Ха сега виждам, че му е истрито мнението нещо за мен ли беше писал? Перник пиши ми на лични, ако искаш нещо да ми кажеш мое и се видиме ако ти е по удобно така!Колега, без явни заплахи!Модераторски екип на fiat-bg.orgОк! Sorry! Разбрахме се на лично с "Гостенина"
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко ви горят колите в София
Collapse
X
-
Наистина има големи фантасти в тая тема, на които 1.6 мотора им харчи 9-10 в град София.Разхода си засичам на всяко зареждане, никога не съм падал под 11 л. (КОЛКОТО СИ Е ПО КАТАЛОГ), а съм стигал и до 17 литра на 100 км. - СОФИИСКО КИСНЕНЕ НА ЕДНО МЯСТО В ЗАДРЪСТВАНИЯТА! Колата ми си е абсолютно изправна. Разход извън града - 6л./100 км. при 120-130 км. в час.С червени букви пишат само модератори.Големите букви се считат за виканеМодераторски екип на fiat-bg.orgBravo 1.6 16v
Коментар
-
chris написа:Наистина има големи фантасти в тая тема, на които 1.6 мотора им харчи 9-10 в град София.Разхода си засичам на всяко зареждане, никога не съм падал под 11 л. (КОЛКОТО СИ Е ПО КАТАЛОГ), а съм стигал и до 17 литра на 100 км. - СОФИИСКО КИСНЕНЕ НА ЕДНО МЯСТО В ЗАДРЪСТВАНИЯТА! Колата ми си е абсолютно изправна. Разход извън града - 6л./100 км. при 120-130 км. в час.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Ебати и бензиновите двигатели... Вуйчо ми имаше 156-ца двойка туинспарк и тая не падаше под 16 ако щеш да се сцепиш пенсионерската да караш... Продаде я естествено 3 седмици след като я купи... Yellow_Flash_Colorz_PDT_05www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
wwweb написа:noriaga написа:Brava 1,4 в София след многократни засичания - между 10 и 13 /100. Това е зимата. Лятото се надявам да се закове на 10/100Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
Коментар
-
noriaga написа:wwweb написа:noriaga написа:Brava 1,4 в София след многократни засичания - между 10 и 13 /100. Това е зимата. Лятото се надявам да се закове на 10/100
Коментар
-
Kuku написа:ПраФилно, ВО - нафтовите агрегати така се смятат Нямам нищо против да ми изтриете мнениетоA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
С гасене по светофарите със сигурност няма да спестиш толкова гориво, колкото пари после ще дадеш за акумулатор, стартер, бендикс и прочее. По същата причина за по-малко от 10 минутен престой не гася колата. Иначе и бащата - пердаши си с дедрата и 12-13 литра му харчи задължително. Па си викам "Я да пипна аз там отпред онзи маркуч дето тръгва от термостата и влиза в радиатора..." Пипам - приятно топъл! Поглеждам стрелката - още не беше отлепила от 50-те....
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар