ето я и нея , съжалявам за кофти качеството ама такъв беше телефона
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко км\час сте вдигали с Фиатките?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Аз с "Bravo HGT" съм стигал до 200км/ч с 4 човека и багаж на прибиране от морето през 2004г.Предишното "Пунто" съм го напъвал до 160км/ч сам в колата и повече не може.С "Грандето" съм подминавал леееко 160км/ч пак с 4 човека и багаж на гръцка магистрала тази година.Всички скорости са постигнати на равно, а цифрите са от спидометъра
Коментар
-
Абе колеги кво ви стана че са разписахте днеска толкова много. :D А колегата с 205-те килиметра да каже с каква мощност му е двигатела,щото и аз съм със 1.6-16 и не ще повече от 185 да вдигне дори да изкъртя ламарината от долу.Да не ми е скопен моя случайно?Bravo SX 1.6 16V 103hp '98
GPS-5"+iGO Navigation
Коментар
-
bravosx 1,6 16v написа:205 със 4ма човека в колата и отделно багаж,а това дето колегата казва по-горе че загряват и моторите им запичат на пустите фиати е много далеч от истината , баща ми със стилото миналата година като си ходи в България е подържал скорост 160-180км в час а това са си 1750км разстояние пък стилажа нито е запекъл нито е прегрял напротив колата започва да се държи по-добре
Коментар
-
bravosx 1,6 16v написа:pakumba написа:bravosx 1,6 16v написа:205 със 4ма човека в колата и отделно багаж,а това дето колегата казва по-горе че загряват и моторите им запичат на пустите фиати е много далеч от истината , баща ми със стилото миналата година като си ходи в България е подържал скорост 160-180км в час а това са си 1750км разстояние пък стилажа нито е запекъл нито е прегрял напротив колата започва да се държи по-добреLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
pakumba написа:bravosx 1,6 16v написа:pakumba написа:bravosx 1,6 16v написа:205 със 4ма човека в колата и отделно багаж,а това дето колегата казва по-горе че загряват и моторите им запичат на пустите фиати е много далеч от истината , баща ми със стилото миналата година като си ходи в България е подържал скорост 160-180км в час а това са си 1750км разстояние пък стилажа нито е запекъл нито е прегрял напротив колата започва да се държи по-добреforza la FIAT
http://gorata.net/f.php?f=dani_bravo
Коментар
-
fidy написа:Абе колеги кво ви стана че са разписахте днеска толкова много. :D А колегата с 205-те килиметра да каже с каква мощност му е двигатела,щото и аз съм със 1.6-16 и не ще повече от 185 да вдигне дори да изкъртя ламарината от долу.Да не ми е скопен моя случайно?forza la FIAT
http://gorata.net/f.php?f=dani_bravo
Коментар
-
с типака нааай-много 180 по магистралата към Шумен с попътен вятър много се изкефих по книжка го дават 170 ли 175 ли не се сещам беше супер стабилен просто летеше по магистралата супер яко бравата още не съм я пробвал че носачите и гумите са за смяна като ги сменя ще и изпъна дупиту да я видим дали 220 може ги докопа досега най-много 160 е гонила като гледам как дърпа определено може още многоRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Ами при скорости ако ви падне двигателя като на колегата http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=25603
Коментар
-
190км/ч с мареата и 240км/ч с аудито на 5-та ако бях включил и 6-та незнам дали нямаше да го напълни докрай/260/, но наближих зона където понякога се кашират куките и се насрахA3 1.9TDI 131к.с помпа-дюза 2002г 6 скорости 5 ВРАТИ вече 160+к.с
Punto Sporting 1.9JTD 2003
ex. Fiat Marea TD100 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар