Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колко км\час сте вдигали с Фиатките?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Мдааа, личи си че акъл не ви остана от раздаване!Мноу обичам да си тествам колата!
    Fiat Coupe 2.0 20V 98g. Pininfarina

Къде отиваш ти, може би?

Коментар

style34 написа:
      Просто за мен това е неоправдан и глупав риск - глупав, защото не можеш да спечелиш нищо, а само да загубиш и то всичко. Нито пътищата ни са пътища, нито колите ни на по 2-300000 км са коли. Както казах - всеки си решава, само невинни да не страдат заради вас. Аз съм на 25 и мен ме привличат високите скорости, но първо мисля преди да направя нещо.
      Неоправдан и глупав риск е също така скачането с бънджи, скачането с парашут, летенето с делтаплан, влизането в пещери, изкачването на скали...Вече съм почти на 37 год. и все още ме сърби крака като стъпя на магистралата. Естествено, че винаги внимавам страшно много.Вчера пак си почесах десния крак на магистралката, ето и снимчица (снимана е с телефона):

Коментар

Тука малко ще те згълча .Скачането с парашут е опасно за самия теб .Като не се отвори парашута ти си отиваш . В пещера да влезнеш и загинеш пак не правиш беля другимо но с колата като вдигнеш тая висока скорост заедно с тебе могат да си заминат от тоя свят и други невинни хора .
        Фиат Панда 1.2 2006година
        Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Immortal написа:
          Неоправдан и глупав риск е също така скачането с бънджи, скачането с парашут, летенето с делтаплан, влизането в пещери, изкачването на скали...Вече съм почти на 37 год. и все още ме сърби крака като стъпя на магистралата. Естествено, че винаги внимавам страшно много.Вчера пак си почесах десния крак на магистралката, ето и снимчица (снимана е с телефона):
          колега нещо горивото е на минимум а :D аз не обичам да карам бързо все още съм млад шофйор (8 месеца Стаж)но съм си правил един два експеримента:1.По пътя за Бянкя 155 км/ч стигнах един завой и отнех газта иначе можеше още малко2.По пътя от Метро Б/ж посока Калотина 175км/ч стартирах от светофара и Газзз и на Пролешко ханче се наложи да свия ама си мисля че най-много 180 да беше вдигнало
          Шофирай разумно, на пътя не си сам.
          Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
          Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
          Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

todorshalev написа:
            колега нещо горивото е на минимум а :D
            Газчица брат, газчица... естествено след 200 колата автоматично преминава на бензин, всъщност след 6000 оборота.Коцев,съгласен съм абсолютно с теб. Разликата между моите изпълнения и на други неразумни като мен шофьори е, че аз правя това само на безлюдни участъци от пътя.Горната снимка е на участъка Карнобат-Бургас, където кола минава веднъж на 5 минути. По време на цялото това изпълнение не настигнах нито една кола.Въпреки това, никой не е безсмъртен, дори и аз

Коментар

Абе Immortal много се чуда на хора като вас да снимате чак докато карате с такава скорост !Живей за мига! Вчерашния ден е история, утрешния ден е мистерия, а днешния ден е дар!

Къде отиваш ти, може би?

Коментар

Стига сте говорили найзуст... за съжаление писти в България няма!!!! Само едно Калояново и то не е достатъчно дълго за да вдигнеш и 140... другото всичко е картинг писти на който също се кара, защото хората се ентусиасти!! Единственото място наблизо е в Гърция - Серес и там таксата за да стъпиш на пистата е 90 евро!!
                ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
                // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

210 с Ровърчето на връщане от Слънчев бряг.
                  Rover 416Si

Коментар

[quote="Immortal"]
                    style34 написа:
                    Искам и аз такава температура

Коментар

[quote="Mupo"][quote="Immortal"]
                      style34 написа:
                      Искам и аз такава температура
                      Еми напъния и ти на 7000 оборота и може и да се получи
                      Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

И на повече я напъвам ма нещие .

Коментар

Кой още има снимки :P

Къде отиваш ти, може би?

Коментар

Mupo написа:
                            [ Искам и аз такава температура
                            Купи си нов термостат и си готов.И аз си мислех, че нормалната тепература е 70 градуса на Ланчите, щото и Делтата (на снимката) и Дедрата все на толкова стояха, но след смяна и на двата термостата стрелките не мърдат от 90 градуса.

Коментар

То купуването не е проблем ... 3-ти термостат смених за 1 месец. Сега съм с термостат от 113 коноьвата леко моднат та държи 75-80 градуса. Само Facet не съм пробвал

Коментар

180 с Браво 1.6

Коментар

Working...
                                X