Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колко км\час сте вдигали с Фиатките?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Хахаха прав си Lane Staley, Весела Коледа и на теб
    The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

style34 написа:
      Освен със снисхождение да подходя към теб.... няма как иначе... Всеки може да настъпва педала на газта, брато. И това, че мога да мисля, за разлика от теб, не ме прави пенсионер.
      Еее нахапахте ме че сам си направил тест на колата Yellow_Flash_Colorz_PDT_22 , нали за това беше темата. Ама ако спрете да се правите на критици с много акъл, темата ще стане по-пълноценна и точна! Без off topic коментари и изказвания!Когато крайна лява лента е пустиня и не и се види края - тогава не му трябва много мислене, като не случайно си си взел спортна кола!
      Fiat Coupe 2.0 20V 98g. Pininfarina

Къде отиваш ти, може би?

Коментар

Бе те такива бабаити миналата година от тая крайна лява лента прехвърчаха през мантинелата и си намериха майстора в товарен камион . Спомняш ли си го случая с тия твои връсници с БМВто които бяха със същия акъл като твоя а не с нашия пенсионерски акъл . Пък и не само те . Пресния пример е от преди два дни дето четири деца си отидоха ей тъй от такъв киришлък.
        Фиат Панда 1.2 2006година
        Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Опа старата гвардия се намеси,аз колега съм на 34 г и когато,както каза колегата по горе лявата лента е пустиня,ми се отпуска малко крачето.

Коментар

Всичко си е до акъл! Магистралите най-много блазнят към поемане на рискове с "пустинните ленти"! Малко ще си противореча ама: но при висока скорост в тази лента е коварно ако се налага да намалиш примерно от 2.. до 120 заради някои който не си е погледнал огледалото Аз лично винаги преди да ускорявам малко повече от нормалното, автоматично си правя един вид "диагностика" на колата и на себе си и търся за вероятни грешки и неизправности, които да ме прее*ат Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Незнам и аз защо, може би имам голяма подпсихична предпазливост или нещо такова! Yellow_Flash_Colorz_PDT_17 :P

Къде отиваш ти, може би?

Коментар

Колеги, всеки сам си решава. Но защо си мислите, че този с БМВ 7, миналото лято, когато се разпиля на съставни части, е бил по-слаб шофьор от вас? Вашите коли са по-надеждни от неговата ли? Съмнявам се. Просто за мен това е неоправдан и глупав риск - глупав, защото не можеш да спечелиш нищо, а само да загубиш и то всичко. Нито пътищата ни са пътища, нито колите ни на по 2-300000 км са коли. Както казах - всеки си решава, само невинни да не страдат заради вас. Аз съм на 25 и мен ме привличат високите скорости, но първо мисля преди да направя нещо.
              The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

sim4ata написа:
                Всичко си е до акъл! Магистралите най-много блазнят към поемане на рискове с "пустинните ленти"! Малко ще си противореча ама: но при висока скорост в тази лента е коварно ако се налага да намалиш примерно от 2.. до 120 заради някои който не си е погледнал огледалото Аз лично винаги преди да ускорявам малко повече от нормалното, автоматично си правя един вид "диагностика" на колата и на себе си и търся за вероятни грешки и неизправности, които да ме прее*ат Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Незнам и аз защо, може би имам голяма подпсихична предпазливост или нещо такова! Yellow_Flash_Colorz_PDT_17 :P
                Тоя дето кара със 120-130 спокойно може да си кара в най-лява лента без да си гледа огледалото, защото кара с максимално допустимата за БГ скорост.

Коментар

Като представител на най старата гвардия както се пише по горе знам ,че спазването на установени правила и закони е напълно ЗАДЪЛЖИТЕЛНО.Сега се навършват 7 години от смърта на децата пред Индиго. Много пъти преди фаталната вечер пак е имало такава блъсканица , но за щастие всичко се е разминавало без жертви. Обаче идва фаталната вечер.Така е и сега с убийството пред Амнезия. Сега се вижда, че дискотеката нямала разрешително , че едно е по план а друго е изградено и всичко това е ставало в нарушение на съответните закони и правила . Обаче става най лошото смърта на млад човек и кълбото почва да се разплита . Ако е било така а не иначе ,ако е имала охрана на място , ако е имало линейка и така нататък . Защо трябва сега след като максимално разрешената скорост по магистралата е 130км ще я нарушаваме драстично ще караме с 200 и повече ??? Какво искаме да покажем с това ? Че сме най великите ? Че други като нас няма ? Това е руска рулетка и независимо, че сте с нова кола всичко може да се случи.И гума може да се спука , и нещо паднало на пътя в платното от друг автомобил и някоя неравност която да те изхвърли.Като чета бюлетините за произшедствията през изминалите месеци то над 90% са станали от превишена скорост. Е тогава какво още има да се доказваме .
                  Фиат Панда 1.2 2006година
                  Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

коцев написа:
                    Като представител на най старата гвардия както се пише по горе знам ,че спазването на установени правила и закони е напълно ЗАДЪЛЖИТЕЛНО.Сега се навършват 7 години от смърта на децата пред Индиго. Много пъти преди фаталната вечер пак е имало такава блъсканица , но за щастие всичко се е разминавало без жертви. Обаче идва фаталната вечер.Така е и сега с убийството пред Амнезия. Сега се вижда, че дискотеката нямала разрешително , че едно е по план а друго е изградено и всичко това е ставало в нарушение на съответните закони и правила . Обаче става най лошото смърта на млад човек и кълбото почва да се разплита . Ако е било така а не иначе ,ако е имала охрана на място , ако е имало линейка и така нататък . Защо трябва сега след като максимално разрешената скорост по магистралата е 130км ще я нарушаваме драстично ще караме с 200 и повече ??? Какво искаме да покажем с това ? Че сме най великите ? Че други като нас няма ? Това е руска рулетка и независимо, че сте с нова кола всичко може да се случи.И гума може да се спука , и нещо паднало на пътя в платното от друг автомобил и някоя неравност която да те изхвърли.Като чета бюлетините за произшедствията през изминалите месеци то над 90% са станали от превишена скорост. Е тогава какво още има да се доказваме .
                    Правилно! Някой да се похвали вече с рекорд на пътя?!

Къде отиваш ти, може би?

Коментар

Ако ти кажа, че съм вдигал 300 какво ще стане? Какво печеля?

Коментар

sim4ata написа:
                        ele написа:
                        tyson написа:
                        Аз пък с 210 добре усещах колата. В смисъл такъв, не я усещах неуправляема Само дето малко тръскаше повече ама то по тази наша магистрала Русе-Варна ...
                        Явно километражът ти се е избазикал с теб. Все пак, всички участници в движението са били късметлии, щото не си загубил контрол и не си утрепал някой. Аман от самозвани пилоти от Ф1, застрашаващи живота на другите. като ви се кара бързо, има писти за тази работа. Ся се пънете кви герои сте, но ако, недай боже, катастрофирате, ще има: Ама аз не исках, ама без да искам, ама много съжалявам....
                        Yellow_Flash_Colorz_PDT_22 Yellow_Flash_Colorz_PDT_21 Алооо деде, спести ни мрънкането! Като не ти изнася, не влизай в тази тема!
                        Колега,ако мацката разбере,че и викаш деде...Лично аз не бих искал да съм на твое място П.П Колеги,каквито и скорости да развиваме,никога не трябва да забравяме,че качвайки се зад волана сме с единия крак в затвора,а с другия в моргата!Така,че - нека да спазваме правилата!Весели празници и безаварийни пътувания!!!
                        Fiat Punto 1.1 6Speed

Коментар

beast31 написа:
                          sim4ata написа:
                          ele написа:
                          tyson написа:
                          Аз пък с 210 добре усещах колата. В смисъл такъв, не я усещах неуправляема Само дето малко тръскаше повече ама то по тази наша магистрала Русе-Варна ...
                          Явно километражът ти се е избазикал с теб. Все пак, всички участници в движението са били късметлии, щото не си загубил контрол и не си утрепал някой. Аман от самозвани пилоти от Ф1, застрашаващи живота на другите. като ви се кара бързо, има писти за тази работа. Ся се пънете кви герои сте, но ако, недай боже, катастрофирате, ще има: Ама аз не исках, ама без да искам, ама много съжалявам....
                          Yellow_Flash_Colorz_PDT_22 Yellow_Flash_Colorz_PDT_21 Алооо деде, спести ни мрънкането! Като не ти изнася, не влизай в тази тема!
                          Колега,ако мацката разбере,че и викаш деде...Лично аз не бих искал да съм на твое място П.П Колеги,каквито и скорости да развиваме,никога не трябва да забравяме,че качвайки се зад волана сме с единия крак в затвора,а с другия в моргата!Така,че - нека да спазваме правилата!Весели празници и безаварийни пътувания!!!
                          Аз лично като се кача зад волана се чуствам като на седмото небе Високите скорости рядко си позволявам и веднъж като си ги позволих ми струваше 600 лв
                          Fiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)

ZFA16000002608488

ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!

Коментар

beast31 написа:
                            Не съм разпознал женски белези за да мисля че е жена за послеписа колега!Весели Празници На Всички!!!

Къде отиваш ти, може би?

Коментар

Симча ли си незнам, но към тебе се обръщам незнам защо е нужно да караш с такава скорост има сумати писти да ходиш да си чупиш главата и колата зорлен, затова не там не на пътя където застрашаваш всички, защото ако мене ме удари някой хубостник от лиготия и щуротия лично ще го довърша ако сам не се е прекопирал някъде... Господ да пази от такива неща по улиците и от такива като тебе. Весели Празници!!!
                              MB 280 S W108 67' - pickUp
                              MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
                              ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
                              Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
                              office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid

Коментар

sim4ata написа:
                                Ама ако спрете да се правите на критици с много акъл, темата ще стане по-пълноценна и точна! Когато крайна лява лента е пустиня и не и се види края - тогава не му трябва много мислене, като не случайно си си взел спортна кола!
                                Ако спрете да си тествате колите, животът на всички ще е по-пълноценен. Ако искаш да караш с 200, отиваш на писта, и караш с 200.Един ден всички коли ще се управляват от ГПСи, тогава и да искаш - няма да можеш да караш в града с повече от 50, на магистрала - с повече от 130. А пък и няма да има нужда, защото всички ще се движат със 130 - и най-скъпия мерцедес, и най-етиния ФИАТ, и най-бързото Купе. Дано дойде по-бързо този ден.

Коментар

Working...
                                X