Сега ако кажеш, че е било и на междуградски път
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко км\час сте вдигали с Фиатките?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
tyson написа:Аз пък с 210 добре усещах колата. В смисъл такъв, не я усещах неуправляема Само дето малко тръскаше повече ама то по тази наша магистрала Русе-Варна ...Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Възможно е да се е избъзикал. Ще го засека с ГПС и ще Ви кажа колко е разликата. Клипът го има няколко страници назад. Герчак чети кво пиша бе tyson написа:Аз пък с 210 добре усещах колата. В смисъл такъв, не я усещах неуправляема Само дето малко тръскаше повече ама то по тази наша магистрала Русе-Варна ...Съжалявам излъгал съм по неволя, не е 210 а 200.Тази скорост е с 15-цолова гума и може да има разлика някаква. По принцип не съм съзтезател, просто исках да видя колко може, не ми е навик да карам бързо и несъобразено. А пък във Варна каква украса има пред съда мале мале"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
ОК...извинявам се ако съм те засегнал с нещо..просто намекнах на част от твоя пост...."усещах добре колата"....От личен опит с моето браво на магистрала Тракия и аз като тебе реших да видя колко ще вдигне...ама стигнах до 190-195, но просто ме достраша и устих доста голяма несигурност в колата при тази скорост (най-вече заради супер чувствителните спирачки(на които много се кефя :D ) и на хипер лекият волан при такава скорост) и реших да спра(не че щеше да вдигне повече ) Съмняваме нашите коли да се различават корено, че ти при 200+ километра да се чувстваш толкова комфортно )Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
Прав си, че не се различават сигурно много, но имам наблюдения, че над 120км/ч волана ми става "по-твърд". Поне аз така го усещам."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
ele написа:tyson написа:Аз пък с 210 добре усещах колата. В смисъл такъв, не я усещах неуправляема Само дето малко тръскаше повече ама то по тази наша магистрала Русе-Варна ...Fiat Coupe 2.0 20V 98g. Pininfarina
Къде отиваш ти, може би?
Коментар
-
коцев написа:Абе ти си куражлия ,но ще си намериш майстора някъде по пътищата ако продължаваш така да реагираш на по възрастните и по опитни водачи и то по парливи теми като тази за максимално допустимата скорост на движение..Fiat Coupe 2.0 20V 98g. Pininfarina
Къде отиваш ти, може би?
Коментар
-
biker_81 написа:sim4ata написа:Максимум 240км/ч на една самолетна права след Благоевград Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Можеше още, ама свърши отсечката! После ме боляха китките от стискане на волана :DThe awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
nai7 написа:На магистралата вдигнах 200 км и много добре си стоеше на пътя Бравата,във продължение на 10-15 минути 190-200 км.Още от сега ще кажа на ele ще карам както си искам и не ми пиши колко съм безрасъден.biker_81 написа:Ей туй можеше още,е голфаджийски лаф,тъй че може да си го спестиш Smilestyle34 написа:Е не виждаш ли, че момчето е леко превъзбудено де Very HappyFiat Coupe 2.0 20V 98g. Pininfarina
Къде отиваш ти, може би?
Коментар
-
sim4ata написа:Ей го на - веднага се обадиха пенсионерите-критици Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Нещо да не завидяхте за несостижимите от вас скоростиThe awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:sim4ata написа:Ей го на - веднага се обадиха пенсионерите-критици Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Нещо да не завидяхте за несостижимите от вас скоростиlike a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар