Ей, от глупост се лиших от едно от най-хубавите за мен занимания - шофирането!През август бях засечен от подвижна камера на Ботевградско с 81 км/ч и според ЗДП глобата е 150 лв + един месец лишаване от свидетелство за управление на МПС. Днес ходих да си изчистя нещата и я взеха пустата книжка. Темата сме я коментирали тук http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...ED%E8%E6%EA%E0
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
От днес съм без книжка :(
Collapse
X
-
Явор Митев
Добри, шофирането е като секса....един месец въздържание, ама ще видиш към кеф е, кат фанеш.......волана. /..дано да съм те развеселил поне малко.../
-
Re: От днес съм без книжка
doofiat написа:Ей, от глупост се лиших от едно от най-хубавите за мен занимания - шофирането!През август бях засечен от подвижна камера на Ботевградско с 81 км/ч и според ЗДП глобата е 150 лв + един месец лишаване от свидетелство за управление на МПС. Днес ходих да си изчистя нещата и я взеха пустата книжка. Темата сме я коментирали тук http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...ED%E8%E6%EA%E0Bravo 1.6 16v
Коментар
-
аз от август съм така - 6 месеца наказание. отгоре на всичко сега трябва да си изкарам всички категории наново. така че твоя месец-два не са болка за умиране"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
И аз на 28 декември сгазих лука с +41км/ч На магистралата при излизане от тунел - 121км/ч при ограничение 80Удължиха ми го до 30 март но повече не можеше и вчера (24) и аз ходих да си я предам. Успях да го наглася точно - хем да не пропусна срещата на 22-23 хем да мога да си я взема на 25 април преди Великденските празници.Добри - защо не отиде вчера - сега ще изкараш без книжка повече от месец понеже има цяла седмица празници на великден.
Коментар
-
ilkor написа:И аз на 28 декември сгазих лука с +41км/ч На магистралата при излизане от тунел - 121км/ч при ограничение 80Удължиха ми го до 30 март но повече не можеше и вчера (24) и аз ходих да си я предам. Успях да го наглася точно - хем да не пропусна срещата на 22-23 хем да мога да си я взема на 25 април преди Великденските празници.Добри - защо не отиде вчера - сега ще изкараш без книжка повече от месец понеже има цяла седмица празници на великден.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
ilkor написа:И аз на 28 декември сгазих лука с +41км/ч На магистралата при излизане от тунел - 121км/ч при ограничение 80Удължиха ми го до 30 март но повече не можеше и вчера (24) и аз ходих да си я предам. Успях да го наглася точно - хем да не пропусна срещата на 22-23 хем да мога да си я взема на 25 април преди Великденските празници.Добри - защо не отиде вчера - сега ще изкараш без книжка повече от месец понеже има цяла седмица празници на великден.ilkor написа:Малко ходене няма да ми се отрази зле че нещо съм се позакръглил покрай тази кола ...
Коментар
-
doofiat написа:Жена ми беше най-щастлива и от факта, че съм без книжка и каза: "Няма да я оставя да скучае"
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар