Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

От днес съм без книжка :(

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

doofiat написа:
    wwweb написа:
    От преди 1 час и аз съм без книжка. Ае честито ми! Ще броя дните до 4 май, когато ще мога да си я взема 100 кинта + 1 месец лишаване право за управление + 7 контролни точки от талона. Добре почвам ... това ми е първата глоба и първото спиране от катаджии, откакто съм шофер Съответно сега черпя в работата и тука всички ми се радват
    Те само 100 лв ли взеха? Браво, иначе са 150 лв.Да не те дразня, ама 04.05 е почивен ден. Чак на 07.05 ще я вземеш.Иначе ще кажа, че е много гадно без кола.
    100 кинта е мойта, защото е извън населено място. В населено е 150 лв.Карах с 95 при ограничение 60, а знака така беше наврян зад една огромна синя табела, че не ми се коментира.
    doofiat написа:
    П.С. От време на време препаркирвам Фиат, та да не загубя форма
    Аз пък отидох да си оставя книжката до полицията с колата и след това си я прибрах до гаража без книжка И всичко това пред погледа на жената, която ми взе книжката

Коментар

wwweb написа:
      doofiat написа:
      П.С. От време на време препаркирвам Фиат, та да не загубя форма
      Аз пък отидох да си оставя книжката до полицията с колата и след това си я прибрах до гаража без книжка И всичко това пред погледа на жената, която ми взе книжката
      Охоооо, та и аз така постъпих след като ми взеха книжката - от КАТ до Горна баня по без книжка Няма да си оставя колата в КАТ, я!

Коментар

А ако те бяха спряли на връщане от КАТ щеше да останеш доволен. Като знаеш, че ще ти вземат книжката колега, или си вземи шофьор който да ти прибере колата съответно и теб, или ходи с алтернативен транспорт. Просто съвет. Защото акт за без книжка мисля, че е 300+ лв. Иначе и мене сутринта безмалко да ме дръннат, ама спряха тоя пред мен. Добре, че карах плътно зад него

Коментар

Колеги и колежки, като гледам каква сте я закършили дано това ви научи на спазване на правилата.Аз като спазвам правилата и само ме псуват и ми бипкат.Като стана дума: Вчера в Пловдив на пешеходния мост се беше качила една девойка с един джип и чичко полицай и съставяше актче и онази подочух, че казваше: Е, какво пък толкова съм направила?
          SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

EVITA написа:
            Аз като спазвам правилата и само ме псуват и ми бипкат.
            Там, където ме снимаха се кара масово с 80-100 км/ч.След глобата си карам с 50-60 км/ч в този участък, но те направо ще ме сгазят - свирят бипкат, секат пътя и какво ли още не.

Коментар

doofiat написа:
              EVITA написа:
              Аз като спазвам правилата и само ме псуват и ми бипкат.
              Там, където ме снимаха се кара масово с 80-100 км/ч.След глобата си карам с 50-60 км/ч в този участък, но те направо ще ме сгазят - свирят бипкат, секат пътя и какво ли още не.
              Аз пък си карам бавничко, правя път на пешеходците, з/о и аз съм в повечето време пешеходец, така че нека си псуват хич не ми пука.
              FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
              Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

EVITA написа:
                Колеги и колежки, като гледам каква сте я закършили дано това ви научи на спазване на правилата.
                Че кой е казал, че не спазваме правилата? Смея да твърдя, че съм един от най-разумните шофьори. Това, че са ме глобили е пълен абсурд. Сложили знак за ограничение на завой, а той скрит зад голяма табела, а пред табелата храсти. Точно до знака дебне патрулка, която само те чака да сбъркаш, което е много вероятно, ако минаваш от там за първи път, като мен! Бих нарекъл мястото - спирка за рушвети! По-късно разбрах, че глобавят всеки втори там, та вместо да дебнат и да чакат да им се плаща, да вземат да оправят знака, така че да бъде ЕФЕКТИВЕН, ама не ефективен в тяхна полза!Подобни ситуации не са поучителни за водачите, а стимулиращи да не се спазва още повече закона!

Коментар

Ех, колега купи си нещо новичко, за да ти мине нервата и после го постни със снимка да ти честитим придобивката.А за знака и храстите си прав, аз ако бях на теб още на следващия ден пред тях демонстративно с лозарската ножицащях да подрежа храстчетата, да видим какво ще ми кажат.
                  SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

EVITA написа:
                    Колеги и колежки, като гледам каква сте я закършили дано това ви научи на спазване на правилата.Аз като спазвам правилата и само ме псуват и ми бипкат.Като стана дума: Вчера в Пловдив на пешеходния мост се беше качила една девойка с един джип и чичко полицай и съставяше актче и онази подочух, че казваше: Е, какво пък толкова съм направила?
                    Аз пък какво съм виждал на Витошка като не беше пешеходна зона още, ще падна от смях като се сещам. Една "квалитетна" мома ще прави обратен завой с един МЛ. Какво прави, какво струва, но чукна мерцедеса и отзад и отпред в бетнонните колци които пазят да не се паркира.

Коментар

EVITA написа:
                      Ех, колега купи си нещо новичко, за да ти мине нервата и после го постни със снимка да ти честитим придобивката.
                      Мда ... заплюл съм си една електрическа отвертка с приставки
                      EVITA написа:
                      А за знака и храстите си прав, аз ако бях на теб още на следващия ден пред тях демонстративно с лозарската ножицащях да подрежа храстчетата, да видим какво ще ми кажат.
                      Не смея ... ще вземат да ме глобят, че "крада" хляба на катаджиите.

Коментар

Току що си я взех, взех си я обратно:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :DПоправих ти правописната грешка Модераторски екип на fiat-bg.orgЧЕСТИТО ОТ ЦЕЛИЯ ЕКИП !

Коментар

EVITA написа:
                          А за знака и храстите си прав, аз ако бях на теб още на следващия ден пред тях демонстративно с лозарската ножицащях да подрежа храстчетата...
                          Аз пък щях да го снимам и да приложа снимката към възражението.
                          Alfa 159 SW 2.4 Ti
                          Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                          "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Eй колеги, сега разбирам, че е изпратена призовка да се явя в КАТ във видеоконтрол, поради факта, че съм карал на ботевградско с 132 км/ч с другата кола, дето я кара мацката. Как се процедира в този случай, тя ли да ходи или аз.... И тя ще има ли право да се вози в автомобил следващите сто години.... и как да им обесня, че аз в Мерцедес-а за последно съм се качвал преди половин година, когато го вадех от една канавка зимата.

Коментар

Ми питай ги "К`во правим?", при положение, че колата ти се кара от семейството и още 5-6 приятели, но не и от теб. Като ти кажат "Ами изпратете, този, който я е карал тогава, иначе ще трябва да ви напишем акт на Вас!", им кажи, че колата ти няма пътна книжка и ти не си нито Полицай, нито детектив някакъв да се занимаваш с това... И, как така ще ти напишат акт на теб, като няма, как да докажат, че ти си виновният, дори и да си ти вътре в колата - нея могат да снимат, но теб - не (нямат право, без твое съгласие). Ако не ти се занимава - търсиш познат с книжка, който я притежава само, за "да си има" - пишат му акт, плащаш му го и го черпиш.
                              AR 75 2.5 V6 `08.86 - Ех
                              AR 155 1.7 TS `07.93 - сиромашки тунинг, + JR, APEX, + B6 отзад - замина за скрап...
                              FIAT Tipo 1.6 `12.93 835С1.000 С АГУ тунинг - вече 2.0 TS 8V Turbo с ескрите от горната...

Коментар

Е това е призовка, нема АКТ още и предполагам призовката идва на мое име щото и колата е с мойте данни (как се минах преди време).А и какъв е тоя познат дето да му кажа ..ела с мен у КАТ да ти преберат книжката за илядо години, мисля ограничението там е 50 км/ч132-50=82 км/ч тук май се иска помилване от Папата и вселенския Патриарх ....

Коментар

Working...
                                X