Винаги съм знаел, че знаците СТОП, Път с предимство и Пресичане на път с предимство са все знаци, които са различават от останалите. Също така винаги съм си мислил, че червена секция на светофара означава СПРИ! Още по-голямата заблуда явно е била, че не се преминава през ЗАЕТА лента за движение... Докато си зяпах из нета попаднах на този запис от К1, показващ КОЛКО много неграмотни СОФИЙСКИ ЖИТЕЛИ има:http://e-vestnik.bg/1560
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софиянци, как карате бе?
Collapse
X
-
Да ти кажа честно, във всяко стадо си има черни овце.Като цяло моите впечатления са , че в София се кара доста по-грамотно отколкото във Варна.Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
-
iee написа:Да ти кажа честно, във всяко стадо си има черни овце.Като цяло моите впечатления са , че в София се кара доста по-грамотно отколкото във Варна.forza la FIAT
http://gorata.net/f.php?f=dani_bravo
Коментар
-
iee написа:Да ти кажа честно, във всяко стадо си има черни овце.Като цяло моите впечатления са , че в София се кара доста по-грамотно отколкото във Варна.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Re: Софиянци, как карате бе?
jenshen73 написа:Винаги съм знаел, че знаците СТОП, Път с предимство и Пресичане на път с предимство са все знаци, които са различават от останалите. Също така винаги съм си мислил, че червена секция на светофара означава СПРИ! Още по-голямата заблуда явно е била, че не се преминава през ЗАЕТА лента за движение... Докато си зяпах из нета попаднах на този запис от К1, показващ КОЛКО много неграмотни СОФИЙСКИ ЖИТЕЛИ има:http://e-vestnik.bg/1560Fiat Marea 130JTD Weekend HLX
Коментар
-
не е само в софия така, може би е така, защото е много задръстено и винаги има "тарикати", които не могат да чакат пп за малките градове аз съм с лошо впечатление от факта, че много хора не им пука, когато карат в нетрезво състояние, защото има малко полицаи, не че в софия всички са трезви...както каза колегата, във всяко стадо си има черни овце, просто в София има камери.. пп и не забравяте за броя хора, които живеят в София, все пак това е почти 1-4 БългарияA big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
Колеги незнам защо си мислите, че само в София се кара така.Както каза колегата по-горе при тези задръствания винаги ще има тарикати,просто такъв ни е манталитета на българите.Бил съм в Германия и там има задръствания, има камери, но имат дръг манталитет хората.Просто там има и закони, които се спазват.Marea 1.6 16v
Коментар
-
Аз пък забелязвам, че хората коита карат голф се мислят за царете по пътищата.....И ги слушам по кафета и др места имат си лаф....ЗНАЕТЕ ЛИ КОЕ Е ПЛАТНОТО НА ГОЛФАДЖИИТЕ??? - трамвайните линии ....... най бързите коли ли са голфовете .... ааааа трябва да направиме движение антиголфРъката ти е на лост..пускай веднага трета скорост.....И по бикини пипам скоростния лост.....
Коментар
-
fiat-manq4kata написа:Аз пък забелязвам, че хората коита карат голф се мислят за царете по пътищата.....И ги слушам по кафета и др места имат си лаф....ЗНАЕТЕ ЛИ КОЕ Е ПЛАТНОТО НА ГОЛФАДЖИИТЕ??? - трамвайните линии ....... най бързите коли ли са голфовете .... ааааа трябва да направиме движение антиголфLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
jorkos написа:Колеги незнам защо си мислите, че само в София се кара така.Както каза колегата по-горе при тези задръствания винаги ще има тарикати,просто такъв ни е манталитета на българите.Бил съм в Германия и там има задръствания, има камери, но имат дръг манталитет хората.Просто там има и закони, които се спазват.Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.
Коментар
-
Humppa
bravosx 1,6 16v написа:iee написа:Да ти кажа честно, във всяко стадо си има черни овце.Като цяло моите впечатления са , че в София се кара доста по-грамотно отколкото във Варна.
Коментар
-
Re: Софиянци, как карате бе?
Dzver написа:Амиии... те не са баш софийски жители просто, но пък първата им работа като дойдат е да си сменят номерата на колите За**и тази тема, безкрайна е и всеки е донякъде прав за себе си.П.П. Бедна ти е фантазията какви неща видях в Истанбул, чудя се как се прибрах жив и здрав.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар