Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колко км\час сте вдигали с Фиатките?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ето я и нея , съжалявам за кофти качеството ама такъв беше телефона
    Прикачени файлове
    forza la FIAT
    http://gorata.net/f.php?f=dani_bravo

Коментар

Аз с "Bravo HGT" съм стигал до 200км/ч с 4 човека и багаж на прибиране от морето през 2004г.Предишното "Пунто" съм го напъвал до 160км/ч сам в колата и повече не може.С "Грандето" съм подминавал леееко 160км/ч пак с 4 човека и багаж на гръцка магистрала тази година.Всички скорости са постигнати на равно, а цифрите са от спидометъра

Коментар

Абе колеги кво ви стана че са разписахте днеска толкова много. :D А колегата с 205-те килиметра да каже с каква мощност му е двигатела,щото и аз съм със 1.6-16 и не ще повече от 185 да вдигне дори да изкъртя ламарината от долу.Да не ми е скопен моя случайно?
        Bravo SX 1.6 16V 103hp '98
        GPS-5"+iGO Navigation

Коментар

КАТ предвижда сериозни санкции за всички бързаци по пътя.По неофициални данни започва от всички потребители, писали в тази тема на форума.пс: аз все така продължавам да съм с рекорд от 90 км/ч
          Fiat Punto S55 1.1
          Fiat Forever!

Коментар

bravosx 1,6 16v написа:
            205 със 4ма човека в колата и отделно багаж,а това дето колегата казва по-горе че загряват и моторите им запичат на пустите фиати е много далеч от истината , баща ми със стилото миналата година като си ходи в България е подържал скорост 160-180км в час а това са си 1750км разстояние пък стилажа нито е запекъл нито е прегрял напротив колата започва да се държи по-добре
            Хе хе, естествено че са издръжливи. Казал съм го иронично... щото имах едно такова приключение. Знам че не е от марката това, просто на двигателя му изби една тапа, изхвърли водата и за нула време се разчегърта. Спрях и повече не тръгнах. Това миналото лято, писал съм доста за това из форума.Като се има предвид обаче, че колата е на почти 600 хил. км, мисля че й беше дошло времето. Сега двигателя е след основен ремонт като нов, 200 си ги лепи без проблем, но повече не иска...А виж Ланчата е друга работа, но още не съм я напъвал много. На връщане от срещата в Търново при едно изпреварване на 4-та стигна до 180, като имаше още доста мегдан до червената зона на оборотомера, но жената беше в колата и съответно веднага намалих...

Коментар

С Пунтото 150,и ме хвана шубето,стъпваше тук-там,но иначе има мегдан за още,но няма пътища.
              ex. punto elx 1.2i
              Lancia Libra 1.6

Коментар

Аз съм вдигал 200, може6е и о6те но няма6е място

--------------------

Коментар

bravosx 1,6 16v написа:
                  pakumba написа:
                  bravosx 1,6 16v написа:
                  205 със 4ма човека в колата и отделно багаж,а това дето колегата казва по-горе че загряват и моторите им запичат на пустите фиати е много далеч от истината , баща ми със стилото миналата година като си ходи в България е подържал скорост 160-180км в час а това са си 1750км разстояние пък стилажа нито е запекъл нито е прегрял напротив колата започва да се държи по-добре
                  тея 205 с браво 1,6 ли. аз даже не съм обръщал внимание до колко е километража, ама май 200
                  Ама май си се объркал , 220 е,имам и снимка ама не е много ясна , но се вижда че са около 202 на толкова ме щракна един приятел после вдигнах още 2-3км
                  не бе не че не ти вярвам, ама не съм си и помислял че може да ги лепне 200. размера на гумите по книжка ли са ти?
                  Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                  Fiat Bravo'97 1,6 16v
                  Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

pakumba написа:
                    bravosx 1,6 16v написа:
                    pakumba написа:
                    bravosx 1,6 16v написа:
                    тея 205 с браво 1,6 ли. аз даже не съм обръщал внимание до колко е километража, ама май 200
                    Ама май си се объркал , 220 е,имам и снимка ама не е много ясна , но се вижда че са около 202 на толкова ме щракна един приятел после вдигнах още 2-3км
                    не бе не че не ти вярвам, ама не съм си и помислял че може да ги лепне 200. размера на гумите по книжка ли са ти?
                    Да 185/60 14
                    forza la FIAT

Коментар

fidy написа:
                      Абе колеги кво ви стана че са разписахте днеска толкова много. :D А колегата с 205-те килиметра да каже с каква мощност му е двигатела,щото и аз съм със 1.6-16 и не ще повече от 185 да вдигне дори да изкъртя ламарината от долу.Да не ми е скопен моя случайно?
                      Няма да е зле да и обърнеш внимание на твоята защото и азсъм със 1,6 и 180 ги прави без да я напъвам много,единствените предимства са че има спортен филтър и няма катализатор това е
                      forza la FIAT

Коментар

с типака нааай-много 180 по магистралата към Шумен с попътен вятър много се изкефих по книжка го дават 170 ли 175 ли не се сещам беше супер стабилен просто летеше по магистралата супер яко бравата още не съм я пробвал че носачите и гумите са за смяна като ги сменя ще и изпъна дупиту да я видим дали 220 може ги докопа досега най-много 160 е гонила като гледам как дърпа определено може още много
                        Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                        BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                        BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

аз не съм вдигал повече от 160! НО колата спи, не мърда все едно си с 60

Коментар

Ами при скорости ако ви падне двигателя като на колегата http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=25603
                            Фиат Панда 1.2 2006година
                            Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

190км/ч с мареата и 240км/ч с аудито на 5-та ако бях включил и 6-та незнам дали нямаше да го напълни докрай/260/, но наближих зона където понякога се кашират куките и се насрах
                              A3 1.9TDI 131к.с помпа-дюза 2002г 6 скорости 5 ВРАТИ вече 160+к.с
                              Punto Sporting 1.9JTD 2003
                              ex. Fiat Marea TD100 1998

Коментар

Дигнах 95 км./ч. с Алфата и ме глобиха

Коментар

Working...
                                X