Мдааа, личи си че акъл не ви остана от раздаване!Мноу обичам да си тествам колата!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко км\час сте вдигали с Фиатките?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
style34 написа:Просто за мен това е неоправдан и глупав риск - глупав, защото не можеш да спечелиш нищо, а само да загубиш и то всичко. Нито пътищата ни са пътища, нито колите ни на по 2-300000 км са коли. Както казах - всеки си решава, само невинни да не страдат заради вас. Аз съм на 25 и мен ме привличат високите скорости, но първо мисля преди да направя нещо.
Коментар
-
Immortal написа:Неоправдан и глупав риск е също така скачането с бънджи, скачането с парашут, летенето с делтаплан, влизането в пещери, изкачването на скали...Вече съм почти на 37 год. и все още ме сърби крака като стъпя на магистралата. Естествено, че винаги внимавам страшно много.Вчера пак си почесах десния крак на магистралката, ето и снимчица (снимана е с телефона):Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
todorshalev написа:колега нещо горивото е на минимум а :D
Коментар
-
Стига сте говорили найзуст... за съжаление писти в България няма!!!! Само едно Калояново и то не е достатъчно дълго за да вдигнеш и 140... другото всичко е картинг писти на който също се кара, защото хората се ентусиасти!! Единственото място наблизо е в Гърция - Серес и там таксата за да стъпиш на пистата е 90 евро!!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар