Сутринта във ВТ, сядам и пускам радиото от баса тръгва леко на тласъци, при 50км/ч. пускам чистачките за по-добро ускорение, на 110 пускам фаровете и скоростта на светлината ме завлича до 200-210, тогава паля двигателя, защото акумулатора почва да се изтощава и така до 350км/ч. става ми зле при 400 пускам на автопилот при 550 изпадам в безсъзнание и след 15 минути се будя и отивам да опъвам хавлията в Ахтопол Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко км\час сте вдигали с Фиатките?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
ele написа:120 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
Коментар
-
коцев написа:ele написа:120 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Eee сега, всеки е свободен да си пробва колата! Естествено, че всички които са ги писали тези скорости не карат непрекъснато с тях! Просто е такава темата!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Лошото колега е ,че тия проби взеха да стават всеки ден и час а последствията после са ужасни. Взехте да ги правите тия проби и в населено място което е още по страшно. Каква е гаранцията че няма я спирачки да ви откажат я гума няма да се спука или пък нещо по ходовата част да стане . Нормалната скорост би позволила последствията да са малки .И тия с мотоциклетите не знаят какво е под 100 км но много често си намират края на живота от високата скорост.
Коментар
-
За населените места и Цариградско особено съм съгласен, че е безумие да караш с такива скорости като цитираните тук. Ето защо по Цариградско редовно има по 5-6 коли спрели една в друга. Вчера гледах нови кадри от катастрофи в София - УЖАС. Дори и магистралата (Тракия) не става. Минавам я доста често и то това ако е магистрала.... Има такива неравности на места, че и със 130 колата става нестабилна. Спомняме си БМВ седмица как се разпиля миналата година с 230, преди около месец пък цяло семейство загина с Ленд Роувър. Техните нови коли ли не стават, слаби шофьори ли са били не знам, ама с нашите 10-15-20 годишни бараки да вдигаме 200-220 е безумие. Живот и здраве на всички, но не забравяйте, че заради една снимка на километража може да се случи най-фаталното!The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Аз снощи с Пунтото вдигнах 368 км/ч... напрао не можах да повярвам, ама камерата дето ме засече си показа съвсем ясно. Е, направил съм почти всички екстри де... има всякакъв тунинг... за съжалени куките ме спипаха и го конфискуваха! Довечера обаче ще отида до магазина и ще си купя ново пунто... ще продам каквото имам в гаража... и ще си направя целия тунинг наново!Зарекъл съм се, че с Пунто ще я превъртя тоя път НФС!
Коментар
-
Ох, аз не знам колко вдигнах, ама като спрях дойдоха двама и се разбрахме - Събота и Неделя ще отскоча до колайдера, че нещо онез частици не ускорявали както трябва и трябва да дърпам едната. За другата били цанили някаква пернишка кола, ама каква не разбрах Като се върна ще разправям.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
mnpenchev
-
Тия скорости се поддържат броени секунди/минутки където е що годе разумно и безопасно. Ясно е, че на кръстопът по второкласната мрежа се намалява скороста, защото винаги може да ти изкочи някоя жена - то си е нормално съществуващ риск, а дали е карал със 60 като по правилник или двойни км/ч на тоя с джипа си личи от снимката и дистанцията на която е останал след удара ... то Ставистки е безнаказан, та какво мислите ще стане с не толкова популярен водач, който освен това е бил на път с предимство (със съобразена или не скорост)... нищо. Само оня там горе ще може да го накаже. Аз ако си измисля потребителско име като фамилията на някой познат и мога да напиша от негово име, че съм виновен за някоя катастрофа, така че - не трябва толкова много да вземате за сериозна информация, това което е в интернет. ...ааа, да ... и един мармот завива шоколадите в станиол.
Коментар
-
Въпреки ,че и аз съм писал най-вероятно в тази тема същата е в разрив с правилата за движение по пътищата и да не забравяме ,че след като я прочете поредния потребител той ще реши да изпробва своя автомобил.Не ми се мисли какво ще стане ако краят е лош и е породен от темата.Според мен такива теми заслужават ключ.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Между другото абсолютно си прав.За първи път изпънах Фиата до дупка, за да мога да пиша в темата моето постижение"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар