още веднъж благодаря на всички днеска я регистррах в кат само че не аз а тия от автокъщата ма още не съм я карал шото няма гражданска и умирам от яд един приятел я докара а аз се прибрах с неговата утре ще си направя гражданска и ще мога най накрая да и се зарадвам като хората!!!имам и един въпрос смятате ли че цената на която е взех-4200 е висока като се има предвид че единствената и забелжка по външния вид е тва там при дръжката на багажника то се вижда на снимките и отвътре е леко захабена отстрани на вратите там където са подлакатниците!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Айде и аз се сдобих с така мечтания фиат
Collapse
X
-
pakumba написа:нали знаеш, че гранжданската ако я направих утре ще е валидна от другиден прави я тази вечер, за да можеш утре да карашRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
за гражданската да знам но имам позната жена която се занимава с такива неща и смятам, че ще я направи в същия ден довечера ще и звънна досега я оглеждах колата и направих няколко кръгчета в квартала и направо се влюбих в тая кола не ми се искаше да слизам от нея супер много ме кефи и са преди малко си я прибрах в гаражчето, че да не я надуши някой все пак е нова кола, но това което ми харесва е, че всичко си работи, ел. огледала, стъкла, чистачки, климатроник пък дано и занапред да е така!!! :P :P :P :D :D :Dпо-добре да те мислят за глупак, отколкото да си отвориш устата и да разсееш всички съмнения!
Коментар
-
Смей ми се после че си купих Фиат Днес на живо видях на колегата колата и успях обстойно да я огледам, определено ми хареса и да си призная - останаха ми очите на нея. Живот и здраве неделята ще го докарам на срещата, та да се похвали с красевеца и на останалитеFiat Punto 1.7TD
Mazda 626 2.0
Fiat Croma 2.4 Multijet
Коментар
-
имам един въпрос при запалване оборотите ми се качват някъде до 1400-1500 и после падат на 800-900 нали това са нормалните обороти?предварително благодаря а и другото е, че ми се чува едно такова леко цвилене ли виене ли не знам и аз как да го нарека когато спирам идва отзад дали това не означава, че трябва да сменя задните накладки?по-добре да те мислят за глупак, отколкото да си отвориш устата и да разсееш всички съмнения!
Коментар
-
SPF написа:Честито и от мен колега, да си я караш със здраве,безаварийно и само хубави моменти да преживяваш с тая количка :DAlfa Romeo 147 JTD and Alfa Romeo GT JTDm - now
Fiat Coupe 2.0 16V LE style - air intake; kappa turbo inlet manifold; 63mm exhaust system; headport;lightweight flywheel; chip - 1++hp - EX
Fiat Tipo 1991 - ex
Fiat Uno Fire - ex ex
Коментар
-
много ви благодаря кофтито е че в това време сега при тоя дъжд така се поти тая кола, че ще се побъркам не мога прозореца да си затворя, а пусна ли си парното просто става трагично предполагам, че е от поленовия филтър, но днеска не работят магазините, иначе щях още сега да го сменя надявам се, че като го сменя ще се подобри положението!!по-добре да те мислят за глупак, отколкото да си отвориш устата и да разсееш всички съмнения!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар