Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колко ви горят колите в София

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Засечено днес, 7,7 градско. (Софийско). Напълних резервоара до горе, почти подлизваше. 100 км по километраж (отидох и се върнах 2 пъти от работа и тука из квартала квото съм мръмчал) и заредих пак до подлизване. 7,7. Бензин градско. Доволен съм

Коментар

Млако черен хуморКолко ви горят колите в БУргас.БТВ:.............. към патента на Бургас, забити кирки в колата,се прибавят и палежите на автомобили.........Ами бая коли изгоряха и по много горяха
      A3 1.9TDI 131к.с помпа-дюза 2002г 6 скорости 5 ВРАТИ вече 160+к.с
      Punto Sporting 1.9JTD 2003
      ex. Fiat Marea TD100 1998

Коментар

между 5 и 6 на 100 градско

Коментар

Моята гори 8-9 на 100
          НАМАЛЕТЕ СКОРОСТТА - СПАСЕТЕ ЖИВОТ!!!

Коментар

izida написа:
            Смарт? :D Служебното Пежо 206 1,9Д ми гори 9 градско, така че 11 на Мареата ми се види нормално на тоя фон.
            Fiat Marea 130JTD Weekend HLX

Коментар

izida написа:
              Това какво е ?На място или масло ? Бъзик

Коментар

izida написа:
                Хич не се чудете, Изида е богиня на магията. Явно в наше време и на икономичността.
                like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Както и да го смятаме разхода и да се надлъгваме истината е че 10 км се изминават с 1 литър бензин. :D :D :D
                  Фиат Панда 1.2 2006година
                  Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

разход на гориво

На някой от вас да му връщат пари на бензиностанцията??Моето Bravo 1,4 12V когато върви с максимална скорост 90км/ч на газ харчи около 9/100, като му смених въздушен филтър, кабели на свещите, свещи и некои други дреболии, реглаж на газта, започна да харчи 10,5л/100, което според мен е оптимално. По равното развива около 160/170 км/ч и вече на светофара не тръгвам с Москвичите За по-нисък разход допускам големи компромиси с вървежа. Иначе средния разход на бензин А95Н е около 8.8/100. Говоря за разход, засичан при пробег от около 500км всеки.
                    Punto1,1mi+LPG
                    Bravo 1.4mi+LPG
                    Punto 1,7TD60VAN

Коментар

Абе, колеги, то явно това си стана тема за лъжи, ама не мога да разбера, как като по документи я дават да гори 12,3, на вас ви гори под 10. Явно производителя съвсем се е объркал, че 1,8 двигател му гори 12,5, а той всъщност гори 6,5. Не мога да го разбера тоя български манталитет да лъжеш колко ти харчи, а на практика да си плащаш колкото е реалния разход. аз смело заявявам, че моята Мареа гори 8 извън града и 13-15 в града и ако някой със същия мотор има по-ниски показания, да дойде да си ги мериме (моторите, не ония работи). Аман от подобни теми. То скоро ше се окаже, че на някой му връщат кинти на бензиностанцията, щото той не зарежда, а им връща гориво.Айде, нема нужда, в литературата си е писано кой фият колко харчи и всяко изявление под тия цифри си е чиста лъжа. То верно, че "мойто гардже най убаво", ама запазете някакво приличие все пак... Аз искам да кажа, че мойта гори много, но ме кефи, щото върви много, останалото е мълчание...
                      Shit happens, sometimes...
                      Tipo 1.4i.e. '92 - вече смъртно ранено
                      Marea 1.8 HLX - червена като аватара

Коментар

ivjordan написа:
                        ...........
                        Колега аз съм готов на облог, нека си покараме колите и ако на пълни резервоари моята даде повече от 12/100 градско, а твоята по-малко от 10/100 сменяме колите (след преглед от моя страна) ако не съм прав ти броя 2500 колко съм я плащал преди ремонта и ти се извинявам публично.......Говорите пълни глупости, манталитет не знам си к’во, дай да ви видим. Днес съм я засекъл на мотор 1.6.... 9.5/100 разход, дай дай да я видим твойта какво не и е наред.........

Коментар

коцев написа:
                          Както и да го смятаме разхода и да се надлъгваме истината е че 10 км се изминават с 1 литър бензин. :D :D :D
                          Абе и аз така съм чувал, ама я виж подписа ми
                          BMW E90 320D
                          ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                          ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                          ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

LiGuru написа:
                            ivjordan написа:
                            ...........
                            Колега аз съм готов на облог, нека си покараме колите и ако на пълни резервоари моята даде повече от 12/100 градско, а твоята по-малко от 10/100 сменяме колите (след преглед от моя страна) ако не съм прав ти броя 2500 колко съм я плащал преди ремонта и ти се извинявам публично.......Говорите пълни глупости, манталитет не знам си к’во, дай да ви видим. Днес съм я засекъл на мотор 1.6.... 9.5/100 разход, дай дай да я видим твойта какво не и е наред.........
                            Аз колата ти не я искам, но ела да ме караш всяка сутрин на работа и вечер да ме връщаш до нас + това да си търсиш и места за паркиране по уличките в центъра (това цялото в продължение на 1 месец примерно) и накрая ми дай 2500. Аз няма да залагам нищо щото просто е ясно, че колата ти няма да даде 9.5 разход! Живея в центъра и работя в центъра, колата ми е 1.6, всичко и е ОК и съм сигурен в това което говоря. По принцип ходя пеша на работа (защото стигам по-бързо), но нямам нищо против в продължение на 1 месец да ме возиш, а и накрая да изкарам 2500 А глупостите май ти ги говориш защото дори когато ти е била произведена колата е трябвало да харчи 10,5 или 11 л/100 км. (поне така са го изчислили в завода), а твойте майстори какво са и направили, че да харчи 9,5 не знам, но е голяма загуба за Фиат груп, че не работят при тях!!!! И последно... темата е "колко ви харчат колите в София" - не в Студентски град, Люлин, Дружба и т.н. Ела да си засечеш колата в центъра, свери си часовника и тогава говори. Ноу хард филингс )
                            Bravo 1.6 16v

Коментар

Пак ми разправяш фафли, слагам бензин до горе, карам 100 км, наливам до капачката 9.57л. И понеже виждам, че четеш много литература и сервизни книжки няма да споря, всеки сам си плаща горивото. Но да ме наричат мошеник няма да стане. Дадох предложение който не вярва приема облога и да действаме. И градско каране мога само да ти споделя за мен не е 3км. на ден. Вчера съм врътнал 160 км. Отделно никой не е споменал, че иде реч за някакви пикови часове. 20 години съм живял на Кръстьо Сарафов и знам какво е център и понеже ми се палиш само ще те наградя, че не си ползваш колата да се возиш до работа....щото не знам какъв мързел трябва да си за да гниеш по задръствания.....

Коментар

И аз да споделя,нищо ,че съм от Плевен.Предишната ми кола беше Брава 1,6-103к.с-разход 13/100,а тази още не съм минал и 100 км,но се надявам на по-добър разход.

Коментар

Working...
                                X