Колега аз съм готов на облог, нека си покараме колите и ако на пълни резервоари моята даде повече от 12/100 градско
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко ви горят колите в София
Collapse
X
-
Shit happens, sometimes...
Tipo 1.4i.e. '92 - вече смъртно ранено
Marea 1.8 HLX - червена като аватара
-
LiGuru написа:Пак ми разправяш фафли, слагам бензин до горе, карам 100 км, наливам до капачката 9.57л. И понеже виждам, че четеш много литература и сервизни книжки няма да споря, всеки сам си плаща горивото. Но да ме наричат мошеник няма да стане. Дадох предложение който не вярва приема облога и да действаме. И градско каране мога само да ти споделя за мен не е 3км. на ден. Вчера съм врътнал 160 км. Отделно никой не е споменал, че иде реч за някакви пикови часове. 20 години съм живял на Кръстьо Сарафов и знам какво е център и понеже ми се палиш само ще те наградя, че не си ползваш колата да се возиш до работа....щото не знам какъв мързел трябва да си за да гниеш по задръствания.....Bravo 1.6 16v
Коментар
-
chris написа:LiGuru написа:.....
Коментар
-
Толкова съм се специализирал в маршрута си и стилът си на каране, че при всяко зареждане чисто градското ми каране, разходът при различните изхабени резервоари, ми се разминава до максимум 0.4л/100кмA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар