Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колко км\час сте вдигали с Фиатките?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Punto_S написа:
    рекордът ми е 90 км/ч.
    на 2-ра
    Punto SX 1.1 55

Коментар

един път вдигнах 140, колкото да изпреваря един тир, защото бях се изнесъл в лявата лента, а отзад изскочи един от ония със сините фарове и с малкото акъл в главата. Та се наложи. Иначе карам кротко : 90 -100 -120 макс. и малко оф-топик : само да уточня за правописа на Вапцаров. На третия ред от подписа на колегата е написано "ветъра", което ни се струва неправилно, но само ни се струва - нЕкога се е пишело с друга буква - т.нар. ятова гласна, която изглежда като ер малък, на който вертикалната чертица е пресечена от хоризонтална такава. Та тя се е произнасяла в зависимост от регионалния вариант на българския език. Примерно във Варна се е четяло "вятъра", а тука къде нас у шоплука и надоле -- "ветъра" ( а по-правилно "ветъро"). След реформата на правописа, направена от народната власт след 9-ти септ., се е появил проблем, решен в полза на източните говори - оттам имаме "вЯтър", "млЯко", "хлЯб" и най-вече "ВЯра" (вместо "Вера"). Така че подписът на колегата е вЕрен (а не вЯрен )
      Тойота Приус

Коментар

Това е моят max. Правен е на писта за самолети, ама няма да кажа коя Иначе на магистралите съм с около 130km/h. Както знаем скоростта по GPS е по-ниска, така че вероятно реалната стойност е ~ 195km/h.
        Прикачени файлове
        Fiat Stilo 1.8 16V

Коментар

Скромно 210 на магистралата!
          >>> PUNTO POWER - HGT<<<

Коментар

200 на Пловдивската магистрала, за кратко обаче- имаше голямо движение, непрекъснато настигах някого и трябваше да се внимава. Иначе 180 на около 3500 об/мин си ги държи спокойно колата, само дето разхода малко... нали
            Fiat Marea 130JTD Weekend HLX

Коментар

Не ви знам вас, ама мен след 160 ме хваща шубето.
              Alfa 159 SW 2.4 Ti
              Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
              "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Когато аз съм карал най-голямата цифра в километража беше 145...повече не съм пробвал-не ми се мре!А когато баща ми кара,става страшно-Пловдив-Пазарджик с четирима човека в колата и малко багаж-167(с дигитални уреди съм),а колата можеше още много,поне 190 мисля че ще закове,но едва ли ще може да ги поддържа по нашите пътища А ако съм сам,на прав и безопасен път,в смисъл без трафик,бих пробвал максимума на колата,но все пак е старичка...
                Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Аз на моя мъртвец не смеях на вдигна повече от 150 на цариградско, аз извън софия с фиата не съм карал.
                  Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

ми повече от 170 не съм защото ме беше страх че несъм сменил ремъка още
                    Fiat Punto 2 1.9 Jtd HLX 2001 год. (inlove)
                    Vw Golf III Cabrio 1.9 TDI 1996 год.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=146239

Коментар

Еми аз не мога да се похваля много, но все пак - 170 на магистралата София-Пловдив...150 преди малко на Цариградско на напълно празен път, иначе там с не повече от 90.
                      Fiat Punto 1.7TD
                      Mazda 626 2.0
                      Fiat Croma 2.4 Multijet

Коментар

Моето постижение е 150 на едим междуградски път.

Коментар

190 по магистралата София - Вакарал

Коментар

Аз на магистралата към Пловдив 150 км/ч с 4 човека и багаж. Повече не иска. Ама сега съм изчистил сондата в резервоара и знаете ли как върви а.
                            И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

С баба Темпра около 160, ама на магистралата от Ямбол към Бургас, карах след Имортал (Деян) и до 150 карах след него, след което почнах да изоставам все едно съм дръпнал ръчната, а той ми звъни по телефона че карал с 200 и да не съм карал на задна
                              СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
                              бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
                              сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
                              ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

..... с мойта Убавица 180км/ч. това е максимално защото е в 5800 оборота и неще повече ако ще наклона да е 90 градуса, ама с тази скорост бензина имам чуството че изтича от някъде,а фаровете се оглеждат за бензиностанция!
                                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                                Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Working...
                                X