Ето и моите нови рекорди (всички стойности са измерени от скоростомерите на съответните автомобили, колко са верни - виж в поста ми по-горе):Темпрата - 175 км/ч - по А1 (Целия път Ихтиман-Сливен 230 км - 2:05 със спиране за зареждане на Лукойла на Белозем);Опелчето - 160 км/ч по надолнището на А1 преди Пазарджик;С Аудито - 200 км/ч - можеше и още, но ме хвана страх;С едно VW Golf V 2.0 TDI на 3 месеца - 220 км/ч - Пловдив - до края на А1 след Чирпан.То не че е много за хвалба... Щото при тия скорости - секунда невнимание, и после цял живот мъртъв.Обиновено гледам да карам по-спокойно, въпреки че не мога много да се влача. Извън града си карам в диапазона 100-140; а в града - 40-70 км/ч.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко км\час сте вдигали с Фиатките?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
От Шумен за Варна с Мареата залепих 220 преди две седмиси - доста добре се дуржи колицата с тази скорост.Щях да я пробвам още зимата , но бях със зимни Корморан със скоростен индекс 190 и ме достраша. А летните ми са нови Гудиър Ф1 195/50/15 със скоростен индекс 240 и с тях се поотпускам повечко. :DAlfa 156 2.4JTD ~180p.s., Alfa 145 1.9 JTD~140p.s., MAREA 2.4TD124p.s., TEMPRA 1.9 TD-92p.s., TIPO 1.6 2act-90p.s.
Коментар
-
sasco
Писах много по-рано по темата,обаче с фиата на газ 195-200,тази граница на 5600-5800об./мин.и имаше мегдан за още ,ама не бях сам и не исках да рискувам и пуснах газта.
Коментар
-
on4o написа:Lane Staley написа:on4o написа:с мойта 180 ма може и повече ( с Punto 1.2 16v sporting )like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
240 на тракия, с още двама човека/т.е. му напълних скоростометъра догоре /. Гонихме се с един приятел с BMW 525 tds и прави чест на баварката, че макар чее по тромава и по бавно ускорява и изоставаше, в малкото моменти с 240 се държеше на видимо разстояние зад мен и неможах с много да избягам. което все пак е субективно, защото на магистралата има и други коли които много пречът апак и е доста опасно с тази скорост - 180 - 200. там само за части от секундата някоя кола да кривне малко и ти си намалил на 160 - 140 за нула време, щото шубето сие голям страх, апък и няма да се трепеме я.браво хгт - сток, само прекъсвач няма :D а и това без клима - нищо, даже музиката бях спрял :DSASTEZATEL
Коментар
-
Lane Staley написа:on4o написа:Lane Staley написа:on4o написа:с мойта 180 ма може и повече ( с Punto 1.2 16v sporting )
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар