Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Отново.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Отново.

Ето че пак милите съграждани са се постарали да изкарат някой друг лев, да създадът доста ядове и да ми скапят настроението за следващия месец.Та колеги, как да не обичаш тази мила, спретната и уредена държава?Как да не си плащаш данъците редовно? Не знам....На печелившите- честито, изгубилите- кучета ги яли (нали има печеливши). Със здраве да си ползват хората новите придобивки, и от сърце им пожелавам и за напред все по този начин да си уреждат живота- криейки се и гледайки винаги през рамо. Пък аз жив и здрав ще изкарам пари за ново ЦД, за нови очила, за нови дискове, за нов прозорец....така до следващият път...

Re: Отново.

Marea Bipower написа:
    Ето че пак милите съграждани са се постарали да изкарат някой друг лев, да създадът доста ядове и да ми скапят настроението за следващия месец.Та колеги, как да не обичаш тази мила, спретната и уредена държава?Как да не си плащаш данъците редовно? Не знам....На печелившите- честито, изгубилите- кучета ги яли (нали има печеливши). Със здраве да си ползват хората новите придобивки, и от сърце им пожелавам и за напред все по този начин да си уреждат живота- криейки се и гледайки винаги през рамо. Пък аз жив и здрав ще изкарам пари за ново ЦД, за нови очила, за нови дискове, за нов прозорец....така до следващият път...
    Mного съжалявам колега,преживях същотот преди 6-7 месеца,но за мое щастие аз го спипах келеша, скапан Той ще попадне на някой неподходящ и пак ще има кръв и сополи
    BMW E90 320D
    ех. FIAT COUPE 2.0 16V
    ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
    ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

много неприятно колега... това не го пожелавам на никой... а едни такива ако ги пипнеш да им счупиш ръчичките не ами...пак добре че са счупили малкия прозорец...
      Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
      BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
      BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Не чупене,а рязане,рязане колега.Хан Крум не ги е приел тези закони от лесно.Явно сме си едно крадливо племе и друго не ни оправя.

Коментар

А къде се случи инцидента?И имаше ли панел Цд-то
          И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

Панела беше в подлакътника, и него са взели..Действието се развива в жк Дружба 2 5ти район. Понякога съжалявам, че толкова държа на тази купчина тенекии...

Коментар

Ужас!Прост народ-слаба държава

Коментар

Оф каквото и да кажем няма да ти стане по леко...единствено можем да се надяваме да не се случи и на нас....! Доста често се замислям как ли ще реагирам ако набарам някой да посяга на колата ми.... надявам се да не разбера....! Спокойно колега, има ден виден..
                Lancia Lybra 2,4JTD '03
                Фиат Браво 1.9TD75 '97
                Фиат Брава 1.4 Бензин и Метан '97 -ex
                Фиат Купе 1.8 Бензин '97 - ex

Коментар

Колега много е неприятно наистина.Не един мой приятел на 02.01.08 тъкмо се бяхме прибрали от една вила и сутринта отиваме двамата на работа и какво да видиме.....счупен прозорец на бравото....За негово щастие не бяха успели да му вземат музиката....а за да не са капо само дисковете и ароматизатора.Действието отново е в Дружба 2 5част.
                  Marea 1.6 16v

Коментар

На никой не го пожелавам- адски неприятно е. Само като погледнах как са стъпвали и напъвали с крак по таблото ми стана много болно, на никой не го пожелавам колеги!! Искам да благодаря на колегата nikolai_nikolov и на брат му за стъклото което купих от тях много точни и приятни хора са, дано да има повече такива. Колеги- не си купувайте нищо крадено така само ги поощряваме тия кретени, не знам повече какво да кажа адски ядосан съм и ми е адски тъжно...

Коментар

Колеги и аз на кикого не го пожелавам, защото наистина е много неприятно.Но все пак живеем в една много "изклатена" държава...
                      Marea 1.6 16v

Коментар

Сега като си помисля един ден автомобила на родителите ми беше осъмнал на трупчета,някакви боклуци му бяха взели и гумите и джантите

Коментар

При мен въпроса с джантите го решиха зимата

Коментар

Приеми и моите най-искрени съжаления!Ако в центъра на всяко населено място има по една бесилка и на нея виси постоянно някой с табела защо е там нещата няма да са такива,каквито са сега.Може да звуча крайно,но на нас ни трябват наистина Крумовите закони.Всичко останало е преливане от пусто в празно.Дано хванат тия копелета крадливи!
                            PUNTО 1.7 ТД ELX/умря,горкото/
                            Проблема не е от бобината,а от магарето в кабината!

Коментар

Колега - разбирам те напълно.... Снощи са влизали в мазето ми... За втори път...Идвата пъти нищо не беше откраднато - дори и чифта зимни гуми... Мисля, че са търсили желязо...Но чувството е много ама много неприятно, само като си помислиш, че в тази къща спи и 4 месечната ти дъщеричка!НО ТОВА КОПЕЛЕНЦЕ ТРЕТИЯ ПЪТ ЩЕ ГО ЧАКА ИЗНЕНАДКА ОТ ПОРЯДЪКА НА 220 ВОЛТА...
                              VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                              VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                              VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                              VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                              Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Working...
                              X