Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колко км\час сте вдигали с Фиатките?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

240 km/h ???? Yellow_Flash_Colorz_PDT_10 Georgid, дано си преценяваш добре риска следващия път...
    www.CarProfi-BG.com
    Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
    Зареждане и ремонт на автоклиматици.
    Най-атрактивните цени в София!

Коментар

195 с ей тоя дзвер по магистралата Варна-Шумен.По цялата магистрала и с включен климатик.
      Прикачени файлове
      I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Залепна за пътя.Малко инфо 113 к.с.,гуми 15" 195/50 отговарят почти 1/1 на оригиналните по отношение показания на скоростомера.
        I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

220 в Германия, като купих моето КУПЕ 2.0, 20v, турбо.

Коментар

Вчера направих опит да си лекувам старха от високи скорости - пак 218км Хан Богров - Отбивката за ГригоревоСрам не срам, но отново започна да ми трепери крака върху педала за газта
            HGT 2.0 20V

Коментар

Това може и да се приеме нато офтопик,но снощи докато пиехме бира с компанията на заведение,близко до булевард "Априлско въстание" в Разград прелетяха двама състезатели поне със 120 км/ч.След секунди се чу трясък и полетяха патрулки и линейки.Не ми е жал за тоя "джигит",но една невинна жена,чакаща на светофара във своето Типо в момента е в болница.За щастие без опасност за живота.Всичко това става около 19:30 часа.Искам да призова всички колеги:Обичайте високите скорости,но извън града!

Коментар

180 к/h с баба Дедра, ама с намалена помпа и с 5 човека в колата...И въпреки скоростта пак не ми изгори почти нищо.Тва голяма разлика има в сравнение с горенето на бравото

Коментар

ауди 80 1.8 карбУратор 200 газ и можеше още ама идеше завойбравата 1.6 190 км. на метан инжекциони пак можеше още, ама намалих, че гумите ми ги нямаше почти
                  Fiat Brava 1.6 16V 2001

Не на войната по пътищата !
                  http://media.causes.com/ribbon/478500

Коментар

аз съм правил около 165 км/ч на Цариградско ,едва ли е можело повече ,колата е Шкода Фафорит 1.3 "89-а

Коментар

kiselo написа:
                      с типака нааай-много 180 по магистралата към Шумен с попътен вятър много се изкефих по книжка го дават 170 ли 175 ли не се сещам беше супер стабилен просто летеше по магистралата супер яко бравата още не съм я пробвал че носачите и гумите са за смяна като ги сменя ще и изпъна дупиту да я видим дали 220 може ги докопа досега най-много 160 е гонила като гледам как дърпа определено може още много
                      подобрих постижението с бравата до 185км/ч ама нещо сякаш взе да се чуди дали да отиде по нагоре...за съжаление неможах да пробвам повече че стигнах разклона на магистралата и трябваше да намаля...иначе беше яко до 160 държах едно БМВ точно пред мен чак след това дръпна...
                      Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                      BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                      BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Re: В поткрепа на Z

az pak s moeto coupe vdignah nad 240 smqtam go za normalno tam izlki4va injekciqtaБраво за постигнатата скорост колега ,но във форума е правилно да се пише на кирилица.Поправи си поста ако имаш желание.Модераторски екип на fiat-bg.org

Коментар

morpheus_vip написа:
                          аз съм правил около 165 км/ч на Цариградско ,едва ли е можело повече ,колата е Шкода Фафорит 1.3 "89-а
                          А бре хорица не мога да ви се начудя на акъла .На Цариградско вдигаш 160км .Престанете с тия скорости .Не ви ли стигат всекидневните статистики за погубени млади хора от такива скорости . Ето и днеска такива любители на високи скорости се удариха до Български Извор и сега са в Ловешката болница потрошени отвсякъде .На Цариградско ще вдигате 160 км ??? Та колко много народ се изби на това Цариградско от такива високи скорости .Докога бре ????
                          Фиат Панда 1.2 2006година
                          Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Re: Последно Сбогом!

240km/h coupe 1.8 16v :P

Коментар

Нека се трошат бе колега Коцев, и без това тая планета много се пренасели. А така става естествен подбор на населението. Който нестава - в канала. :D
                              коцев написа:
                              morpheus_vip написа:
                              А бре хорица не мога да ви се начудя на акъла .На Цариградско вдигаш 160км .Престанете с тия скорости .Не ви ли стигат всекидневните статистики за погубени млади хора от такива скорости . Ето и днеска такива любители на високи скорости се удариха до Български Извор и сега са в Ловешката болница потрошени отвсякъде .На Цариградско ще вдигате 160 км ??? Та колко много народ се изби на това Цариградско от такива високи скорости .Докога бре ????
                              Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.

Коментар

Re: Последно Сбогом!

swetlio3 написа:
                                240km/h coupe 1.8 16v :P
                                по нанадолнище !преди с типото 2.0 16в макс 230 на летището на Пловдивсега с Дедрата 1.9тд 200 пак на същото място

Коментар

Working...
                                X