С грандето скоро вдигнахме 180 и то 3-ма човека + багаж, а можеше още мъничко Колата е 1.4 8V Не ми се вижда много реално понеже по каталог го дават 165, но нали скоростомерите винаги лъжат по мъничко Абе добра си е колата, и при 140 като я настъпиш продължава да дърпа устремено
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко км\час сте вдигали с Фиатките?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
krum_ktk написа:240 на тракия, с още двама човека/т.е. му напълних скоростометъра догоре /. Гонихме се с един приятел с BMW 525 tds и прави чест на баварката, че макар чее по тромава и по бавно ускорява и изоставаше, в малкото моменти с 240 се държеше на видимо разстояние зад мен и неможах с много да избягам. което все пак е субективно, защото на магистралата има и други коли които много пречът апак и е доста опасно с тази скорост - 180 - 200. там само за части от секундата някоя кола да кривне малко и ти си намалил на 160 - 140 за нула време, щото шубето сие голям страх, апък и няма да се трепеме я.браво хгт - сток, само прекъсвач няма :D а и това без клима - нищо, даже музиката бях спрял :DSUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Като се има в предвид че максимално допустимата скорост по нашите магистрали е 130км а тия момчета надуват до 200 ето ги камикадзетата.Колкото и наивно и брутално да звучи хич не съжалявам за тримата загинали с БМВто преди ден .Такива като се пишат на големи тарикати нека си заминават от тоя свят и хич не ми е жал за тях . Жал ми е за тия дето те ги нараняват и осъкатяват за цял живот затова че без никаква вина им свършва живота.Ето днеска на Витиня пак верижна катастрофа пак наперени безумци са се осрали. И как при толкова много катастрофи при толкова много убити по пътищата повечето не си взимат поука . Право да си кажа вече незнам дали ще има управия с това движение или не. Я вижте във форума на Мерцедес какво пише българин за движението в щатите и за реда по пътищата там :Айде пак с моите глупости - 5 мили превишена няма да ме закачи,10 мили превишена ми е около 200 кинта глоба,15 мили превишена ми е около 350 и ми хвръква застраховката с нам си къв процент,плащам като луд,над 15 мили или около 80 мили в час при разреshено 65 ми е автоматично затвор за поне 24 часа без да ми дава обяснения,теx си ги пазя за пред съдията които ще ми начука глобата / застраховки,глоби...............отделно/.При нас е още по страшно - бреговата охрана или полицаите в морето дърпат данни от пътните полицаи,а ме хванат да карам като луд,а ми взеха тапиите и после самo пици ще разкарвам,не сме по щатските закони,а по федералния или 0.00 алкохол в кръвта.....................кви 200,кви 5 лева подкуп,кви тежкарлъци - ония слиза и се държи за пищова,а ръцете ти са на волана,ако си с над 80 не ти иска и документи,направо белезниците и айде на топло.Аз писах и в една друга тема - каквито и закони да измислят първо ще се наложи да намерят начин да накарат куките да ги прилагат,а не МАНИ ГО ТОЯ,ЗНАЕШ ЛИ КОЙ Е.........бе кой и да е,белезниТова да минеш покрай училищен автобус с превишена скорост....................малииии,малките келешчета са звъннали веднага на куките,строителна площадка същата работа,на пешеходна се спира поне 3 метра преди нея и не мърдаш,стъпи ли свещенна крава американска на асвалта и спираш ма спираш,а не ДЕ ОДИШ МААААА...................Съзнание ма звънци,ГЛОБИ и ЗАТВОР,ЯКИ заплати за куките и после да видиш колко са съвестни и мексиканци и сърби и българи,pуснаци,китайци...............ма все едно един ги е правил. Коментара нататък е излишен.
Коментар
-
Nino написа:krum_ktk написа:240 на тракия, с още двама човека/т.е. му напълних скоростометъра догоре /. Гонихме се с един приятел с BMW 525 tds и прави чест на баварката, че макар чее по тромава и по бавно ускорява и изоставаше, в малкото моменти с 240 се държеше на видимо разстояние зад мен и неможах с много да избягам. което все пак е субективно, защото на магистралата има и други коли които много пречът апак и е доста опасно с тази скорост - 180 - 200. там само за части от секундата някоя кола да кривне малко и ти си намалил на 160 - 140 за нула време, щото шубето сие голям страх, апък и няма да се трепеме я.браво хгт - сток, само прекъсвач няма :D а и това без клима - нищо, даже музиката бях спрял :Dlike a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
А не мислиш ли, че поне малко да се ограничи откровената война, трябва да се приложат Й В Сталин-овски мерки във всичките и разновидности? Бахти демокрацията с 2000 загинали по пътищата годишно! Съвсем наскоро имаше коментари сред модераторите, теми които насърчават неспазването на законите да не бъдат допускани.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Lane Staley написа:Остави темата...И ще ми отговориш нали? Ти също си търсил границата? Поне веднъж?Пеш
----
Ex Peugeot 206 -Служебен
----
Ex Brava 1.6 16V ELX
Коментар
-
А не мислиш ли, че поне малко да се ограничи откровената война, трябва да се приложат Й В Сталин-овски мерки във всичките и разновидности?Съжалявам, не но съм фен на Сталин. Нито на Адолф, нито на някой друг с техния начин на мислене. Или ти мислиш, че единствено строгия закон е справедлив закон? Аз също страдам по пътищата от такива идиоти, но не бих искал сталиновски мерки. Искам полиция да патрулира по магистралите и пътищата. На един екип да се падат 25-30 км за патрулиране. Искам да ги виждам да се движат по пътищата, ан еда се крият в храстите. От София до В Търново искам да видя поне7-8 патрула, а не ЕДИН. И то на изхода на тунела. Ето това искам. Камери. 3 дни след нарушението да получаваш писмо със снимка и глоба.Това според мен са мерките. А другаря Сталин... нека го оставим да спи вечния си сън. Съгласен?toshe Мнение Пуснато на: Съб Юни 16, 2007 9:57 pm Ми сигурен съм, че утре или след 5 години, друго хлапе, чело във форума, ще реши да си пробва възможностите на двигателя и ... Ми дай да забраним форумите? Може да забраним и фиилмите в които карат автомобил със скорост над 50 км/ч? Обаче малко ми се вижда... Не е достатъчно. Да забраним дъвките ТУРБО и всеки който си скрие колекцията с картинки на коли да го заточим? За това си прав: Няма смисъл да се трие темата. Тя се създава от пишещите във форума - хора.Аз не защитавам онзи кретен причинил това. Напротив. За мен нещата са навързани - като снежна топка са: правиш едно "невинно" нарушение и ти се разминава. После е следващото. По-сериозно. После трето, пето... Примера на родителите, каращи като "безсмъртни" докато челядта е в колата.И накрая могилката.Абе колеги, от една и съща страна на барикадата сме, просто аз не обичам самоцелните забрани. Ако има събиране ще го обсъдим на по бира ( малка, щот после трябва да караме ).like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Lane Staley написа:[Абе колеги, от една и съща страна на барикадата сме, просто аз не обичам самоцелните забрани. Ако има събиране ще го обсъдим на по бира ( малка, щот после трябва да караме ).SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Nino написа:Lane Staley написа:[Абе колеги, от една и съща страна на барикадата сме, просто аз не обичам самоцелните забрани. Ако има събиране ще го обсъдим на по бира ( малка, щот после трябва да караме ).ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Nino написа:Grisha написа:Надушвам комунизъмex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
ПС... оправи си правописните грешки в подписа... Mr. Green Не бих посмял да поправям Вапцаров. Мога да ти обясня защо използва "С" вместо "СЪС" - просто така го изисква ритмиката на стиха. В поезията има различни стъпки и е позволено да се нарушават някои правописни правила. И май не е удачно да се заяждаш с мен за правопис. Завършил Приложна лингвистика, учил съм два езика, които, смея да твърдя, владея добре, а колкото до българския - книгите които съм прочел биха били достатъчни за библиотека в малък град. На този терен просто няма да се чустваш удобно.Нямам нужда от друг форум - този ми харесва. Знаеш ли от къде идва названието форум? От Древна Атина. Но хайде, няма да обяснявам. Важно е друго: Нека да обсъдим дали да има такава тема, нека да гласуваме и да видим какво ще се реши. Но някой да решава еднолично от позицията си на Модератор или Администратор... Нали това е Свободния Форум? Това, че някои не могат да различат свобода от свободия трябва ли да бъде проблем за нас, трезвомислещите? Имаше една мисъл, забравих на кого беше и тя е нещо такова: "Не съм съгласен с начина по който мислиш, но бих дал живота си за да защитя правото ти да мислиш така" - аз виждам вашата роля в подобна светлина.Казуси биха могли да възникнат безброй - ако утре някой колега пътува в Германия? По аутобаните там няма ограничение на скоростта. Не можем да му забраним да каже колко е вдигнал, нали?Аз изобщо не адмирирам скоростите, които някои казват че са развили, но, уви, ние не можем да ги спрем по този начин. Нека към логото на клуба сложим надпис: "Аз спазвам закона" или нещо подобно. Веднага бих приел подобна инициатива.P.S.Колкото до правописа, нека започнем с раздела "Ferrari, Maserati и останалите италиянки...." Според това което сме учили в училище, тук има една грешкаlike a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Lane Staley написа:ПС... оправи си правописните грешки в подписа... Mr. Green Не бих посмял да поправям Вапцаров. Мога да ти обясня защо използва "С" вместо "СЪС" - просто така го изисква ритмиката на стиха. В поезията има различни стъпки и е позволено да се нарушават някои правописни правила. И май не е удачно да се заяждаш с мен за правопис. Завършил Приложна лингвистика, учил съм два езика, които, смея да твърдя, владея добре, а колкото до българския - книгите които съм прочел биха били достатъчни за библиотека в малък град. На този терен просто няма да се чустваш удобно.Нямам нужда от друг форум - този ми харесва. Знаеш ли от къде идва названието форум? От Древна Атина. Но хайде, няма да обяснявам. Важно е друго: Нека да обсъдим дали да има такава тема, нека да гласуваме и да видим какво ще се реши. Но някой да решава еднолично от позицията си на Модератор или Администратор... Нали това е Свободния Форум? Това, че някои не могат да различат свобода от свободия трябва ли да бъде проблем за нас, трезвомислещите? Имаше една мисъл, забравих на кого беше и тя е нещо такова: "Не съм съгласен с начина по който мислиш, но бих дал живота си за да защитя правото ти да мислиш така" - аз виждам вашата роля в подобна светлина.Казуси биха могли да възникнат безброй - ако утре някой колега пътува в Германия? По аутобаните там няма ограничение на скоростта. Не можем да му забраним да каже колко е вдигнал, нали?Аз изобщо не адмирирам скоростите, които някои казват че са развили, но, уви, ние не можем да ги спрем по този начин. Нека към логото на клуба сложим надпис: "Аз спазвам закона" или нещо подобно. Веднага бих приел подобна инициатива.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар