Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колко км\час сте вдигали с Фиатките?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

малко над това показа марейката/на газ/
    Прикачени файлове
    Marea 1.6 16v

Коментар

jorkos написа:
      малко над това показа марейката/на газ/
      ехе Марейте толкова ли вдигат бе :D

Коментар

Ако не вярваш пробвай и ще видиш.....
        Marea 1.6 16v

Коментар

jorkos написа:
          Ако не вярваш пробвай и ще видиш.....
          Задължително

Коментар

с пунто 1.2 75 -170км/ч можеше и още ама трябваше да спирам с браво 1.6 16 -195км/ч с пунто 1.9jtd-195км/ч и ограничитела изключвас джета 1.6д-155км/ч ама щеше да и пръсне мотора направо с голф 1.6 тд-182км/ч горе долу ама с много мъкас ауди б4 1.9 тди-180км/чс мерцедес е220 цди-230км/ч ама много ме беше страхима и други ама в момента не се сещам
            Fiat Punto 1.2 75 ELX-Forever
            Alfa Romeo 146 1.9 JTD
            Fiat Bravo 1.6 16v SX-Ex
            Alfa Romeo 155 2.0 8V

Коментар

180 kmh -ма си е страшно...
              Fiat Punto 1.1 6Speed

Коментар

170км/ч при насрещен вятър пътя към Сливен А със Жигулито и с хиляди мъки 110км/ч и бях на газ кофти тръпка
                Fiat Croma 2.0TDi.d.
                Citroen Xsara Picasso 2.0HDI
                И самоувереният е бил неуверен!

Коментар

много сте страхливи Аз почвам да се кефя някъде след 160 и към 200 вече адреналина е все едно България вкарва гол на финала на световното на Бразилия Ако имам по-здрава колица, като се кача на Стара Загора на А1, до София няма да падна под 180 никъде... ама не издържат пустите му ФИАТи. Прегряват, затягат двигатели и други такива мизерийки...

Коментар

160 и педала опря в ламарината повече не иска
                    Fiat Punto 1.1 6 Speed

Коментар

125 някъде
                      TD_100, че е кръгло число.

Коментар

Бургас - София 170. Можеше още, но не бях сам и не исках
                        Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.

Когато целта е всичко и пътят е без значение!

Коментар

186 и имах чувството че ще се разпадне типото
                          159 A3.000

Коментар

205 със 4ма човека в колата и отделно багаж,а това дето колегата казва по-горе че загряват и моторите им запичат на пустите фиати е много далеч от истината , баща ми със стилото миналата година като си ходи в България е подържал скорост 160-180км в час а това са си 1750км разстояние пък стилажа нито е запекъл нито е прегрял напротив колата започва да се държи по-добре
                            forza la FIAT
                            http://gorata.net/f.php?f=dani_bravo

Коментар

bravosx 1,6 16v написа:
                              205 със 4ма човека в колата и отделно багаж,а това дето колегата казва по-горе че загряват и моторите им запичат на пустите фиати е много далеч от истината , баща ми със стилото миналата година като си ходи в България е подържал скорост 160-180км в час а това са си 1750км разстояние пък стилажа нито е запекъл нито е прегрял напротив колата започва да се държи по-добре
                              тея 205 с браво 1,6 ли. аз даже не съм обръщал внимание до колко е километража, ама май 200
                              Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                              Fiat Bravo'97 1,6 16v
                              Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

pakumba написа:
                                bravosx 1,6 16v написа:
                                тея 205 с браво 1,6 ли. аз даже не съм обръщал внимание до колко е километража, ама май 200
                                Ама май си се объркал , 220 е,имам и снимка ама не е много ясна , но се вижда че са около 202 на толкова ме щракна един приятел после вдигнах още 2-3км
                                forza la FIAT
                                http://gorata.net/f.php?f=dani_bravo

Коментар

Working...
                                X