малко над това показа марейката/на газ/
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко км\час сте вдигали с Фиатките?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
с пунто 1.2 75 -170км/ч можеше и още ама трябваше да спирам с браво 1.6 16 -195км/ч с пунто 1.9jtd-195км/ч и ограничитела изключвас джета 1.6д-155км/ч ама щеше да и пръсне мотора направо с голф 1.6 тд-182км/ч горе долу ама с много мъкас ауди б4 1.9 тди-180км/чс мерцедес е220 цди-230км/ч ама много ме беше страхима и други ама в момента не се сещамFiat Punto 1.2 75 ELX-Forever
Alfa Romeo 146 1.9 JTD
Fiat Bravo 1.6 16v SX-Ex
Alfa Romeo 155 2.0 8V
Коментар
-
много сте страхливи Аз почвам да се кефя някъде след 160 и към 200 вече адреналина е все едно България вкарва гол на финала на световното на Бразилия Ако имам по-здрава колица, като се кача на Стара Загора на А1, до София няма да падна под 180 никъде... ама не издържат пустите му ФИАТи. Прегряват, затягат двигатели и други такива мизерийки...
Коментар
-
205 със 4ма човека в колата и отделно багаж,а това дето колегата казва по-горе че загряват и моторите им запичат на пустите фиати е много далеч от истината , баща ми със стилото миналата година като си ходи в България е подържал скорост 160-180км в час а това са си 1750км разстояние пък стилажа нито е запекъл нито е прегрял напротив колата започва да се държи по-добреforza la FIAT
http://gorata.net/f.php?f=dani_bravo
Коментар
-
bravosx 1,6 16v написа:205 със 4ма човека в колата и отделно багаж,а това дето колегата казва по-горе че загряват и моторите им запичат на пустите фиати е много далеч от истината , баща ми със стилото миналата година като си ходи в България е подържал скорост 160-180км в час а това са си 1750км разстояние пък стилажа нито е запекъл нито е прегрял напротив колата започва да се държи по-добреLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
pakumba написа:bravosx 1,6 16v написа:205 със 4ма човека в колата и отделно багаж,а това дето колегата казва по-горе че загряват и моторите им запичат на пустите фиати е много далеч от истината , баща ми със стилото миналата година като си ходи в България е подържал скорост 160-180км в час а това са си 1750км разстояние пък стилажа нито е запекъл нито е прегрял напротив колата започва да се държи по-добреforza la FIAT
http://gorata.net/f.php?f=dani_bravo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар