LiGuru написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТУ София или ТУ Варна :)
Collapse
X
-
Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
-
dudulia написа:LiGuru написа:Sev написа:завършил съм ТУ-София, ако учиш и разбираш материята (което явно е така) - няма да имаш проблеми с изкласяването
Коментар
-
Късно е и не съм изчел всичко, но предполагам се е заформил спор колко е смислен ТУ, ама нас ни мързи да учим полезните и съвременни предмети, които имат много общо със съответната специалност :D Аз съм КСТ в ТУ-София и ти препоръчвам ТУ-Варна. Сигурно е същата ******, но поне е на моретоBrava 1.6 16V 103hp
Коментар
-
steven написа:Късно е и не съм изчел всичко, но предполагам се е заформил спор колко е смислен ТУ, ама нас ни мързи да учим полезните и съвременни предмети, които имат много общо със съответната специалност :D Аз съм КСТ в ТУ-София и ти препоръчвам ТУ-Варна. Сигурно е същата ******, но поне е на морето
Коментар
-
kiler_4o написа:Определено ИСКАМ да съм в ТУ ... Само електроника искам да уча, нищо друго ... от 5 години я уча и смятам да продължа... Това е едно от нещата, които ми доставят удоволствие, когато се занимавам с тях ... Това в отговор на Rugel...snake написа:Завършил съм ТУ гр. София и мисля, че нашия випуск беше първия, на който на дипломите ни пише Технически университет, а не ВМЕИ "Ленин". Средният ми успех от следването е малко под 5.50. Сигурен съм, че тогава следването в МЕИ-то не беше по-лесно, отколкото е сега. С какви страхотии му пълните главата на човека за ТУ, ТУ е стандарт за сериозно обучение.
Коментар
-
Rigel написа:сега в целия ТУ-София надали има 5 човека с такъв успех и трудно бих определил тази пародия като стандарт, камо ли за сериозно обучение! По скоро е като котва която са ти вързали за краката и са те пуснали в морето, ако стигнеш до брега и оцелееш си по-добър от тези които не са оцелели
Коментар
-
Това беше много грубо :D Имам един приятел в ТУ София, който ме убеждава да ходя там, да не го "предавам", ама ... Утре отивам до Варна да се запиша за изпитите, понеже ще ми излезе по-евтино да дойда с един приятел, от колкото да се запиша тук, аи ще се разходя ... Вечерта или вдругиден отивам в София по същата причина :D Ще има голямо разхождане :Dп.п. Имам да пиша 2 или 3 протокола по Лаборатория в момента ... Ако нещо съм пропуснал да науча в механото - то това е как се прави първата страница от протокола - писал съм над 15-20 протокола за 2 години, но така и не го запомних :D Та това за протоколите не ми е проблем, само ще е губене на време, ама то не може само купон... Ама ако наистина е така както разправяш - аз за какво да си хабя парите и нервите там ???
Коментар
-
kiler_4o написа:п.п. Имам да пиша 2 или 3 протокола по Лаборатория в момента ... Ако нещо съм пропуснал да науча в механото - то това е как се прави първата страница от протокола - писал съм над 15-20 протокола за 2 години, но така и не го запомних :D Та това за протоколите не ми е проблем, само ще е губене на време, ама то не може само купон... Ама ако наистина е така както разправяш - аз за какво да си хабя парите и нервите там ???
Коментар
-
kiler_4o написа:Та това за протоколите не ми е проблем, само ще е губене на време, ама то не може само купон... Ама ако наистина е така както разправяш - аз за какво да си хабя парите и нервите там ???
Коментар
-
Rigel написа:kiler_4o написа:Определено ИСКАМ да съм в ТУ ... Само електроника искам да уча, нищо друго ... от 5 години я уча и смятам да продължа... Това е едно от нещата, които ми доставят удоволствие, когато се занимавам с тях ... Това в отговор на Rugel...snake написа:Завършил съм ТУ гр. София и мисля, че нашия випуск беше първия, на който на дипломите ни пише Технически университет, а не ВМЕИ "Ленин". Средният ми успех от следването е малко под 5.50. Сигурен съм, че тогава следването в МЕИ-то не беше по-лесно, отколкото е сега. С какви страхотии му пълните главата на човека за ТУ, ТУ е стандарт за сериозно обучение.типо 1.4 карбуратор вечеCNG(бившо)
хюндай акцент 1.5 CNG
киа каренс +метан
Коментар
-
Red Storm написа:И в Пловдив има ТУ.Опитай и тук.
Коментар
-
Sev написа:kiler_4o написа:Та това за протоколите не ми е проблем, само ще е губене на време, ама то не може само купон... Ама ако наистина е така както разправяш - аз за какво да си хабя парите и нервите там ???
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар