biker_81 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко ви горят колите в София
Collapse
X
-
Fiat Punto 1.2 75 ELX-Forever
Alfa Romeo 146 1.9 JTD
Fiat Bravo 1.6 16v SX-Ex
Alfa Romeo 155 2.0 8V
-
Vlado_PK написа:biker_81 написа:Не мога да разбера малко такива ли теми има че пускате още една да се надлъгвате ?Ами те някои хора ги знаем че ще си изкарат колите че връщат бензина обратно.Ще ме извинявате но тези разходи от по 8,9 на 100 и колегата дето му върви 220 1,6 бравото със зор стигнал 9-10 /100 няма нужда айде моляви се.Не мога да го разбера този български манталитет все да се казва колко малко ми гори колата и колко много върви.Или на половината форум като им горят по 12-13 бензин в града 1,6 мотори на брави и браво и то в изправност какво да правят да ги хвърлят заради това че двама трима си измислят че техните в задръстванията им горят по под 10 ли,колкото теми има за разхода и вървенето толкова повече се ос......те в тях да се лъжете един друг !!
Коментар
-
ZENDER написа:Vlado_PK написа:biker_81 написа:Не мога да разбера малко такива ли теми има че пускате още една да се надлъгвате ?Ами те някои хора ги знаем че ще си изкарат колите че връщат бензина обратно.Ще ме извинявате но тези разходи от по 8,9 на 100 и колегата дето му върви 220 1,6 бравото със зор стигнал 9-10 /100 няма нужда айде моляви се.Не мога да го разбера този български манталитет все да се казва колко малко ми гори колата и колко много върви.Или на половината форум като им горят по 12-13 бензин в града 1,6 мотори на брави и браво и то в изправност какво да правят да ги хвърлят заради това че двама трима си измислят че техните в задръстванията им горят по под 10 ли,колкото теми има за разхода и вървенето толкова повече се ос......те в тях да се лъжете един друг !!Bravo 1.6 16v
Коментар
-
biker_81 написа:Kuku написа:biker_81 написа:Ще ме извинявате но тези разходи от по 8,9 на 100....www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
wwweb написа:В София Фиатката не съм я засичал, ама ми даваше разход 5,5-6/100 извънградско и 8/100 градско, колкото и невероятно да ви звучи беше факт. На момчето, на което я продадох, специално му се обаждах да го питам след това как му е разхода, че и той не ми вярваше ... е потвърди го и тойFiat Punto 1.2 75 ELX-Forever
Alfa Romeo 146 1.9 JTD
Fiat Bravo 1.6 16v SX-Ex
Alfa Romeo 155 2.0 8V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар