без кола съм, щото изсипах двигателя на асфалта тази сутрин... скъса ми се тампона, добре че беше с 5-10 км/ч. тъкмо тръгвах на работа... на 1 завой в квартала усетих, че нещо скоростите не влизат като хората... следваше един легнал полицай и до там - малко след него - поръсени карета, осуркан картер... скъса се тампона... добре че не стана при по-сериозна скорост, че не ми се мисли...между другото тъкмо смятах да отварям тема, че чувах некъв странен шум - все едно тенджера с капак с вода ври на котлона... отпред отдясно, точно дето се скъса... пет пъти вдигах капака и нищо.... чуваше се само на ниска скорост... при по-висока скорост и при спряла кола нищо....ама пак малкия дявол....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Гледам някои са без книжка, а аз без кола...
Collapse
X
-
, без коментар, добре че не е станало с по-висока скорост. Дано да стегнеш синята птица по най-лесния начин, и най бързия де
СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
-
donnna написа:казаха ми да отида да запаля 1 свещичка в църквата...скъсала се някаква триъгълна планка на която се държи тампона на двигателя....Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Ти взе да ме плашиш, да взема да лягам и под мойта, че е същата и да гледам наред, Малееее!!!!свалиха първо от едно катастрофирало Пунто, ама идвала къса с 2 см.... що тъй... не знам... обадих се на hit-ko и се оказа че планката я има при него... вчера я взех и днес, току що ми се обадиха, че Синята птица е готова за полет
п.п. обзели са ме едни идеи за нова кола... даже май съм я харесал, ама сега дипля кинти и правя сметки все още
ша я взема по две причини... 1. тез автобуси мноо гадно... ужаст...2. Пунтото доста отесня - жена, 2 деца / разбирайте и седалка и столче отзад / детска количка, паяк, цукало, багажи... аааа и трето - кат се чупи единия фиат - с другия
Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Ами кажи и на нас де! Каква си си харесал?- нема пАри - действайте
тук http://www.snimka.bg/album.php?album_id=104490&photo=4 съм качил снимка на счупеното... алуминиевия детайл от ляво се подарява
част от комплекта който купих е... представлява връзката с двигателя и счупената планка...
Fiat Punto 1.1-Синята птица
Коментар
-
тъъъъъъъъъъъй... счупих втора планка, същата... тоя път я усетих навреме и двигателя и полуоските не се разсипаха по асфалта.... демек не успях да се пребия... кво се оказа... оказа се, че тъпия тенекеджия дето оправя колата след катастрофата не е сложил един детайл с три дупки - две за два болта отстрани на тампона / абе имаше едни дупки там и аз се чудих за кво са / и една за захващането на туй чудо отстрани на купето... ама бая детайл ви казвам - нещо като отливка 4-5 мм дебел....накарах 1 комшишя с пунто да вдигне капака отпред да видя неговото как изглежда, та тъй разбрах... ужас, ужас ви казвам... тоя майстор да го пребиеш му е малко!!! има късмет, че не го познавам, щото друг кара колата при него - аз нямах възможност...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Коментар
-
donnna написа:тъъъъъъъъъъъй... счупих втора планка, същата... тоя път я усетих навреме и двигателя и полуоските не се разсипаха по асфалта.... демек не успях да се пребия... кво се оказа... оказа се, че тъпия тенекеджия дето оправя колата след катастрофата не е сложил един детайл с три дупки - две за два болта отстрани на тампона / абе имаше едни дупки там и аз се чудих за кво са / и една за захващането на туй чудо отстрани на купето... ама бая детайл ви казвам - нещо като отливка 4-5 мм дебел....накарах 1 комшишя с пунто да вдигне капака отпред да видя неговото как изглежда, та тъй разбрах... ужас, ужас ви казвам... тоя майстор да го пребиеш му е малко!!! има късмет, че не го познавам, щото друг кара колата при него - аз нямах възможност...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
u_bo
donnna написа:тъъъъъъъъъъъй... счупих втора планка, същата... тоя път я усетих навреме и двигателя и полуоските не се разсипаха по асфалта.... демек не успях да се пребия... кво се оказа... оказа се, че тъпия тенекеджия дето оправя колата след катастрофата не е сложил един детайл с три дупки - две за два болта отстрани на тампона / абе имаше едни дупки там и аз се чудих за кво са / и една за захващането на туй чудо отстрани на купето... ама бая детайл ви казвам - нещо като отливка 4-5 мм дебел....накарах 1 комшишя с пунто да вдигне капака отпред да видя неговото как изглежда, та тъй разбрах... ужас, ужас ви казвам... тоя майстор да го пребиеш му е малко!!! има късмет, че не го познавам, щото друг кара колата при него - аз нямах възможност...
Коментар
-
Страшно престъпно безхаберие цари на много местаНяма да е лошо да се потърси сметка от тоя "майстор"Ето аз сменях спукан спирачен диск, за късмет не се е пръснал.Всичко това щото докато е била в предишния собственик, по някаква странна причина са решили да изтънят диска с 4мм !!! при максимално допустими 1,8мм
Коментар
-
Леле майко мила, наслушах се на страхотии в тази тема. Вече ме е страх да се кача на моята кола, въпреки, че уж нищо й нямаЧудя се как може да се потърси сметка на такива "майстори" и не се сещам за законни начини. Щото предполагам дал си си колата без документ без нищо а оня педал я е "ремонтирал" и е взел пари на ръка.Остават незаконните начини... Ужас!!!
She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар