Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Относно стикер на форума !

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

хах аз чакам рекламен стикер на фирмата в която работя а сега е пристигнал и стикера от фиат само да не ми искат пререгистрация а ако не ме мързи може да отворя фотошопа сигурен съм че ще излезе нещо интересно
    Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
    BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
    BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

marto_8 написа:
      FaceLess написа:
      Ама то и аз това исках. Не да го заместим тотално сегашният стикер, защото той и на мен много ми харесва, а просто да се направи някакъв допълнителен, който незапознатите лесно да разпознават! Сегашният стикер е много стилен, но кажете си честно, колко хора ще го видят, ако не се спрат до колата или не минат близо до нея? Мойте стикерчета са от малките, и ако някой не ме познава или не е точно зад мен, просто няма шанс да ме види дали съм от форума или не Не ме разбирайте погрешно, не искам да си натрапвам идеята и не искам да сменяме стикера, а просто да направим такъв, който както каза колегата Immortal да ни прави реклама сред непросветение, а те са МНОГО!
      така става ли колега :D
      !!!
      Mercedes E200 coupe

Коментар

marto_8 написа:
        FaceLess написа:
        Ама то и аз това исках. Не да го заместим тотално сегашният стикер, защото той и на мен много ми харесва, а просто да се направи някакъв допълнителен, който незапознатите лесно да разпознават! Сегашният стикер е много стилен, но кажете си честно, колко хора ще го видят, ако не се спрат до колата или не минат близо до нея? Мойте стикерчета са от малките, и ако някой не ме познава или не е точно зад мен, просто няма шанс да ме види дали съм от форума или не Не ме разбирайте погрешно, не искам да си натрапвам идеята и не искам да сменяме стикера, а просто да направим такъв, който както каза колегата Immortal да ни прави реклама сред непросветение, а те са МНОГО!
        Колега, май ще седи още по-добре ако го шибнеш на предният капак! Направих тази тема, за да предложа нещо, а не да се заяждаме. В крайна сметка ако ще се стига в тази тема до кавги и спорове, най-добре модераторите да я премахнат!
        Fiat Punto 1.7TD
        Mazda 626 2.0
        Fiat Croma 2.4 Multijet

Коментар

да правси колега тц тц тц
          Mercedes E200 coupe

Коментар

FaceLess написа:
            marto_8 написа:
            FaceLess написа:
            Колега, май ще седи още по-добре ако го шибнеш на предният капак! Направих тази тема, за да предложа нещо, а не да се заяждаме. В крайна сметка ако ще се стига в тази тема до кавги и спорове, най-добре модераторите да я премахнат!
            несъм се заяждал просто исках да покажа как може да седи евентуално един такъв голям надпис. извинявам се ако сте ме разбрали погрешно
            FIAT ili FERRARI se tam
            FIAT UNO 1.0 i.e fire 45 h/p
            FIAT BRAVO 1.6 16v 103 h/p
            FIAT BRAVO II 1.9 multijet 16v 150 h/p

Коментар

Аз нямам стикер, нито съм гласувал какъв да бъде, но от залепените стикери, които сте показвали, съм възхитен. Чудесен, модерен и галантен дизайн, не се натрапва, но не е и незабележим. А на Алфа форума стикера отзад е просто НЕВЕРОЯТЕН (може би шрифта ме плени така). Предлагам да се обсъди темата за такава реклама на форума по-сериозно и да се измисли нещо като на господата от Алфа.
              Fiat Stilo 1.9 JTD

Коментар

Приятели, реших да пусна няколко стикера за Варненската група, за задното стъкло....Приличат по вид на колегите от Алфа форума, но са с различен шрифт разбира се.....така че можем да си пуснем повечко бройки....на който му хареса мога да му дам файла във формат в който всяко рекламно студио би ви го направило за не повече от левче, или аз като имам време да ви пращам.....
                СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
                бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
                сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
                ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

На колегите от Алфа форума стикера си е с оригиналния шрифт на Алфа Ромео. Има го за теглене на много места. Защо стикера на Фиат трябва да прилича на техния? По-лесно да се/ги бъркаме ли? Като сте се хванали, поне намерете шрифта на Фиат. Съобразявайте се с идентичността на Фиат ...

Коментар

Никой не се е хващал, ако можеш да намериш оригиналния шрифт дай го. Това си е съвсем индивидуално мое мнение, не искам никой да ми подражава или пък да подбивам оригиналния стикер. Все пак всеки е свободен да си лепи каквото му е кеф. Или нямаме право да слагаме този надпис, ако не реши управата.....почнах да се притеснявам. Колегите от СЗ са си направили други лепенки.....които също са симпатични.... а и не се притеснявам кой какво ще обърка, важното е да се познаваме по пътищата и да си помагаме.......уфАбе отказвам се. Нямам време да се занимавам с глупости повече.....п.п.не искам да се съобразявам ".....с идентичността на Фиат ...", а да ми харесва на мен.
                    ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

Еее ма сега не сърди Изразявам мнение. Не съм искал да ти убивам ентусиазма. Както виждаш аз не съм приритал, че сегашния стикер не се харесва от някои хора Ако имах оригиналния шрифт на Фиат, досега да Ви го бях дал Обаче без него се губи половината идентичност на Фиат. Представете си как ще изглежда логото на Coca-Cola без специфичния за нея шрифт Не е вече Coca-Cola нали?

Коментар

Коментар

Ама веднага получаваш един за моя сметка, само си дай адреса на лично
                          ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

И аз в началото исках да е със шрифт на Фиат, но тъй като никъде не успях да намеря такова животно избрах друг, горе-долу подобнем шрифт. Буквите са стилни и изчистени и в крайна сметка измъдрих това :
                            Прикачени файлове
                            Fiat Punto 1.7TD
                            Mazda 626 2.0
                            Fiat Croma 2.4 Multijet

Коментар

Само дето за този стикер ми искат за 150броя 118лв. без ДДС, което ще рече към 140 лева...
                              Fiat Punto 1.7TD
                              Mazda 626 2.0
                              Fiat Croma 2.4 Multijet

Коментар

wwweb написа:
                                На колегите от Алфа форума стикера си е с оригиналния шрифт на Алфа Ромео. Има го за теглене на много места. Защо стикера на Фиат трябва да прилича на техния? По-лесно да се/ги бъркаме ли? Като сте се хванали, поне намерете шрифта на Фиат. Съобразявайте се с идентичността на Фиат ...
                                Абсолютно... искам ако ще поръчвам, това да е шрифта на ФИАТ. Да си призная..сложих си на задното стъкло стикер на "алфа ромео" клуба... много ме кефи надписа, А сигурен съм , че и алфаджиите му се кефят много.Искам да си сложа нещо което е със стил ФИАТ, без значение колко е хубаво..., защото по една или друга причина съм избрал тази кола...и не искам по никакъв начин да я свързват с друга марка..която и да е тя! ФИАТ си е Фиат...(стикер вече си сложих)
                                Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Working...
                                X