Здравейте, имам един проблем вкъщи ... Имам 2 компютъра и единия е свързан към интернет през PPPoE ... Той има 2 лан карти и по едната до сега си споделях интернета ... тук идва и проблема - до сега бях с виста, но се наложи преинстал и сега съм с XP... Та не мога да накарам тоя sharing да работи ... И с вистата беше така - едвам го подкарах, имаше нет няколко минути и после нямаше (май след рестарт) ... та по някой път имаше, по някой път не ... накрая имаше постоянно ... от само себе си ...Но тук при ХР не става ... мъча го от 2 дни и не мога да го подкарам ... ако от втория комп disconnect-на главния (пппое-то) и после го свържа пак (пак от другия комп) - отваря ми home page-а в началото (който е страницата на доставчика ми - локален сайт ако има значение) и повече нищо не отваря - дори и него ... Каквото и да правя това е единствения начин да подкарам нета там, та било то и за 10 секунди ... къде бъркам ? Правя всичко точно както си му е реда ... погледнах и в сайта на майкрософт - те го обясняват 10 пъти по-сложно, но пак не става (аз ползвам "Setup home or small office network" wizard-а, а те го правят ръчно ... ) таа какъв може да е проблема и как аджеба да го оправя ? Мерси !
![Smile](https://www.fiatforum.bg/core/images/smilies/icon_smile.gif)
Коментар