Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колко км\час сте вдигали с Фиатките?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

@Tornado Много си прав колега, такъв вариант съществува и дано да не се случи никому, но ние като едни любопитни и уж разумни същества, щом си вземем нова кола, веднага след като сме сигурни, че е безопасно да се тества колко ще вдигне "туй чудо" отиваме някаде да го пробваме :D поне за мен си е тръпка, все едно някое маце да ми върже и да не го натисна както аз си знам :D :D

Коментар

Всеки си има някаква истина. Торнадо и той е много прав.., ама аз се чудя защо колите ги правят да вдигат големи скорости, ако не може да ги настъпваме?

Коментар

nikki_sixx_74 написа:
        Всеки си има някаква истина. Торнадо и той е много прав.., ама аз се чудя защо колите ги правят да вдигат големи скорости, ако не може да ги настъпваме?
        То и аз се чудя, що по дискотеките всички мадами са с поли тип колан и твърдят че не са ку**и ама много ще разводним темата :D Предполагам, че ги правят да вдигат толкова, щото има места кадето може да се вдигне и повече, въпроса е дали ти стиска, а и колко катастрофи има с 200+ километра в час и колко има от пияни, заспали и самонадеяни шофьори ?

Коментар

nikki_sixx_74 написа:
          добър въпрос особено като се има впредвид че ограничението е до 130км/ч на магистрала, интересно защо всички автомобили нямат ограничител
          fiat coupe 2.0 16V

Коментар

Ограничителя трябва да си го имаш в главата . Нямаш ли го там работата отива на зле. :D
            Фиат Панда 1.2 2006година
            Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

...ше издам книга с такива истини. :D Гърдите на жените са като рибките в аквариум - изглеждат по-големи, докато не ги хванеш...

Коментар

Ники заливам се от смях с теб А колкото до моята фиатка .... нямам нафта да карам толкова бързо ......
                Красота - http://www.youtube.com/watch?v=Fe-w2TdG0Qo

Коментар

coupe 2000 написа:
                  nikki_sixx_74 написа:
                  добър въпрос особено като се има впредвид че ограничението е до 130км/ч на магистрала, интересно защо всички автомобили нямат ограничител
                  Защото не навсякъде има ограничение на скоростта В Германия на аутобана няма ограничение на скоростта!Ако можеш да вдигнеш 300км.ч ги вдигаш
                  BMW E90 320D
                  ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                  ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                  ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

blagun написа:
                    coupe 2000 написа:
                    nikki_sixx_74 написа:
                    Защото не навсякъде има ограничение на скоростта В Германия на аутобана няма ограничение на скоростта!Ако можеш да вдигнеш 300км.ч ги вдигаш
                    Може, като не съм излизал от БГ и незнам
                    fiat coupe 2.0 16V

Коментар

От много киришлък ето какво се получава :http://www.youtube.com/watch?v=09SiK...ture=relatedи хиляди примери само дето никой не си взема поука .
                      Фиат Панда 1.2 2006година
                      Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

220...........

Коментар

Да караш със над 150 е все едно да си сложиш главата между ташаците.ПП. Вече се изкултуриха БГ шофьорите и карат нормално, с известни изключения на някои, с Фалве или Ауди- те още не са достигнали нашето ниво на Еволюцията. :D
                          Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.

Коментар

blagun написа:
                            coupe 2000 написа:
                            nikki_sixx_74 написа:
                            Дааа бе ... дигни ги ти 300 ... и като ти скочи пенсионера с гадното Поло 1.4 дето дига макс 80 и как спираме ... ко праим ... айде пак пълним новините .. мани с тия скорости ...
                            Красота - http://www.youtube.com/watch?v=Fe-w2TdG0Qo

Коментар

Каква е разликата да се блъснеш със 130 км/ч и със 230 км/ч?Отговор: При втората скорост ще умреш безболезнено

Коментар

kazan написа:
                                blagun написа:
                                coupe 2000 написа:
                                nikki_sixx_74 написа:
                                Дааа бе ... дигни ги ти 300 ... и като ти скочи пенсионера с гадното Поло 1.4 дето дига макс 80 и как спираме ... ко праим ... айде пак пълним новините .. мани с тия скорости ...
                                Не мога, само до 260 ми е километража
                                BMW E90 320D
                                ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                                ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                                ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Working...
                                X