Тия спират за щяло и нещяло.Опънал съм аз ксенона ама бързам да се прибера ,че закъснявам.Не стига ,че превишавам скоростта ами и ме спират идва един как да го опиша имаше отпред нещо издадено като чувал сигурно от бири и кебапи и свети с едно фенерче умряло от скръб ама се чуди кво да прави.Аз веднага го забивам капитан еди кой си в което време същия запецна защото не се представи хахаха провери само книжката и талона и дори лек път не пожела абе изобщо кво да ви кажа няма никво уважение.ЗАКОНА не ни уважава ,а гледа на нас като диваци по пътищата.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Внимание с КАТ гр.Дряново
Collapse
X
-
Не бе, той Ники го е питал "Капитан Дивак от Дряново, какво желаете"...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Аз нещо неможах да схвана какъв е смисъла от предупреждението на колегата и съответно смисъла на темата. Но това е сигурно щото несъм пил кафе още.Вероятно смисъла е да не се минава въобще през Дряново защото минеш ли - спират. А то някак си не върви да не спреш на куките.Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
Коментар
-
Явор Митев
В Дряново има училище за слепи хора, което някой умна комунистическа глава е решила да бъде на метри от главен път. Може би да се тренират нервите на незрящите....та поради тази причина, от началото до края на населеното място, ограничението е 40...и винаги нон-стоп си има "орган" на този път. Не един път съм ви предупреждавал, че спират дори за проверка за изрязани нокти на водача......особенно внимавайте с индивида-орган в стил Иван Вазов - характерен мустак....подсмихва се, обаче беси здраво на първият кол до патрулката
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар