Само да съм ви чул, да говорите за правила! Ще си стоите в ъгъла мирно и ще си траете!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
От днес съм без книжка :(
Collapse
X
-
wwweb написа:doofiat написа:Жена ми беше най-щастлива и от факта, че съм без книжка и каза: "Няма да я оставя да скучае"
Коментар
-
Ами не съм се объркал защото държа в ръцете си Наказателното Постановление Странно за точки не се споменава нищо в него ? Дали вадят и точки ?На мен ми казаха че наказанието тече точно един месец. Книжката ако си я дал на 25 можеш да я вземеш на 26 - не по рано.Ако е вярно това обаче което казваш ще си я взема на 24 Април
Коментар
-
PASSARELLA написа:Ами на Сузи каква и е историята!?ilkor написа:На мен ми казаха че наказанието тече точно един месец. Книжката ако си я дал на 25 можеш да я вземеш на 26 - не по рано.
Коментар
-
Тъкмо щях да ви порицавам, и се сетих че миналата седмица и аз бях изгорял с над 30 км/ч отгоре, но се оказа че с единия от КАТаджиите се познаваме и ми се размина само с мъмрене за пред колегата му...Май ще трябва вече да се озаптим и да поглеждаме по-често скоростомера...То иначе с такава лудница по пътищата няма оправия.Лошото е друго - че точно онези, които не признават закони и правилници (а дали знаят че има такива?) минават с усмивка пред строя или най-много с някоя банкнота.
Коментар
-
fidy написа:Айде колеги и аз влизам в клуба.Вчера ме гепиха с 82км/ч градско и без колан.Отиде 2 месеца без книжка нали?
Коментар
-
Трябва да пише в наказателното постановление за всички наказания които се налагат. Нарочно погледнах едно мое старо постановление за неправлно паркиране (вдигна ме паяк) - там си пишеше глобата и 3-те точки които отнемат за него.А на талона нищо не пише. Точките можеш да разбереш ако направиш справка в КАТ.
Коментар
-
Я като сме на тема книжки, знае ли някой как се взвма златен талон, какви са условията? Дъщерята от преди година, две си взе и я накарах да пита за мен а то там понеже съм бил по старому или нещо такова трябвало да почакам, имам книжка от 1979 г. и поне 10-тина години не са ме спирали катажиите / да не чува дявола/, та затова питам имам ли възможност да взема такова златце.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
NikMar написа:Я като сме на тема книжки, знае ли някой как се взвма златен талон, какви са условията? Дъщерята от преди година, две си взе и я накарах да пита за мен а то там понеже съм бил по старому или нещо такова трябвало да почакам, имам книжка от 1979 г. и поне 10-тина години не са ме спирали катажиите / да не чува дявола/, та затова питам имам ли възможност да взема такова златце.Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
Коментар
-
От преди 1 час и аз съм без книжка. Ае честито ми! Ще броя дните до 4 май, когато ще мога да си я взема 100 кинта + 1 месец лишаване право за управление + 7 контролни точки от талона. Добре почвам ... това ми е първата глоба и първото спиране от катаджии, откакто съм шофер Съответно сега черпя в работата и тука всички ми се радват
Коментар
-
wwweb написа:От преди 1 час и аз съм без книжка. Ае честито ми! Ще броя дните до 4 май, когато ще мога да си я взема 100 кинта + 1 месец лишаване право за управление + 7 контролни точки от талона. Добре почвам ... това ми е първата глоба и първото спиране от катаджии, откакто съм шофер Съответно сега черпя в работата и тука всички ми се радват
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар