Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колко км\час сте вдигали с Фиатките?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

и да не забрая

Да питам.Кола до 115 коня не ми се е опирала още.Тва значи,че трябва да плащам не за 103, :P а за 120 коня маи а?
    FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила

Коментар

Re: и да не забрая

galinchooo написа:
      Да питам.Кола до 115 коня не ми се е опирала още.Тва значи,че трябва да плащам не за 103, :P а за 120 коня маи а?
      може да те накарат да платиш и за по дълги предавки

Коментар

Re: mmmmm

galinchooo написа:
        М колега незнам колко бягат бравите/то,и незнам колко данак плащам за 100 или за 50 коня,НО щом тая кола в продалжение на 100км пробег даржа 200-220км/в час без да даде фира (на гас пояснявам ) значи оставям без коментар.Да не говорим че вектра 2.0 115кончета я касам на старта на 2ра с една далжина незнам.Може би в цяла балгария само моита да е напилена ли кво. :D А жестоко се самнявам да е така .Виждал сам и издухани брави дет и голф 1.4 може да ги хапне.Та аз нема да говоря по темата вече,защото ме заболяха пръстите да пиша.Ако искате вярваите, нали си ми бяга колицата пак вии се смеите.Караите си типовците. :P
        Когато Бравичката ти е показвала 220, е вървяла с около 180 км/час, когато и показвала 200, всъщност са били около 170.Ако не вярваш, ще ти пратя един пидиеф с постановките и директивите на производителите на автомобили в ЕС и ЕО, които са в сила и важат за всички автомобили, произведени след 1994 ги предназначени за продажба в Европа.Според тези директиви над 120 км/ч тахометърът ТРЯБВА да отчита повече с МИНИМУМ 10%, над 160 км/ч с минимум 15%, над 200 км/ч - с минимум 20%Това се прави с цел безопастност на движението.Така че споко, твоята Брава вдига точно колкото пише в техническите и характеристики - 180 км/ч, всичко друго са просто празни приказки и неточни инструменти.
        Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '01

Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Dinstinctive '02

ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99

Коментар

бреееееееее

Колега пинко това наистина не го знаех,но ще го пробвам с един приятел.Е тои е с голф и не знам дали ще вдигне такава скорост , но поне до 160 се надявам да вдигне.Голфа е 92год.Надявам се да показва правилно нали?голф 2 е.Като направя замерването ще ви уведомя за резултата. :D Та мосалта ми беше че колата си вдига толкова колкото си пише ,като кам 170 започва да се замисля и нататак е по трудно но си ги вдига без проблем .Тва значи че всички тук които са писали(с коли над94год.) че са вдигали 180 например са карали сас 153км/в час. А аз сам карал с 176км/в час.Ще го изпробвам аз туи туи нещо. :D Мерси за информацията.

Коментар

Re: бреееееееее

galinchooo написа:
            Колега пинко това наистина не го знаех,но ще го пробвам с един приятел.Е тои е с голф и не знам дали ще вдигне такава скорост , но поне до 160 се надявам да вдигне.Голфа е 92год.Надявам се да показва правилно нали?голф 2 е.Като направя замерването ще ви уведомя за резултата. :D Та мосалта ми беше че колата си вдига толкова колкото си пише ,като кам 170 започва да се замисля и нататак е по трудно но си ги вдига без проблем .Тва значи че всички тук които са писали(с коли над94год.) че са вдигали 180 например са карали сас 153км/в час. А аз сам карал с 176км/в час.Ще го изпробвам аз туи туи нещо. :D Мерси за информацията.
            До 1994 тези неща са били препоръчителни, след 1994 са станали задължителни...На моята Капа на километража пише 260, аз съм вдигал 245 по километраж, с един приятел катаджия я засякохме с радара, когато показваше 245, действителната и скорост беше 213 км/ч(по каталог е 212)http://www.catalog.auto.ru/catalog/c.../lancia/kappa/
            Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '01

Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Dinstinctive '02

ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99

Коментар

Ето го и моят километраж от оня ден.
              Прикачени файлове
              Италианските коли са номер 1

Коментар

биомет - темпра

хе хе тука сме се събрали все състезатели, ама аз гледам да си пазя колицата че то за тези обороти, трябва и специялно масло иначе моторчето си заминава, а моята е само 1,6 при това се движи и на газ :D иначе на магистралата от софия за варна редовно ми се налага да вдигам около 150 докато изпреварвам някой тъпаци, че то винаги има някои дето като го изпреварваш се сешта че трябва да кара ама последния път аз със 150, а един автобус на биомет ме изпревари все едно съм спрял
                СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
                бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
                сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
                ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

забравих става дума за темпра1,6 моноинж. газ
                  СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
                  бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
                  сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
                  ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

Re: биомет - темпра

phoenix написа:
                    иначе на магистралата от софия за варна редовно ми се налага да вдигам около 150 докато изпреварвам някой тъпаци, че то винаги има някои дето като го изпреварваш се сешта че трябва да кара
                    Да, такива нещастници редовно ми се случва да ги изпреварвам Кара свинята с 90 по магистралата и като решиш, да го изпревариш за да си караш със скромните 100 км/ч тия боклуци вдигат до към 130-140 и ти трябва да ги задминеш с 150... а в момента в който ги задминеш.. отнемат газта и пак си карат с 90 Заради такива нещастници стават катастрофите по пътищата
                    FIAT Marea 1.9 JTD HLX

Коментар

аууууууууу

феникс ти си изцедил тая колица бре.Аз кат разправям че бравото/а са (реисинг)не ми вярват.И моита бяга кат луда.Днеска межди другото и смених предница.Носачи и тампони.БЕХА ЛЕШ.120лв ми излезе сичко.Носачите BIRTH.Прахозащитните стават от голф 2 и са по хубави и здрави.Смених и едни тампони които станаха от ОПЕЛ.Да ви кажа изглеждат по здрави.(биалетките).

Коментар

Явно само мойта ланча не подлежи на това правило!Преди 2 семици бяхме на една почивка и се движехме 3 коли по магистралата.На мен този въпрос в показанието на скоростомера винаги ми е бил интересен.Та по магиастралата се обадих и на двете коли и познайте - и двете коли при 150км тяхна скорост (форд фиеста и голфче) на мойто табло показваше около 135км.Много ми е интересно като се засилих покрай тях (пуснах ги да избягат и дадох газ след това) те пак си караха с около 150км. минах покрай тях все едно бяха спряли (а на таблото ми показваше 180)С типото като вдигна 180 и ми е по-бавна скоростта (а разликата между типото и темата е огромна като кола, габарити и т.н.)
                        A20DTH ЖТД ама не баш
                        1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                        Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

не е много

А бе аз немога да се похваля че съм карал много бързо.Максимума с който съм карал сивата стрела :D (TEMPRATA) е 175-180 можеше и още, но честно да си призная ме достраша.
                          FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

Alfa 164 - 200 km/hFiat Punto 1.2 16V - 180 km/h може още...Fiat Punto 1.1 - 150 km/h това е макс. .........другите не са италианки

Fiat Punto 96' ..the best caR!

Коментар

Re: ммммм

Selqatin написа:
                              galinchooo написа:
                              вазможно е колега,обаче само ако си карал некое издухано браво/а.Е тогава е вазможно.даммммм.
                              Абе батка не ме мое ме убедиш че тва браво бега,посмъртно язък че му се плаща данък за 100 коня
                              Как ще не бяга бре?!? Аз пък мога да кажа, че пунтото не бяга, ама тва са празни риказки... Зависи с какво го сравняваш и какво браво си карал (ако си карал) ?
                              FIAT BRAVO 1.6 16V

Коментар

Re: бреееееееееееееееее

Selqatin написа:
                                val_mcrae написа:
                                galinchooo написа:
                                Чакаите и аз да се похваля де.Миналата година ходихме у Софията да зимаме кола с бащата.БМВ-320 взехме.На вращане от София до пловдив направихме гонка.200-220 км/ч.Колкото пише през цялата магистрала.ХА и двете коли издаржаха.Да не повярваш.това е бих казал тест за двигателите на фият.Е в Пловдив се наложи да сменям задни гуми таи като се раздуха по граиферите :D За малкода се праснат .Та голяма гонка стана още повече че имаще по магистралата и 4 мотора с които се гонехме иначе немаше да е интересно. :D И то кат си представите че сам на гас. а?Много ми е паргава бравата, не мога да го ударжам като види магистрала. :D
                                Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
                                Мене не ми харесва на вървеж тва браво,спънато е и бега по малко от типотата
                                Как ще не бяга бре?!? Аз пък мога да кажа, че пунтото не бяга, ама зависи с какво се сравнява...Коя кола от тоя клас с двигател 103 коня е много "по-бегаща"? Само за информация типото с двигател 1.8 104 коня ускорява със секунда повече от бравото...ае стига съмзащитавал бравото, просто излагам факти да няма недоразумения
                                FIAT BRAVO 1.6 16V

Коментар

Working...
                                X