Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Отново.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Преди 2 дена, посред бял ден, пред Мола на Стамболийски открадаха на приятелката ми 2те огледала от Тиграта,баси свинете....... Тя горката се разрева... Много гадно ми стана, но какво да се прави, сега 2 по 100 лева, че с каското нищо няма да стане.....
    BMW E90 320D
    ех. FIAT COUPE 2.0 16V
    ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
    ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Аз имам столче за кола на задната седалка-което не свалям/просто е трудоемко и си губи смисъла/!!Дали ще посегнат на него!?!?....................мамица им .......................................... За такива двата крака и в реката.................

Коментар

хах и мен мазето през месец-два ми го претъсват изродите

Коментар

blagun написа:
          Преди 2 дена, посред бял ден, пред Мола на Стамболийски открадаха на приятелката ми 2те огледала от Тиграта,баси свинете....... Тя горката се разрева... Много гадно ми стана, но какво да се прави, сега 2 по 100 лева, че с каското нищо няма да стане.....
          Колега-закрепвай някакви пластмаси........да личи че е шчупено инак изгаряш-ще кажат че ти си си ги свалил?!?!

Коментар

Marea Bipower написа:
            ..... Колеги- не си купувайте нищо крадено така само ги поощряваме тия кретени, не знам повече какво да кажа адски ядосан съм и ми е адски тъжно...
            Много неприятна случка.Това което си написал е така,обаче да ти кажа,че дори полицаите си поръчват на крадците какво им трябва и си купуват крадени неща.Просто вече се замислям,къде на света нещата не са сбъркани,ако някой знае такова кътче,нека го сподели.

Коментар

peho написа:
              ...Просто вече се замислям,къде на света нещата не са сбъркани,ако някой знае такова кътче,нека го сподели.
              Всички тези случки са много неприятни. И на мен миналата година ми откраднаха колелото от избата. Знам колко е неприятно усещането да знаеш, че някой плъх ти е тършувал из собствеността, пък дори и стойността на откраднатото да не е голяма.Но такова райско кътче на света, в което не стават такива неща, просто няма. Да обвиняваме държавата и за джебчийските кражби, е нереално.
              Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

kiselo написа:
                много неприятно колега... това не го пожелавам на никой... а едни такива ако ги пипнеш да им счупиш ръчичките не ами...пак добре че са счупили малкия прозорец...
                само малкият прозорец ми струваше ,колкото оборудвана врата
                фиатче Браво 2.0

Коментар

tomazo написа:
                  kiselo написа:
                  много неприятно колега... това не го пожелавам на никой... а едни такива ако ги пипнеш да им счупиш ръчичките не ами...пак добре че са счупили малкия прозорец...
                  само малкият прозорец ми струваше ,колкото оборудвана врата
                  ужас...като чета тези неща направо страх ме хваща...дали да не сляза да спя в колата
                  Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                  BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                  BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

От полицията ми казаха- "Ходи поразпитай за "играчите"" цитирам.

Коментар

Много съжалявам за това което ти се е случило!Преди няколко дена разбиха колата на вуйчо ми която карах същият ден и в нея оставих един проклат спортен сак с кучешки поводи и пособия за обучение...ех в джоба на сака беше и дигиталният ми апарат сапунерка ама вършеше работа....обща стойност на откраднатите вещи към 600 лева....но както се казва все пак това беше малкият дявол....ако бяха разбили моята кола само СиДи-то ми струва 700...от там над 50 оригинални диска ... после и стока доста често оставях в нея преди да се случи това с другата кола...просто не искам да мисля....толкова е отвратително това което се случва....не разбирам що за хора са тия дето правят това .... какво им дава право на това ?Не знам до къде ще я докараме по този начин ... тук в нашата китна страница и катинар с незнам какво си заключване да сложиш пак ще се намери бабайт да ти разбие било колата,било мазето ... абе каквото се там сетиш ....
                      НЕ на безразсъдното шофиране!

Коментар

Bella написа:
                        Много съжалявам за това което ти се е случило!Преди няколко дена разбиха колата на вуйчо ми която карах същият ден и в нея оставих един проклат спортен сак с кучешки поводи и пособия за обучение...ех в джоба на сака беше и дигиталният ми апарат сапунерка ама вършеше работа....обща стойност на откраднатите вещи към 600 лева....но както се казва все пак това беше малкият дявол....ако бяха разбили моята кола само СиДи-то ми струва 700...от там над 50 оригинални диска ... после и стока доста често оставях в нея преди да се случи това с другата кола...просто не искам да мисля....толкова е отвратително това което се случва....не разбирам що за хора са тия дето правят това .... какво им дава право на това ?Не знам до къде ще я докараме по този начин ... тук в нашата китна страница и катинар с незнам какво си заключване да сложиш пак ще се намери бабайт да ти разбие било колата,било мазето ... абе каквото се там сетиш ....
                        Наркомани брат,наркоманчета,......................ще им ........................................май чина....................

Коментар

Колега искрено ти съчувствам Думите са излишни повечето колеги са казали само истини!Дано тази случка ти е за последно.
                          "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                          Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Колега, съчувствам ти искрено. Това, което мога да кажа и да ти пожелая е да нямаш повече такива изживявания!!!А за чувството какво е .... знам до болка, два пъти са ми разбивали коли. Веднъж едни наркоманчета на НДК, докато бях на кино, а колата беше под една голяма и силна лампа, а понеже валеше като из ведро, след като са разбили и двете ключалки, помиярите взели касетофона и чадъра, заедно със стелките Втория път, докато съм на зъболекар, на "охраняемия" паркинг пред поликлиниката, обезвредили алармата майсторски, така че се наложи да влизам през багажника. Бяха взели чантата ми с учебниците ми по английски. И друго са ми крали, трепери ми всичко, само като си спомня. Изродска държава сме, това е!
                            Bravo 1.6/16V ... и на газ

Коментар

Ето поради тази причина исках двуврата кола, за да не ми трошат малкото джамче и от там вътре. На мой колега на мерцедеса по абсолютно същия начин бяха влезнали. А и аз имам обемни датчици вътре в купето, което малко или много ги стряска защото шок датчика няма никакъв смисъл от него при все, че тия явно имат неква супер безшумна техника за трошене на стъкла. Просто си сложете обемни датчици вътре в купето...
                              www.CarProfi-BG.com
                              Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
                              Зареждане и ремонт на автоклиматици.
                              Най-атрактивните цени в София!

Коментар

Аз ще припомня една случка като по този начин ще успокоя колегата и себе си http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=16896&start=0
                                BMW E90 320D
                                ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                                ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                                ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Working...
                                X