Fiat Coupe 20V - 230km/h - магистрала Пловдив - СофияFiat Bravo 2.0 20V - 210km/h магистрала София- ПловдивFiat Uno 1.3 Turbo - 180km/h Kарловско - не беше добре турбото на тази колицаLancia Delta 1.6 - 180km/h Aсеновградсколичен Fiat Punto S /барано еку/ - 175 и аз се учидих много на Карловско / гумите 13’’ /на татко колата Ranault Clio 1.4 - 170km/hна татко старата Alfa 164 2.0 - 200км/h В градски условия - 60-70 макс ПАЗЕТЕ СЕБЕ СИ и ОКОЛНИТЕ в града , това ми е молбата
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко км\час сте вдигали с Фиатките?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
С двигателя 1,6 16 вентила - 210. Колкото толкова - нищо че са разграфили километража до 220 - не е разумно ... а и няма толкова дълга отсечка без завой защото след 200 ускоряването става много много бавно (като с жигулка 67 коня до 140).Това съм посмял да го пробвам и то само за броени секунди да поддържам такава скорост на немски аутобан с ленти съответно: три за движение на право и изпреварване, 4-четвъртата за подхождане към изход от магистралата и петата за принудителното спиране - това като го умножиш по 2-ете платна за всяка посока - еми нямаме магистрала с 10 ленти в България все още ... а дори и на немската - колата взе да се престроява сама както е със завити гуми и с влизането във завой, колкото и да е полегат ми се наложи да отпусна педала на газта ... понеже съм чувал, че въздушните възглавници спасяват до 60-80 км/ч в зависимост от удар с какво. ако поднесе и се отъркаля и поскача на 5 ленти е едно а да изхвръкнеш от 3 лентова българска магистрала с много повече неравности ... абе не ми се мисли - да чукнем на дърво - да не се случва ... то и аз тези експерименти си ги правя само когато не возя никой друг освен себе си и в малките часове от денонощието ..., а в града и аз не съм надвишавал 65-70 особено откакто направиха до толкова да са фишовете - от там насетне актове и точки.210 е показвало пък знам ли това на колко отговаря действителни - те нали са направени да те плашат километражите след 94-та ... тази тема я бяхме обсъждали ... май
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар