Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Резервация в MyAir.com ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Резервация в MyAir.com ?

Колеги, някой от вас ако може д ами помогне ще е супер.Имам задачата да направя резерваация за полет от Женеция до София за другия месец,ама май оплесках нещата.Минах всички стъпки,въведох имена и други данни,въведох номера на Visa картата,но май не стана нищо.Накрая ми излезна това от картинката,но мой познат ми каза че резервацията е неуспешна - трябвало да ми излезне някакъв друг номер с който да се легитимирам на летището и срещу който ще ми дадът билет.Ако някой може да ми помогне ще съм много благодарен.-Може да ви се струва глупаво ама не можах да се справя.ПП:Отзад на картата има 7цифрен код.По време на регистрацията трябваше да въведа част от него (разделен е на две,може би знаете).Аз въведох първите 4цифри,но после прочетох че трябвало последните 3 да въведа.Та дали е невалидна резервацията,защото ако е така ще съм спокоен.Сега ме е страх да пробевам да правя друга зада не ми вземе два пъти пари от картата.
    Прикачени файлове

Fiat Brava SX 1.4 12V 1997

Колега,винаги се попълват последните три цифри на картата.Объркал си и няма да мине транзакцията.Пише да се свържеш със сайта(фирмата).Нямаш избор,трябва да го направиш.Иначе може да се стигне и до блокиране на карата,под съмнение,че някой я ползва.
    Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
    Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Ok.Значи в понеделник ще трябва да ходя до Бургас.А днес може да пробвам да се обадя до банката да им обясня как стоят нещата за да не ми блокират картата.Благодаря ти dudulia

Коментар

ДА! Последните три цифри трябва да посочиш Чак да се стигне до блокиране на картата, не вярвам! Но направи нова и посочи последните цифри, така всичко ще е ок!

Коментар

В понеделник ще отида до офиса за всеки случай и направо там ще направя резервацията. :D

Коментар

Working...
          X