Интересува ме каква е тая валута и 615 000 Кс. на колко евро са равни. Също така и на коя страна е тази парична единица и 1 евро на колко Кс е равно?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валута Кс??
Collapse
X
-
Re: Валута Кс??
ThE_PuNiSHeR написа:Интересува ме каква е тая валута и 615 000 Кс. на колко евро са равни. Също така и на коя страна е тази парична единица и 1 евро на колко Кс е равно?like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
ThE_PuNiSHeR написа:Интересува ме каква е тая валута и 615 000 Кс. на колко евро са равни. Също така и на коя страна е тази парична единица и 1 евро на колко Кс е равно?
Коментар
-
Lane Staley написа:ThE_PuNiSHeR написа:Интересува ме каква е тая валута и 615 000 Кс. на колко евро са равни. Също така и на коя страна е тази парична единица и 1 евро на колко Кс е равно?Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:Lane Staley написа:ThE_PuNiSHeR написа:Интересува ме каква е тая валута и 615 000 Кс. на колко евро са равни. Също така и на коя страна е тази парична единица и 1 евро на колко Кс е равно?
Коментар
-
BLUEBiRD написа:Tornado написа:Lane Staley написа:ThE_PuNiSHeR написа:Интересува ме каква е тая валута и 615 000 Кс. на колко евро са равни. Също така и на коя страна е тази парична единица и 1 евро на колко Кс е равно?like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар