Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колко км\час сте вдигали с Фиатките?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Fiat Coupe 20V - 230km/h - магистрала Пловдив - СофияFiat Bravo 2.0 20V - 210km/h магистрала София- ПловдивFiat Uno 1.3 Turbo - 180km/h Kарловско - не беше добре турбото на тази колицаLancia Delta 1.6 - 180km/h Aсеновградсколичен Fiat Punto S /барано еку/ - 175 и аз се учидих много на Карловско / гумите 13’’ /на татко колата Ranault Clio 1.4 - 170km/hна татко старата Alfa 164 2.0 - 200км/h В градски условия - 60-70 макс ПАЗЕТЕ СЕБЕ СИ и ОКОЛНИТЕ в града , това ми е молбата

Fiat Punto 96' ..the best caR!

Коментар

Аз със Bravo-то съм вдигал малко над 180km/h между Чирпан и Стара Загора на новия път. По-нагоре ме е страх да не вземе да се разпадне.
      Fiat Bravo SX 1.6 16V

Коментар

С мойто браво 200к.м. Oтсечката нови хан/софия... е вярно, че имаше участак с нанадолно, който леко ми помогна но все пак..1,4 12v

Коментар

с бравото, аз 160, но предишния собственик е дигал и 180 за Плд-тосъс старата ми ибиза - 160 и щеше да се разпадне, фана ме шубето
          A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
          e30 forever!

Коментар

165 км/ч

Коментар

doofiat написа:
              165 км/ч
              Лъжеш! "Ако би мирно стояло, не би чудо видяло".... нали знаеш!!!
              SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Nino написа:
                doofiat написа:
                165 км/ч
                Лъжеш! "Ако би мирно стояло, не би чудо видяло".... нали знаеш!!!
                Ей сега като я оправят и ще ти покажа

Коментар

150!?
                  FIAT UNO 55S. Мирише бензина!
                  FIAT MAREA1.6 16V

Коментар

Ей така, веднъж за тръпката -> 185км/ч София-Пловдив магистралата, иначе 150-160 подържам редовно темпо като се прибирам на София по магистралата.
                    Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
                    --- в сърцето завинаги... ---
                    Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp

Коментар

първи опит неуспешен

първия път на 170 обърнах веждата заради високите гуми и равната магистрала втория път на 190 взе да ме дострашава щото изодзадзе ме напъваше една Е класа и реших че е по добре да не се заигравам с по големите батковци :D
                      tipo 1.7D
                      BRAVA 1.6-103hp

Коментар

180 км/ч с мойте скромни 80 кончета на "Тракия" и 160 км/ч на извънградски път
                        M-Benz E 250 TD 150hp
                        M-Benz 200d 75 hp
                        Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

180 с Типото.
                          N.Y. State of Mind

Коментар

С двигателя 1,6 16 вентила - 210. Колкото толкова - нищо че са разграфили километража до 220 - не е разумно ... а и няма толкова дълга отсечка без завой защото след 200 ускоряването става много много бавно (като с жигулка 67 коня до 140).Това съм посмял да го пробвам и то само за броени секунди да поддържам такава скорост на немски аутобан с ленти съответно: три за движение на право и изпреварване, 4-четвъртата за подхождане към изход от магистралата и петата за принудителното спиране - това като го умножиш по 2-ете платна за всяка посока - еми нямаме магистрала с 10 ленти в България все още ... а дори и на немската - колата взе да се престроява сама както е със завити гуми и с влизането във завой, колкото и да е полегат ми се наложи да отпусна педала на газта ... понеже съм чувал, че въздушните възглавници спасяват до 60-80 км/ч в зависимост от удар с какво. ако поднесе и се отъркаля и поскача на 5 ленти е едно а да изхвръкнеш от 3 лентова българска магистрала с много повече неравности ... абе не ми се мисли - да чукнем на дърво - да не се случва ... то и аз тези експерименти си ги правя само когато не возя никой друг освен себе си и в малките часове от денонощието ..., а в града и аз не съм надвишавал 65-70 особено откакто направиха до толкова да са фишовете - от там насетне актове и точки.210 е показвало пък знам ли това на колко отговаря действителни - те нали са направени да те плашат километражите след 94-та ... тази тема я бяхме обсъждали ... май
                            Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
                            http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

с Браво HGT 180 ама на отсечката от младост до ОМВ горубляне на Цариградско.Тва бе6е към 5000 оборота.Можеше оште доста ама оште не сум сменил ремуци и ролки и ме достраша.Иначе със Шкода Фабиа RS 240км/ч на отсечката Шумен - Варна
                              Bravo HGT

Коментар

аз с типото 184 и трябваше да спирам ина4е можеше и още

Коментар

Working...
                                X