Колеги, от доста време ми се върти в главата идеята за нов стикер на форума. Не че му има нещо на сегашният, много е хубав, но малко по-трудно се забелязва. Пък и ако не знаеш, трудно можеш да разбереш какво е, освен че е свързано с Фиат. Сегашният стикер е изключително красив, но малко непрактичен заради по-малкият шрифт.Та идеята ми е да направим стикер, който безпроблемно да се чете отдалеч, да прави впечатление и човек като го види, веднага да разбере за какво иде реч. Направиха ми впечатление стикерите на БМВ - прилична изработка с големи, четливи букви, вижда се отдалеч, веднага човек разбира за какво е, а освен това привлича и погледа.Аз предлагам нещо от този тип като на картинката. Естесвено това е само пример - шрифта, формата, съдържанието ще го обсъдим. Може да се вмъкне и Нека в тази тема да видим дали сте съгласни с моето предложение, пък и да предложите и вашите идеи и виждания за стикер
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Относно стикер на форума !
Collapse
X
-
Ами аз лично съм против стикер лента като на ФВ отсрани която им седи или като на МБ. Сегашният е доста стилен и красив според мен. Друга е идеята, че можеш например да си направиш за себе си подобен да го лепнеш и вече ще се види дали изглежда хубаво как стои на колата и т.н. Така запазваме официалния стикер и добавяме допълнителен само.Бивша кола: Fiat Punto 1.2i '93
Настояща: VW Polo 1.1i '92
-
Е нали сегашния стикер беше избран точно измежду подобни надписи...Пък ето, колегите от Стара Загора са си направили освен стикера и много готин надпис - не ми се търси сега темата за това.Това, което предлагаш е хубаво - но нека да е като допълнение - по-скоро за реклама на форума, отколкото за да се разпознаваме. ние сме с набито око и дори най-малките стикерчета забелязваме
Коментар
-
Ама то и аз това исках. Не да го заместим тотално сегашният стикер, защото той и на мен много ми харесва, а просто да се направи някакъв допълнителен, който незапознатите лесно да разпознават! Сегашният стикер е много стилен, но кажете си честно, колко хора ще го видят, ако не се спрат до колата или не минат близо до нея? Мойте стикерчета са от малките, и ако някой не ме познава или не е точно зад мен, просто няма шанс да ме види дали съм от форума или не Не ме разбирайте погрешно, не искам да си натрапвам идеята и не искам да сменяме стикера, а просто да направим такъв, който както каза колегата Immortal да ни прави реклама сред непросветение, а те са МНОГО!Fiat Punto 1.7TD
Mazda 626 2.0
Fiat Croma 2.4 Multijet
Коментар
-
GTipo написа:Този стикер е официален. Всеки може да си сложи каквото си поиска. Дьже колкото повече толкова повече :D||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Щом не се забелязват - направете си ги светещи, мигащи фосфоресциращи... Шаренийка да има...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
FaceLess написа:Ама то и аз това исках. Не да го заместим тотално сегашният стикер, защото той и на мен много ми харесва, а просто да се направи някакъв допълнителен, който незапознатите лесно да разпознават! Сегашният стикер е много стилен, но кажете си честно, колко хора ще го видят, ако не се спрат до колата или не минат близо до нея? Мойте стикерчета са от малките, и ако някой не ме познава или не е точно зад мен, просто няма шанс да ме види дали съм от форума или не Не ме разбирайте погрешно, не искам да си натрапвам идеята и не искам да сменяме стикера, а просто да направим такъв, който както каза колегата Immortal да ни прави реклама сред непросветение, а те са МНОГО!FIAT ili FERRARI se tam
FIAT UNO 1.0 i.e fire 45 h/p
FIAT BRAVO 1.6 16v 103 h/p
FIAT BRAVO II 1.9 multijet 16v 150 h/p
Коментар
-
eй туй нещо сме си сложили в алфа форума, стои доста стилно на задния джамСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
ето как стои на алфета клубния стикер, може да се направи и нещо подобно с някакъв Фиатски шрифт за Фиатите, така всички ще си личи, че сме от сектата....като задължително да си остане и нашия си кръгъл стикерСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар