Колеги, някой от вас ако може д ами помогне ще е супер.Имам задачата да направя резерваация за полет от Женеция до София за другия месец,ама май оплесках нещата.Минах всички стъпки,въведох имена и други данни,въведох номера на Visa картата,но май не стана нищо.Накрая ми излезна това от картинката,но мой познат ми каза че резервацията е неуспешна - трябвало да ми излезне някакъв друг номер с който да се легитимирам на летището и срещу който ще ми дадът билет.Ако някой може да ми помогне ще съм много благодарен.-Може да ви се струва глупаво ама не можах да се справя.ПП:Отзад на картата има 7цифрен код.По време на регистрацията трябваше да въведа част от него (разделен е на две,може би знаете).Аз въведох първите 4цифри,но после прочетох че трябвало последните 3 да въведа.Та дали е невалидна резервацията,защото ако е така ще съм спокоен.Сега ме е страх да пробевам да правя друга зада не ми вземе два пъти пари от картата.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Резервация в MyAir.com ?
Collapse
X
-
Колега,винаги се попълват последните три цифри на картата.Объркал си и няма да мине транзакцията.Пише да се свържеш със сайта(фирмата).Нямаш избор,трябва да го направиш.Иначе може да се стигне и до блокиране на карата,под съмнение,че някой я ползва.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Реклама
Collapse
Коментар