Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колко км\час сте вдигали с Фиатките?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

С грандето скоро вдигнахме 180 и то 3-ма човека + багаж, а можеше още мъничко Колата е 1.4 8V Не ми се вижда много реално понеже по каталог го дават 165, но нали скоростомерите винаги лъжат по мъничко Абе добра си е колата, и при 140 като я настъпиш продължава да дърпа устремено
    Grande Punto 1.4 Dynamic
    Alfa Romeo 146 1.6 Twin Spark 16V

Коментар

krum_ktk написа:
      240 на тракия, с още двама човека/т.е. му напълних скоростометъра догоре /. Гонихме се с един приятел с BMW 525 tds и прави чест на баварката, че макар чее по тромава и по бавно ускорява и изоставаше, в малкото моменти с 240 се държеше на видимо разстояние зад мен и неможах с много да избягам. което все пак е субективно, защото на магистралата има и други коли които много пречът апак и е доста опасно с тази скорост - 180 - 200. там само за части от секундата някоя кола да кривне малко и ти си намалил на 160 - 140 за нула време, щото шубето сие голям страх, апък и няма да се трепеме я.браво хгт - сток, само прекъсвач няма :D а и това без клима - нищо, даже музиката бях спрял :D
      На същата дата, на която си пуснал този пост, стана страшната катастрофа на магистрала "Тракия", също скоростта е била около 240км/ч! Поразгледай ти и приятелят ти снимките....http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=16870Отдавна се замислям на тази определено ТЪПА И ПРОВОКАТИВНА ТЕМА тема да и туря катинара, или "делна" директно!!!
      SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Като се има в предвид че максимално допустимата скорост по нашите магистрали е 130км а тия момчета надуват до 200 ето ги камикадзетата.Колкото и наивно и брутално да звучи хич не съжалявам за тримата загинали с БМВто преди ден .Такива като се пишат на големи тарикати нека си заминават от тоя свят и хич не ми е жал за тях . Жал ми е за тия дето те ги нараняват и осъкатяват за цял живот затова че без никаква вина им свършва живота.Ето днеска на Витиня пак верижна катастрофа пак наперени безумци са се осрали. И как при толкова много катастрофи при толкова много убити по пътищата повечето не си взимат поука . Право да си кажа вече незнам дали ще има управия с това движение или не. Я вижте във форума на Мерцедес какво пише българин за движението в щатите и за реда по пътищата там :Айде пак с моите глупости - 5 мили превишена няма да ме закачи,10 мили превишена ми е около 200 кинта глоба,15 мили превишена ми е около 350 и ми хвръква застраховката с нам си къв процент,плащам като луд,над 15 мили или около 80 мили в час при разреshено 65 ми е автоматично затвор за поне 24 часа без да ми дава обяснения,теx си ги пазя за пред съдията които ще ми начука глобата / застраховки,глоби...............отделно/.При нас е още по страшно - бреговата охрана или полицаите в морето дърпат данни от пътните полицаи,а ме хванат да карам като луд,а ми взеха тапиите и после самo пици ще разкарвам,не сме по щатските закони,а по федералния или 0.00 алкохол в кръвта.....................кви 200,кви 5 лева подкуп,кви тежкарлъци - ония слиза и се държи за пищова,а ръцете ти са на волана,ако си с над 80 не ти иска и документи,направо белезниците и айде на топло.Аз писах и в една друга тема - каквито и закони да измислят първо ще се наложи да намерят начин да накарат куките да ги прилагат,а не МАНИ ГО ТОЯ,ЗНАЕШ ЛИ КОЙ Е.........бе кой и да е,белезниТова да минеш покрай училищен автобус с превишена скорост....................малииии,малките келешчета са звъннали веднага на куките,строителна площадка същата работа,на пешеходна се спира поне 3 метра преди нея и не мърдаш,стъпи ли свещенна крава американска на асвалта и спираш ма спираш,а не ДЕ ОДИШ МААААА...................Съзнание ма звънци,ГЛОБИ и ЗАТВОР,ЯКИ заплати за куките и после да видиш колко са съвестни и мексиканци и сърби и българи,pуснаци,китайци...............ма все едно един ги е правил. Коментара нататък е излишен.
        Фиат Панда 1.2 2006година
        Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Nino написа:
          krum_ktk написа:
          240 на тракия, с още двама човека/т.е. му напълних скоростометъра догоре /. Гонихме се с един приятел с BMW 525 tds и прави чест на баварката, че макар чее по тромава и по бавно ускорява и изоставаше, в малкото моменти с 240 се държеше на видимо разстояние зад мен и неможах с много да избягам. което все пак е субективно, защото на магистралата има и други коли които много пречът апак и е доста опасно с тази скорост - 180 - 200. там само за части от секундата някоя кола да кривне малко и ти си намалил на 160 - 140 за нула време, щото шубето сие голям страх, апък и няма да се трепеме я.браво хгт - сток, само прекъсвач няма :D а и това без клима - нищо, даже музиката бях спрял :D
          На същата дата, на която си пуснал този пост, стана страшната катастрофа на магистрала "Тракия", също скоростта е била около 240км/ч! Поразгледай ти и приятелят ти снимките....http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=16870Отдавна се замислям на тази определено ТЪПА И ПРОВОКАТИВНА ТЕМА тема да и туря катинара, или "делна" директно!!!
          Да скриеш проблема, не означава да го решиш. Малко перифраза с обратен знак на Й В Сталин.Надали някой ще тръгне да прави изпълнения само защото тази тема съществува. Няма шофьор който поне веднъж да не е опитал къде му е предела - неговия и на колата. Дори и ти си пробвал, нали?А това което цитираш е по скоро за смях - аз не вярвам да има норамлно Браво което да ги направи 240 - говоря от гледна точка на прилепяне към пътя. Ако има физици те ще обяснят. На този пост можем само да се усмихнем снизходително.Остави темата...И ще ми отговориш нали? Ти също си търсил границата? Поне веднъж?
          like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

А не мислиш ли, че поне малко да се ограничи откровената война, трябва да се приложат Й В Сталин-овски мерки във всичките и разновидности? Бахти демокрацията с 2000 загинали по пътищата годишно! Съвсем наскоро имаше коментари сред модераторите, теми които насърчават неспазването на законите да не бъдат допускани.

Коментар

Lane Staley написа:
              Остави темата...И ще ми отговориш нали? Ти също си търсил границата? Поне веднъж?
              Бахти, хора, вие какво още искате - 3 трупа разпилени по асфалта, а нашите още мерят двигатели??!!?Ми баси, и аз като си купя кола , и аз ще я пробвам. В моя случай 160. Но това не е крайност и в никакъв случай не е практика. Никога не бих вдигнал над 160 - дори и за да пробвам дали може. Може - пише го в книжката. А по нанадолнище може и да докарам 450 и като си протегна едната ръка през единия прозорец, и другата ръка през другия и да литна. И кво?Ми сигурен съм, че утре или след 5 години, друго хлапе, чело във форума, ще реши да си пробва възможностите на двигателя и ...Няма смисъл да се трие темата. Тя се създава от пишещите във форума - хора.
              Пеш
              ----
              Ex Peugeot 206 -Служебен
              ----
              Ex Brava 1.6 16V ELX

Коментар

А не мислиш ли, че поне малко да се ограничи откровената война, трябва да се приложат Й В Сталин-овски мерки във всичките и разновидности?Съжалявам, не но съм фен на Сталин. Нито на Адолф, нито на някой друг с техния начин на мислене. Или ти мислиш, че единствено строгия закон е справедлив закон? Аз също страдам по пътищата от такива идиоти, но не бих искал сталиновски мерки. Искам полиция да патрулира по магистралите и пътищата. На един екип да се падат 25-30 км за патрулиране. Искам да ги виждам да се движат по пътищата, ан еда се крият в храстите. От София до В Търново искам да видя поне7-8 патрула, а не ЕДИН. И то на изхода на тунела. Ето това искам. Камери. 3 дни след нарушението да получаваш писмо със снимка и глоба.Това според мен са мерките. А другаря Сталин... нека го оставим да спи вечния си сън. Съгласен?toshe Мнение Пуснато на: Съб Юни 16, 2007 9:57 pm Ми сигурен съм, че утре или след 5 години, друго хлапе, чело във форума, ще реши да си пробва възможностите на двигателя и ... Ми дай да забраним форумите? Може да забраним и фиилмите в които карат автомобил със скорост над 50 км/ч? Обаче малко ми се вижда... Не е достатъчно. Да забраним дъвките ТУРБО и всеки който си скрие колекцията с картинки на коли да го заточим? За това си прав: Няма смисъл да се трие темата. Тя се създава от пишещите във форума - хора.Аз не защитавам онзи кретен причинил това. Напротив. За мен нещата са навързани - като снежна топка са: правиш едно "невинно" нарушение и ти се разминава. После е следващото. По-сериозно. После трето, пето... Примера на родителите, каращи като "безсмъртни" докато челядта е в колата.И накрая могилката.Абе колеги, от една и съща страна на барикадата сме, просто аз не обичам самоцелните забрани. Ако има събиране ще го обсъдим на по бира ( малка, щот после трябва да караме ).

Коментар

Lane Staley написа:
                  [Абе колеги, от една и съща страна на барикадата сме, просто аз не обичам самоцелните забрани. Ако има събиране ще го обсъдим на по бира ( малка, щот после трябва да караме ).
                  Не ги обичай, никой не те кара и задължава да ги обичаш! Само ще повторя пак....наскоро в модераторския раздел се обсъждаше подобна тема да се въведе цензура за теми и изказвания насърчаващи неспазването на закона! Там се въздържах от коментар, за което съжалявам. Тези скорости цитирани тук са откровено неспазване на закона! А иначе никой не те спира да си откриеш един по-демократичен форум! За съжаление най-демократичният се намира на "ОНЗИ СВЯТ"... отвъд "СИНЯТА ДЪГА" и там, както ежедневно се убеждаваме, е пълно с демократи от пътищата на България! Каквото имах да кажа го казах, не се чувствай задължен да ми отговаряш.Пък и виж колко добре го е казал някой:"Защо пък не? В мечтите няма цензура, мечтите греят със синкава прозрачност. Но по-добре е да подгониш вятъра, отколкото да седнеш и да плачеш." ПС... оправи си правописните грешки в подписа...

Коментар

Nino написа:
                    Lane Staley написа:
                    [Абе колеги, от една и съща страна на барикадата сме, просто аз не обичам самоцелните забрани. Ако има събиране ще го обсъдим на по бира ( малка, щот после трябва да караме ).
                    Не ги обичай, никой не те кара и задължава да ги обичаш! Само ще повторя пак....наскоро в модераторския раздел се обсъждаше подобна тема да се въведе цензура за теми и изказвания насърчаващи неспазването на закона! Там се въздържах от коментар, за което съжалявам. Тези скорости цитирани тук са откровено неспазване на закона! А иначе никой не те спира да си откриеш един по-демократичен форум! За съжаление най-демократичният се намира на "ОНЗИ СВЯТ"... отвъд "СИНЯТА ДЪГА" и там както ежедневно се убеждаваме, е пълно с демократи от пътищата на България! Каквото имах да кажа го казах, не се чувствай задължен да ми отговаряш.Пък и виж колко добре го е казал някой:"Защо пък не? В мечтите няма цензура, Мечтите греят с синкава прозрачност. Но по-добре е да подгониш ветъра, Отколкото да седнеш и да плачеш."
                    Значи трябва да затворите тунинг раздела,раздела хайде да си премерим конете....немога да разбера що се правите на толкова праведни,искате да си говорим "с маска",кодово? Надушвам комунизъм
                    ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Grisha написа:
                      Надушвам комунизъм
                      Лъжеш се бре, чисти седесари сме си и най-мразим комсомолците, виж против консомолките нямам нищо!

Коментар

Nino написа:
                        Grisha написа:
                        Надушвам комунизъм
                        Лъжеш се бре, чисти седесари сме си и най-мразим комсомолците, виж против консомолките нямам нищо!
                        Аз съм просто едно чавдарче не ме закачайте Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
                        ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

ПС... оправи си правописните грешки в подписа... Mr. Green Не бих посмял да поправям Вапцаров. Мога да ти обясня защо използва "С" вместо "СЪС" - просто така го изисква ритмиката на стиха. В поезията има различни стъпки и е позволено да се нарушават някои правописни правила. И май не е удачно да се заяждаш с мен за правопис. Завършил Приложна лингвистика, учил съм два езика, които, смея да твърдя, владея добре, а колкото до българския - книгите които съм прочел биха били достатъчни за библиотека в малък град. На този терен просто няма да се чустваш удобно.Нямам нужда от друг форум - този ми харесва. Знаеш ли от къде идва названието форум? От Древна Атина. Но хайде, няма да обяснявам. Важно е друго: Нека да обсъдим дали да има такава тема, нека да гласуваме и да видим какво ще се реши. Но някой да решава еднолично от позицията си на Модератор или Администратор... Нали това е Свободния Форум? Това, че някои не могат да различат свобода от свободия трябва ли да бъде проблем за нас, трезвомислещите? Имаше една мисъл, забравих на кого беше и тя е нещо такова: "Не съм съгласен с начина по който мислиш, но бих дал живота си за да защитя правото ти да мислиш така" - аз виждам вашата роля в подобна светлина.Казуси биха могли да възникнат безброй - ако утре някой колега пътува в Германия? По аутобаните там няма ограничение на скоростта. Не можем да му забраним да каже колко е вдигнал, нали?Аз изобщо не адмирирам скоростите, които някои казват че са развили, но, уви, ние не можем да ги спрем по този начин. Нека към логото на клуба сложим надпис: "Аз спазвам закона" или нещо подобно. Веднага бих приел подобна инициатива.P.S.Колкото до правописа, нека започнем с раздела "Ferrari, Maserati и останалите италиянки...." Според това което сме учили в училище, тук има една грешка

Коментар

Lane Staley написа:
                            ПС... оправи си правописните грешки в подписа... Mr. Green Не бих посмял да поправям Вапцаров. Мога да ти обясня защо използва "С" вместо "СЪС" - просто така го изисква ритмиката на стиха. В поезията има различни стъпки и е позволено да се нарушават някои правописни правила. И май не е удачно да се заяждаш с мен за правопис. Завършил Приложна лингвистика, учил съм два езика, които, смея да твърдя, владея добре, а колкото до българския - книгите които съм прочел биха били достатъчни за библиотека в малък град. На този терен просто няма да се чустваш удобно.Нямам нужда от друг форум - този ми харесва. Знаеш ли от къде идва названието форум? От Древна Атина. Но хайде, няма да обяснявам. Важно е друго: Нека да обсъдим дали да има такава тема, нека да гласуваме и да видим какво ще се реши. Но някой да решава еднолично от позицията си на Модератор или Администратор... Нали това е Свободния Форум? Това, че някои не могат да различат свобода от свободия трябва ли да бъде проблем за нас, трезвомислещите? Имаше една мисъл, забравих на кого беше и тя е нещо такова: "Не съм съгласен с начина по който мислиш, но бих дал живота си за да защитя правото ти да мислиш така" - аз виждам вашата роля в подобна светлина.Казуси биха могли да възникнат безброй - ако утре някой колега пътува в Германия? По аутобаните там няма ограничение на скоростта. Не можем да му забраним да каже колко е вдигнал, нали?Аз изобщо не адмирирам скоростите, които някои казват че са развили, но, уви, ние не можем да ги спрем по този начин. Нека към логото на клуба сложим надпис: "Аз спазвам закона" или нещо подобно. Веднага бих приел подобна инициатива.
                            Да, ямб, хорей и анапест...надявам се няма да го ударим на литературен кръжок.Всуе...Да, знам,че названието на думата "форум" идва от древна Гърция. Смисълът на свободния форум е написан в правилата му.Там доста ясно са написани някои неща, но за съжаление твърде рядко се четат, а също е споменат и казуса с едноличната позиция на модератор/администратор приятелю! В моят свят правилата се спазват, предполагам и в родината на другия език който добре владееш също! В Германия също ПРЕПОРЪЧИТЕЛНАТА скорост по магистрала е 130км/ч и ако направиш инцидент с по-висока, то той почти автоматично те превръща в престъпник.Така, че аз те моля да спрем със словоблудството, ако има нещо да се решава, то аз ти обещавам,че мнението ти ще бъде предадено и взето под внимание.По отношение на местата на които се чувствам удобно/неудобно, мисля, че не този форум е средата където ще си ги казваме и пъчим с тях.Защото има такива и то, доста по-важни, където цитирам те "просто няма да се чустваш удобно".Говорим пак за човешкото познание и практика, не за сервизът на Фиат! Та предлагам тихо и мирно да спрем с глаголстването и се опрем на различията си... лека вечер друже.

Коментар

рекордът ми е 90 км/ч.
                              Fiat Punto S55 1.1
                              Fiat Forever!

Коментар

Punto_S написа:
                                рекордът ми е 90 км/ч.
                                Grande Punto 1.4 Dynamic
                                Alfa Romeo 146 1.6 Twin Spark 16V

Коментар

Working...