Здравейте колеги! Имам един въпрос. Понеже знам, че много от нас са регистрирани в много други форуми и исках да попитам дали има някой, който е регистриран в Опел форума. Пише че не приемат нови регистрации, ако може някой да разясни защо са си направили затворен клуб от определени хора..... Защото при нас няма такива работи и тук всеки си влиза регистрира се и прави каквото иска и честно казано не виждам нищо лошо в това. Но те явно са на друг принцип. Благодаря предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос относно колегите от Опел клуба
Collapse
X
-
Имам приятел с една Вектра та той ми каза че до края на май месец няма да може да се регистрира никой, обновявали форума и профилите на потребителите - нещо такова. :DAlfa Romeo 166 2,4 JTD
Porsche 944 S2
http://www.valmcrae.snimka.bg/
http://vbox7.com/user:val_mcrae
http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
Коментар
-
Immortal написа:Бе имам Опел, ама така и не съм се регистрирал във форума им То Опела не се разваля, няма какво да питам тамБивша кола: Fiat Punto 1.2i '93
Настояща: VW Polo 1.1i '92
Коментар
-
Alex_kk написа:Immortal написа:Бе имам Опел, ама така и не съм се регистрирал във форума им То Опела не се разваля, няма какво да питам тамBMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
Опел форума има огромна посещаемост и това води до ред проблеми. Проблема се задълбочава и от мулти акаунтите които някой хора правят. В момента се работи по преместването и изчистването на форума от всичко ненужно. Регистрацията е спряна защото се работи по нов начин на регистриране който ще задължи новите потребители да попълват данните в профилите си и да четат правилата преди активацията на акаунта. Също така и да не може да се правят мултиакаунти. По проблема се работи и скоро пак ще може да се регистрират нови потребители. Иначе като структура Опел форума е сред най-добрите в БГ нета. А що се отнася до коментарите за вечно развалящите се опели е несериозен. Да старите им модели имат проблем с ръждата но не и с ходовата част и с моторите.
Коментар
-
Scorpion_BV написа:Опел форума има огромна посещаемост и това води до ред проблеми. Проблема се задълбочава и от мулти акаунтите които някой хора правят. В момента се работи по преместването и изчистването на форума от всичко ненужно. Регистрацията е спряна защото се работи по нов начин на регистриране който ще задължи новите потребители да попълват данните в профилите си и да четат правилата преди активацията на акаунта. Също така и да не може да се правят мултиакаунти. По проблема се работи и скоро пак ще може да се регистрират нови потребители. Иначе като структура Опел форума е сред най-добрите в БГ нета. А що се отнася до коментарите за вечно развалящите се опели е несериозен. Да старите им модели имат проблем с ръждата но не и с ходовата част и с моторите.Бивша кола: Fiat Punto 1.2i '93
Настояща: VW Polo 1.1i '92
Коментар
-
Ами много хубава кола за без пари, НО тези мотори не са разпространени в БГ. Намирането на елементарни части по някога се превръща във филм на ужасите. Иначе като всеки опелов мотор са катъри и имат огромен ресурс. Все пак ако ти се наложи да правиш нещо по него и майстори дето да ги разбират се намират по-трудно и от частите. Иначе цените на тия коли са смешни но не трябва да забравяш, че и двата варианта са акцизни за жалост.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар