Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Отново.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Заради тия кражби ние по възрастното поколение плачем по комунизма . Тогава нямаше кражби защото и да откраднеш нещо нямаше къде да си продаде. А сега на битака 90% все крадени вещи се продават. С умиление си спомням как всички във входа си държахме ключовете за апартамента под изтривалката пред вратата .И да станеше нещо в някой апартамент във входа само вдигаме изтривалката вземаме ключа и отваряме . Какви времена бяха само .Имах един клиент / по професия от 1972 година съм телевизионен техник/ който като му се повредеше телевизора ми звъни по телефона и казваше . Отиваш и нали знаеш: ключ под чердже , пари във чекмедже. И аз отивам вземам ключа под черджето пред вратата правя телевизора ,отварям чекмеджето на бюфета вземам колкото пари струва ремонта оставям му фактурата ,излизам заключвам и си оставям пак ключа под изтривалката . Просто едва ли има сега човек от вас по младите да повярва в това дето пиша ,но човека е още жив и здрав и мога да го свържа да види че това си е истина . А сега и с десет блиндирани врати да се заключваш пак влизат и пак обират . Демокрация.......
    Фиат Панда 1.2 2006година
    Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

коцев написа:
      Заради тия кражби ние по възрастното поколение плачем по комунизма . Тогава нямаше кражби защото и да откраднеш нещо нямаше къде да си продаде. А сега на битака 90% все крадени вещи се продават. С умиление си спомням как всички във входа си държахме ключовете за апартамента под изтривалката пред вратата .И да станеше нещо в някой апартамент във входа само вдигаме изтривалката вземаме ключа и отваряме . Какви времена бяха само .Имах един клиент / по професия от 1972 година съм телевизионен техник/ който като му се повредеше телевизора ми звъни по телефона и казваше . Отиваш и нали знаеш: ключ под чердже , пари във чекмедже. И аз отивам вземам ключа под черджето пред вратата правя телевизора ,отварям чекмеджето на бюфета вземам колкото пари струва ремонта оставям му фактурата ,излизам заключвам и си оставям пак ключа под изтривалката . Просто едва ли има сега човек от вас по младите да повярва в това дето пиша ,но човека е още жив и здрав и мога да го свържа да види че това си е истина . А сега и с десет блиндирани врати да се заключваш пак влизат и пак обират . Демокрация.......
      и аз помня леля ми си слагаше един ключ под саксията до вратата та ако е заключено да може да си отключиш...смятай...хех
      Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
      BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
      BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Взетите неща са:1. ЦД Панасоник2. Калъф с дискове- 50 бр. (80% оригинални)3. ГСМ Самсунг4. Опаковка хапчета за глава- Панадол5. Опаковка хапчета за сърце6. Банкови карти 3 броя 1бр. анулирана7. Електронен подпис8. Карти за отстъпки в магазини- Практикер, Пикадили, Карина ВИП, Мастърхуд9. Ключодържател с мече10. 2бр- Сникерс11. 2.50 лв. на по 50 ст.12. 11 Евро на стотинки.Добре какъв човек трябва да си за да откраднеш 2 вафли и хапчета??Бахти изпадналите типове....Пожелавам им цял живот да се хранят по тоя начин!!!А интересното е че най- скъпите неща в колата- едно швейцарско ножче което струва около 100 евро и едни доста скъпи очила не са пипнати.От Армеец-среден пръст, от МВР- пак същото. Благодаря за съчувствието колеги, на никой ама на никой не го пожелавам, адски долно е...

Коментар

Marea Bipower написа:
          Взетите неща са:1. ЦД Панасоник2. Калъф с дискове- 50 бр. (80% оригинални)3. ГСМ Самсунг4. Опаковка хапчета за глава- Панадол5. Опаковка хапчета за сърце6. Банкови карти 3 броя 1бр. анулирана7. Електронен подпис8. Карти за отстъпки в магазини- Практикер, Пикадили, Карина ВИП, Мастърхуд9. Ключодържател с мече10. 2бр- Сникерс11. 2.50 лв. на по 50 ст.12. 11 Евро на стотинки.
          хахах това верно ше е някое отчаяно наркоманче

Коментар

Working...
          X