Сега се ровя из нета и търся информация за университетите, защото утре смятам да се записвам за пробните изпити в техническия, та си викам да се запиша и някъде другаде за изпит ... Само там искам да уча, ама за всеки случай ... да видя какво ще стане ...И вижте на какво попаднах докато търсех инфо за КСК на ВИНС :Dhttp://www.iu-varna.hit.bg/ ,натискате за кандидат студенти или нещо от сорта. .. ако не Ви се търси - http://www.iu-varna.hit.bg/za_kandidat.htm :D Само че така се отваря само страницата без рамката ... И да Ви питам - ако ме приемат и У софията и във Варна - къде да отида ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТУ София или ТУ Варна :)
Collapse
X
-
И кво точно искаш да учиш в ТУ- София? Там лесно ще влезнеш , но ще ти скъсат гъза от учене. Преподавателите са мн недобронамерено настроени и някои от тях направо се гаврят със студентите. 1 год изкарах там и за нищо на света няма да се върна.Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.
Коментар
-
PASSARELLA написа:В София, разбира се.www.ibsedu.com
Коментар
-
Искам да уча Електроника ... За преподавателите съм чувал, + това в софия няма освобождаване от изпити в тази специалност ... а във Варна има ... В София също имам приятели ...За решението е още рано, нека ме приемат на двете места пък ще го мисля ... само искам да знам какво мислят съфорумниците по темата
Коментар
-
хм, да ти кажа, бях влезнал в ТУ на предварителния и изцяло спрях да уча, но сега много се радвам, че от някъде че осени идеята за задачите на УНСС, защото там(в ТУ) просто нямаше да оцелея, но щом искаш да учиш това, тогава там ти е мястото аз бих избрал Варна, но на теб ти е втръснало от море, все пакA big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
BEX---GT написа:хм, да ти кажа, бях влезнал в ТУ на предварителния и изцяло спрях да уча, но сега много се радвам, че от някъде че осени идеята за задачите на УНСС, защото там(в ТУ) просто нямаше да оцелея, но щом искаш да учиш това, тогава там ти е мястото аз бих избрал Варна, но на теб ти е втръснало от море, все пак
Коментар
-
Където ти харесва повече на теб, там се запиши. Няма особено значение. Мен шефа ме пита "можеш ли да свършиш това", не какво съм учил. Дипломата не ми е послужила за нищо още, дано някой ден да влезе в употреба :DFiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше
Коментар
-
Не е важно къде ще учиш,а дали и колко ще учиш!Ако отиваш с нагласата да учиш и да се отдадеш на науката,няма значение къде ще си.Ако ще е за купон,то и двете места са добри.Лично на мен варненки ми харесват повече.Ако имаш намерение да работиш докато учиш,то София е по-доброто място за нещо по специалноста,а варна за работа през лятото.Живота и на двете места е еднакво скъп.Варна ти е по-близо и ще си ходиш по-често.Все пак си морско чедо и мисля,че от тази гледна точка варна ще ти е по-добре.Ако си скиор ,то София е по-добре.Аз лично исках да уча в София,бях се запътил към Варна и попаднах в Търново за което не съжалявам.Малък град,много студенти (около 30% от населението),женски университет (само военното училище правеше конкуренция при жените,но така или иначе бяха в повече от мъжете) и много хубави механи.Ех години млади....Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
kiler_4o написа:Искам да уча Електроника ... За преподавателите съм чувал, + това в софия няма освобождаване от изпити в тази специалност ... а във Варна има ... В София също имам приятели ...За решението е още рано, нека ме приемат на двете места пък ще го мисля ... само искам да знам какво мислят съфорумниците по темата
Коментар
-
Humppa
www.ru.acad.bgДаскалите са печени, отнасят се добре с колегите, има купон.П.П. Има и гадни даскали, като навсякъде. Но в РУ се влиза лесно! Изкарва се малко по-трудно, но то си зависи и от теб. Ако си учиш - нямаш дерт. Русе в последните 2-3 години се превърна в един прекрасен град, просто върви нагоре! Даже да си призная - малко ми липсва вече... П.П.2. И колега, най-вече УСПЕХ! ти желая!П.П.3. Надявам се налято да приемат жената в някоя хубава специалност в РУ, а аз продължавам във ВСУ-то в София "Строителство на сгради и съоръжения"...
Коментар
-
msotiroff написа:Килърчо, не гледай къде е по - лесно...едното е за сметка на другото. Препоръчвам ти Варна. Града е страхотен, сравнително чист, близо е до Бургас и е не по - малко перспективен от София.
Коментар
-
Определено ИСКАМ да съм в ТУ ... Само електроника искам да уча, нищо друго ... от 5 години я уча и смятам да продължа... Това е едно от нещата, които ми доставят удоволствие, когато се занимавам с тях ... Това в отговор на Rugel...Иначе и аз съм чувал за Русе добри работи, но там ако отида ще съм в напълно непозната среда, никога не съм ходил в Русе и ще ми е малко трудно да се приобщя ... и във Варна и в София имам и приятели, и роднини, и съм обикалял по малко, така че за сега смятам да изключа другите възможности ... Нищо лично Влизам, за да уча и да си правя купона едновременно, но равномерно разпределени ... Така или иначе вече свикнах да спя по 5-6 часа редовно и от време на време по 8-9 ... По някой път по 2-3 ... така че не мисля че ще ми е проблем да ги съчетая И в София и във Варна ще съм на квартира ... Ако съм във Варна - въпросния ми най-добър приятел се изнася от сегашната му и отиваме някъде другаде ...едит: Миналото лято живях 2 месеца в студентски град и повече не ми се ще там :D една жена както стоеше пред мен - един як мъжага я грабна, хвърли я в багажника на един мерцедес и почна да си говори с някакви, после отпрашиха на някъде ... тя след това не издаде нито звук.. Не ми се рискува толкова :Dпромених малко заглавието на темата и пуснах една анкета, въпреки че везните май клонят към ТУ Варна доста силно
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар