240 km/h ???? Yellow_Flash_Colorz_PDT_10 Georgid, дано си преценяваш добре риска следващия път...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко км\час сте вдигали с Фиатките?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
-
Това може и да се приеме нато офтопик,но снощи докато пиехме бира с компанията на заведение,близко до булевард "Априлско въстание" в Разград прелетяха двама състезатели поне със 120 км/ч.След секунди се чу трясък и полетяха патрулки и линейки.Не ми е жал за тоя "джигит",но една невинна жена,чакаща на светофара във своето Типо в момента е в болница.За щастие без опасност за живота.Всичко това става около 19:30 часа.Искам да призова всички колеги:Обичайте високите скорости,но извън града!I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
kiselo написа:с типака нааай-много 180 по магистралата към Шумен с попътен вятър много се изкефих по книжка го дават 170 ли 175 ли не се сещам беше супер стабилен просто летеше по магистралата супер яко бравата още не съм я пробвал че носачите и гумите са за смяна като ги сменя ще и изпъна дупиту да я видим дали 220 може ги докопа досега най-много 160 е гонила като гледам как дърпа определено може още многоRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
morpheus_vip написа:аз съм правил около 165 км/ч на Цариградско ,едва ли е можело повече ,колата е Шкода Фафорит 1.3 "89-а
Коментар
-
Нека се трошат бе колега Коцев, и без това тая планета много се пренасели. А така става естествен подбор на населението. Който нестава - в канала. :Dкоцев написа:morpheus_vip написа:аз съм правил около 165 км/ч на Цариградско ,едва ли е можело повече ,колата е Шкода Фафорит 1.3 "89-аСамо слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар