянкя 155 км/ч стигнах един завой и отнех газта иначе можеше още малко2.По пътя от Метро Б/ж посока Калотина 175км/ч стартирах от светофара и Газзз и на Пролешко ханче се наложи да свия ама си мисля че най-много 180 да беше вдигнало
Шофирай разумно, на пътя не си сам. Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Газчица брат, газчица... естествено след 200 колата автоматично преминава на бензин, всъщност след 6000 оборота.Коцев,съгласен съм абсолютно с теб. Разликата между моите изпълнения и на други неразумни като мен шофьори е, че аз правя това само на безлюдни участъци от пътя.Горната снимка е на участъка Карнобат-Бургас, където кола минава веднъж на 5 минути. По време на цялото това изпълнение не настигнах нито една кола.Въпреки това, никой не е безсмъртен, дори и аз
Абе Immortal много се чуда на хора като вас да снимате чак докато карате с такава скорост !Живей за мига! Вчерашния ден е история, утрешния ден е мистерия, а днешния ден е дар!
Стига сте говорили найзуст... за съжаление писти в България няма!!!! Само едно Калояново и то не е достатъчно дълго за да вдигнеш и 140... другото всичко е картинг писти на който също се кара, защото хората се ентусиасти!! Единственото място наблизо е в Гърция - Серес и там таксата за да стъпиш на пистата е 90 евро!!
||El PasoPerformance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Купи си нов термостат и си готов.И аз си мислех, че нормалната тепература е 70 градуса на Ланчите, щото и Делтата (на снимката) и Дедрата все на толкова стояха, но след смяна и на двата термостата стрелките не мърдат от 90 градуса.
То купуването не е проблем ... 3-ти термостат смених за 1 месец. Сега съм с термостат от 113 коноьвата леко моднат та държи 75-80 градуса. Само Facet не съм пробвал
Коментар