значи зма че след 1998 година има малък феис лифт на бравотота във какво точно се изразява защотото съм си харесал едно JTD ама пише дата на производсвто 97 година и ми е малко съмнително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
питане отностно face lifta на браво
Collapse
X
-
вземи VIN-aи го вкарай тук http://vin.alfaromeo-bg.com/index.phpможе и през WAP директно като гледаш колата wvin.alfaromeo-bg.comVIN-а го има написан отпред като отвориш капака , над радиатора на метална планказапочва с ZFA....
Коментар
-
Има малка разлика в предната броня и до колкото знам фаровете са с лупи. Виж да не е обикновен ТД двигател а да го пробутват за ЖТД, за да оръсят повече пари. Един така на горубляне се опитваше да ни убеди за един ситроен че е ТДИ, пък то всъчност дори няма такъв двигател на маркатаFiat Punto 1.7TD
Mazda 626 2.0
Fiat Croma 2.4 Multijet
Коментар
-
Доколкото съм забелязвал разликите са следните:-емблемата-броните и 2те-уредите не са разграфени през 2км/ч, а през 5км/ч-има т.нар борд компютър-стандартно след 98ма имат АБС като някакво изискване-почти всички след 98г имат 2 еърбега на таблото-пластмасата на таблото е "мека", но май не на всички (не съм сигурен на кои точно)-седалките са по-различни - тапицерията не се разпада и механизма за движение не се чупи
Коментар
-
Каква е тази разлика в броните!?! Различното е при километража е че е "дигитален" а не като на москвич (става въпрос за дневния километраж). Няма браво с бордкомпютър. Емблемите са едни и същи. Много от JTD-тата са с 1 Airbag. Промените описани в поста на maiden важът за БравА и Марея.Fiat Bravo GT JTD 2000г. ->!!!Продадено!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар