Хахаха прав си Lane Staley, Весела Коледа и на теб
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко км\час сте вдигали с Фиатките?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
style34 написа:Освен със снисхождение да подходя към теб.... няма как иначе... Всеки може да настъпва педала на газта, брато. И това, че мога да мисля, за разлика от теб, не ме прави пенсионер.Fiat Coupe 2.0 20V 98g. Pininfarina
Къде отиваш ти, може би?
Коментар
-
Бе те такива бабаити миналата година от тая крайна лява лента прехвърчаха през мантинелата и си намериха майстора в товарен камион . Спомняш ли си го случая с тия твои връсници с БМВто които бяха със същия акъл като твоя а не с нашия пенсионерски акъл . Пък и не само те . Пресния пример е от преди два дни дето четири деца си отидоха ей тъй от такъв киришлък.
Коментар
-
Всичко си е до акъл! Магистралите най-много блазнят към поемане на рискове с "пустинните ленти"! Малко ще си противореча ама: но при висока скорост в тази лента е коварно ако се налага да намалиш примерно от 2.. до 120 заради някои който не си е погледнал огледалото Аз лично винаги преди да ускорявам малко повече от нормалното, автоматично си правя един вид "диагностика" на колата и на себе си и търся за вероятни грешки и неизправности, които да ме прее*ат Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Незнам и аз защо, може би имам голяма подпсихична предпазливост или нещо такова! Yellow_Flash_Colorz_PDT_17 :PFiat Coupe 2.0 20V 98g. Pininfarina
Къде отиваш ти, може би?
Коментар
-
Колеги, всеки сам си решава. Но защо си мислите, че този с БМВ 7, миналото лято, когато се разпиля на съставни части, е бил по-слаб шофьор от вас? Вашите коли са по-надеждни от неговата ли? Съмнявам се. Просто за мен това е неоправдан и глупав риск - глупав, защото не можеш да спечелиш нищо, а само да загубиш и то всичко. Нито пътищата ни са пътища, нито колите ни на по 2-300000 км са коли. Както казах - всеки си решава, само невинни да не страдат заради вас. Аз съм на 25 и мен ме привличат високите скорости, но първо мисля преди да направя нещо.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
sim4ata написа:Всичко си е до акъл! Магистралите най-много блазнят към поемане на рискове с "пустинните ленти"! Малко ще си противореча ама: но при висока скорост в тази лента е коварно ако се налага да намалиш примерно от 2.. до 120 заради някои който не си е погледнал огледалото Аз лично винаги преди да ускорявам малко повече от нормалното, автоматично си правя един вид "диагностика" на колата и на себе си и търся за вероятни грешки и неизправности, които да ме прее*ат Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Незнам и аз защо, може би имам голяма подпсихична предпазливост или нещо такова! Yellow_Flash_Colorz_PDT_17 :PThe awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Като представител на най старата гвардия както се пише по горе знам ,че спазването на установени правила и закони е напълно ЗАДЪЛЖИТЕЛНО.Сега се навършват 7 години от смърта на децата пред Индиго. Много пъти преди фаталната вечер пак е имало такава блъсканица , но за щастие всичко се е разминавало без жертви. Обаче идва фаталната вечер.Така е и сега с убийството пред Амнезия. Сега се вижда, че дискотеката нямала разрешително , че едно е по план а друго е изградено и всичко това е ставало в нарушение на съответните закони и правила . Обаче става най лошото смърта на млад човек и кълбото почва да се разплита . Ако е било така а не иначе ,ако е имала охрана на място , ако е имало линейка и така нататък . Защо трябва сега след като максимално разрешената скорост по магистралата е 130км ще я нарушаваме драстично ще караме с 200 и повече ??? Какво искаме да покажем с това ? Че сме най великите ? Че други като нас няма ? Това е руска рулетка и независимо, че сте с нова кола всичко може да се случи.И гума може да се спука , и нещо паднало на пътя в платното от друг автомобил и някоя неравност която да те изхвърли.Като чета бюлетините за произшедствията през изминалите месеци то над 90% са станали от превишена скорост. Е тогава какво още има да се доказваме .
Коментар
-
коцев написа:Като представител на най старата гвардия както се пише по горе знам ,че спазването на установени правила и закони е напълно ЗАДЪЛЖИТЕЛНО.Сега се навършват 7 години от смърта на децата пред Индиго. Много пъти преди фаталната вечер пак е имало такава блъсканица , но за щастие всичко се е разминавало без жертви. Обаче идва фаталната вечер.Така е и сега с убийството пред Амнезия. Сега се вижда, че дискотеката нямала разрешително , че едно е по план а друго е изградено и всичко това е ставало в нарушение на съответните закони и правила . Обаче става най лошото смърта на млад човек и кълбото почва да се разплита . Ако е било така а не иначе ,ако е имала охрана на място , ако е имало линейка и така нататък . Защо трябва сега след като максимално разрешената скорост по магистралата е 130км ще я нарушаваме драстично ще караме с 200 и повече ??? Какво искаме да покажем с това ? Че сме най великите ? Че други като нас няма ? Това е руска рулетка и независимо, че сте с нова кола всичко може да се случи.И гума може да се спука , и нещо паднало на пътя в платното от друг автомобил и някоя неравност която да те изхвърли.Като чета бюлетините за произшедствията през изминалите месеци то над 90% са станали от превишена скорост. Е тогава какво още има да се доказваме .Fiat Coupe 2.0 20V 98g. Pininfarina
Къде отиваш ти, може би?
Коментар
-
sim4ata написа:ele написа:tyson написа:Аз пък с 210 добре усещах колата. В смисъл такъв, не я усещах неуправляема Само дето малко тръскаше повече ама то по тази наша магистрала Русе-Варна ...Fiat Punto 1.1 6Speed
Коментар
-
beast31 написа:sim4ata написа:ele написа:tyson написа:Аз пък с 210 добре усещах колата. В смисъл такъв, не я усещах неуправляема Само дето малко тръскаше повече ама то по тази наша магистрала Русе-Варна ...Fiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)
ZFA16000002608488
ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!
Коментар
-
beast31 написа:Колега,ако мацката разбере,че и викаш деде...Лично аз не бих искал да съм на твое място П.П Колеги,каквито и скорости да развиваме,никога не трябва да забравяме,че качвайки се зад волана сме с единия крак в затвора,а с другия в моргата!Така,че - нека да спазваме правилата!Весели празници и безаварийни пътувания!!!Fiat Coupe 2.0 20V 98g. Pininfarina
Къде отиваш ти, може би?
Коментар
-
Симча ли си незнам, но към тебе се обръщам незнам защо е нужно да караш с такава скорост има сумати писти да ходиш да си чупиш главата и колата зорлен, затова не там не на пътя където застрашаваш всички, защото ако мене ме удари някой хубостник от лиготия и щуротия лично ще го довърша ако сам не се е прекопирал някъде... Господ да пази от такива неща по улиците и от такива като тебе. Весели Празници!!!MB 280 S W108 67' - pickUp
MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid
Коментар
-
sim4ata написа:Ама ако спрете да се правите на критици с много акъл, темата ще стане по-пълноценна и точна! Когато крайна лява лента е пустиня и не и се види края - тогава не му трябва много мислене, като не случайно си си взел спортна кола!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар