Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колко ви горят колите в София

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

biker_81 написа:
    Не мога да разбера малко такива ли теми има че пускате още една да се надлъгвате ?Ами те някои хора ги знаем че ще си изкарат колите че връщат бензина обратно.Ще ме извинявате но тези разходи от по 8,9 на 100 и колегата дето му върви 220 1,6 бравото със зор стигнал 9-10 /100 няма нужда айде моляви се.Не мога да го разбера този български манталитет все да се казва колко малко ми гори колата и колко много върви.Или на половината форум като им горят по 12-13 бензин в града 1,6 мотори на брави и браво и то в изправност какво да правят да ги хвърлят заради това че двама трима си измислят че техните в задръстванията им горят по под 10 ли,колкото теми има за разхода и вървенето толкова повече се ос......те в тях да се лъжете един друг !!
    А аз не мога да разбера българския манталитет като не си си купил читава кола и те е яд за нещо по нея да се заяждаш с другите и да филосовстваш само ти колко искаш да харчи тоя мотор 1.6 45/100 ли???Ти ако си караш колата само на 2-ра или нещо не ти е в ред колата хвани си траи и не говори глупости много се дразним като некви умници почнат да ми обясняват колко ми харчи колата
    Fiat Punto 1.2 75 ELX-Forever
    Alfa Romeo 146 1.9 JTD
    Fiat Bravo 1.6 16v SX-Ex
    Alfa Romeo 155 2.0 8V

Коментар

Vlado_PK написа:
      biker_81 написа:
      Не мога да разбера малко такива ли теми има че пускате още една да се надлъгвате ?Ами те някои хора ги знаем че ще си изкарат колите че връщат бензина обратно.Ще ме извинявате но тези разходи от по 8,9 на 100 и колегата дето му върви 220 1,6 бравото със зор стигнал 9-10 /100 няма нужда айде моляви се.Не мога да го разбера този български манталитет все да се казва колко малко ми гори колата и колко много върви.Или на половината форум като им горят по 12-13 бензин в града 1,6 мотори на брави и браво и то в изправност какво да правят да ги хвърлят заради това че двама трима си измислят че техните в задръстванията им горят по под 10 ли,колкото теми има за разхода и вървенето толкова повече се ос......те в тях да се лъжете един друг !!
      А аз не мога да разбера българския манталитет като не си си купил читава кола и те е яд за нещо по нея да се заяждаш с другите и да филосовстваш само ти колко искаш да харчи тоя мотор 1.6 45/100 ли???Ти ако си караш колата само на 2-ра или нещо не ти е в ред колата хвани си траи и не говори глупости много се дразним като некви умници почнат да ми обясняват колко ми харчи колата
      Я по спокойно ПЕРНИК!

Коментар

Моита брадва 1.6 16в градско дава до 12 много рядко дава над товаа живея в центара незнам далие нормално тва?
        Mercedes E200 coupe

Коментар

ZENDER написа:
          Vlado_PK написа:
          biker_81 написа:
          Я по спокойно ПЕРНИК!
          И аз точно това щях да кажа. Пък даже и сутрин кво задръстване имало към София... ми то заради такива е задръстването не само към а и в София!
          Bravo 1.6 16v

Коментар

Понамирисва на караница

Коментар

В Перник още не са усетили Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
              Bravo 1.6 16v

Коментар

biker_81 написа:
                Kuku написа:
                biker_81 написа:
                Ще ме извинявате но тези разходи от по 8,9 на 100....
                Засегна ме Виждам, че не си от София и не мога да те кача да се повозиш, за да се убедиш сам..... за това кажи, какво доказателство искаш?
                Твоето все пак е нова кола и не мога да кажа че лъжеш,но всички които имат бравоо,брава и Марея и твърдят че им дава под 10/100 че дори и 10/100,в София с задръстванията дето си само на първа и полусъединител и ако не минават по 100 км на ден,си измислят
                Ауу, леле... Абе, Ричи, вземи намали малко темпото и пий една студена вода. Като покараш същия брой коли, като описаните в темата за разходите ( всичките ) тогава ела пак се обаждай... Кат’ си толкова ербап я пали до София с твойта кола и да те повозя при мене малко и обаче ако даде 9 разход направо ще ми я прехвърлиш твойта... Става ли така ??
                www.CarProfi-BG.com
                Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
                Зареждане и ремонт на автоклиматици.
                Най-атрактивните цени в София!

Коментар

Нещо маи треа да ходите на уроци по четене пиша че бравото е стигало до 9.5-10 пропуснал съм да напиша минимум за което се извинявам ама по принцип некои хора не са прави
                  Alfa Romeo 146 1.9 JTD
                  Fiat Bravo 1.6 16v SX-Ex
                  Alfa Romeo 155 2.0 8V

Коментар

В София Фиатката не съм я засичал, ама ми даваше разход 5,5-6/100 извънградско и 8/100 градско, колкото и невероятно да ви звучи беше факт. На момчето, на което я продадох, специално му се обаждах да го питам след това как му е разхода, че и той не ми вярваше ... е потвърди го и той

Коментар

wwweb написа:
                      В София Фиатката не съм я засичал, ама ми даваше разход 5,5-6/100 извънградско и 8/100 градско, колкото и невероятно да ви звучи беше факт. На момчето, на което я продадох, специално му се обаждах да го питам след това как му е разхода, че и той не ми вярваше ... е потвърди го и той
                      Е как така колега не е възможно !!! Я чети постовете по нагоре 1.6 мотор харчи ли под 13 не става за нищо е колегите ще те убедят ако не вярваш колко ти харчи колата :D
                      Alfa Romeo 146 1.9 JTD
                      Fiat Bravo 1.6 16v SX-Ex
                      Alfa Romeo 155 2.0 8V

Коментар

Текстът на поста е модeриран заради нецензурни изрази в негоМодераторски екип на fiat-bg.org
                        Alfa Romeo 146 1.9 JTD
                        Fiat Bravo 1.6 16v SX-Ex
                        Alfa Romeo 155 2.0 8V

Коментар

Вие тия коли като бакшиши ли ги карате, превключвате на 1500 оборота и по нанадолно поинерция
                          Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

Vlado_PK написа:
                            Модерирано
                            Айде довиждане тогава
                            BMW E90 320D
                            ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                            ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                            ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Мойта в София харчи доста - 13-14 газ. Може и повече зависи колко се разкарвам по центъра. Два дни ходих до Враца и се връщах. Даде ми 8 газ извън градско с не повеч от 120 по магистралата. Вече съм сигурен, че в София и 20 може да ми даде ако се продаржава така с тия задръствания........
                              Темпра 1,6 i.e. 1994г. 853C1000 LPG
                              Някога в миналото караше Фиат 127 1983г. 127A6.054
                              Совалката средно на LPG
                              Отишъл в затвора, попаднал на хора и станал човек

Коментар

Brava 1,4 в София след многократни засичания - между 10 и 13 /100. Това е зимата. Лятото се надявам да се закове на 10/100
                                Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

Коментар

Working...
                                X