Ей, от глупост се лиших от едно от най-хубавите за мен занимания - шофирането!През август бях засечен от подвижна камера на Ботевградско с 81 км/ч и според ЗДП глобата е 150 лв + един месец лишаване от свидетелство за управление на МПС. Днес ходих да си изчистя нещата и я взеха пустата книжка. Темата сме я коментирали тук http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...ED%E8%E6%EA%E0
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
От днес съм без книжка :(
Collapse
X
-
Явор Митев
Добри, шофирането е като секса....един месец въздържание, ама ще видиш към кеф е, кат фанеш.......волана./..дано да съм те развеселил поне малко.../
-
Re: От днес съм без книжка
doofiat написа:Ей, от глупост се лиших от едно от най-хубавите за мен занимания - шофирането!През август бях засечен от подвижна камера на Ботевградско с 81 км/ч и според ЗДП глобата е 150 лв + един месец лишаване от свидетелство за управление на МПС. Днес ходих да си изчистя нещата и я взеха пустата книжка. Темата сме я коментирали тук http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...ED%E8%E6%EA%E0Bravo 1.6 16v
Коментар
-
аз от август съм така - 6 месеца наказание. отгоре на всичко сега трябва да си изкарам всички категории наново. така че твоя месец-два не са болка за умиране"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
И аз на 28 декември сгазих лука с +41км/ч На магистралата при излизане от тунел - 121км/ч при ограничение 80Удължиха ми го до 30 март но повече не можеше и вчера (24) и аз ходих да си я предам. Успях да го наглася точно - хем да не пропусна срещата на 22-23 хем да мога да си я взема на 25 април преди Великденските празници.Добри - защо не отиде вчера - сега ще изкараш без книжка повече от месец понеже има цяла седмица празници на великден.
Коментар
-
ilkor написа:И аз на 28 декември сгазих лука с +41км/ч На магистралата при излизане от тунел - 121км/ч при ограничение 80Удължиха ми го до 30 март но повече не можеше и вчера (24) и аз ходих да си я предам. Успях да го наглася точно - хем да не пропусна срещата на 22-23 хем да мога да си я взема на 25 април преди Великденските празници.Добри - защо не отиде вчера - сега ще изкараш без книжка повече от месец понеже има цяла седмица празници на великден.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
ilkor написа:И аз на 28 декември сгазих лука с +41км/ч На магистралата при излизане от тунел - 121км/ч при ограничение 80Удължиха ми го до 30 март но повече не можеше и вчера (24) и аз ходих да си я предам. Успях да го наглася точно - хем да не пропусна срещата на 22-23 хем да мога да си я взема на 25 април преди Великденските празници.Добри - защо не отиде вчера - сега ще изкараш без книжка повече от месец понеже има цяла седмица празници на великден.Някой ако си мисли, че Бравата ще стои един месец пред блока жестоко се лъже. Жена ми беше най-щастлива и от факта, че съм без книжка и каза: "Няма да я оставя да скучае"
Още от днешният ден е навъртяла 50-60 км градско.
ilkor написа:Малко ходене няма да ми се отрази зле че нещо съм се позакръглил покрай тази кола ...Снимали са ме на 31.08.2007 и на 20.10.2007 получих нещо в пощата, от което не се разбра защо ме викат.Обаче имах и друг акт, заради паяк и отидох седмица след това да си платя в КАТ и ми казаха, че ми е блокирано досието и да отида във "Висеоконтрол". Там след дълги разправии за срока за уведомяване за контатираното нарушение, полицая ми каза, че в срок от 1 година трябва да бъдеш уведомен по един или друг начин. Не можа обаче да ми покаже на кой член и закон са позовава.
Коментар
-
doofiat написа:Жена ми беше най-щастлива и от факта, че съм без книжка и каза: "Няма да я оставя да скучае"Даже последният път ми даде пари за ремонт. Яко й се точи
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар