Здравейте!Искам да си купя този речник, а не мога да го намеря. Турско-българо-турски говорящ компютърен речникИздател: Перфект Софтуер ООДИздадена: 2003Размери: 14.00x19.00Корица: ТвърдаЦена: 19.90 лв.Наличност: ИзчерпанаМощен професионален речник, който се отличава с изключителното си богатство от думи и словоформи, фразеологични глаголи, идиоми, синоними и др. Освен речник е и тренажор за индивидуално и ускорено интерактивно изучаване на думи от всеки потребител.Съдържа 100 000 думи. CD-ROM речници Някой да помогне...???Благодаря!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Някой да има този речник (CD)
Collapse
X
-
перфект софтуер са печелбари за мен. работил съм за тях като правеха немско-български-немски речник. дадоха ни един файл с думите на немски и срещу тях значенията на РУСКИ. нашата задача беше руския да го заменим с български. от 2-3 човека, които се занимаваха с това, само аз знаех немски. заплащането беше мизерно. отказах се на втория ден. после ми попадна речника - еми, пълна трагедия е.та този турски речник, ако не си го ползвал и не си срещнал положителни професионални отзиви за него, няма да е много добър.Alfa 147 JTD 115 hp
ex Punto SX 1,2 (73 hp), 1994 +LPG
-
chandler написа:перфект софтуер са печелбари за мен. работил съм за тях като правеха немско-български-немски речник. дадоха ни един файл с думите на немски и срещу тях значенията на РУСКИ. нашата задача беше руския да го заменим с български. от 2-3 човека, които се занимаваха с това, само аз знаех немски. заплащането беше мизерно. отказах се на втория ден. после ми попадна речника - еми, пълна трагедия е.та този турски речник, ако не си го ползвал и не си срещнал положителни професионални отзиви за него, няма да е много добър.
Коментар
-
chandler написа:за турски език не мога да ти помогна. на ПОНС (PONS) стават по принцип, ама не зная дали имат турски език в асортимента и произношение на думите.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар