Алеле майко...Мъка, много мъка има из този свят...Даже не ми е смешно, по-скоро е жалко, защото най-вероятно е истина...No comment!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Жалба...смях
Collapse
X
-
Благодаря loop, от отговорите на другите колеги вече разбрах за услугата и ролята на служителите (а защо си ги поставил в кавички?).Както вече написах, явно има за които хора тази услуга е удобна (вкл. тази тема го доказва). Но за мен тя все пак не представлява интерес. Дори да беше с предплатена карта баба ми (и очевидно според хипотезата ти да не може да се справи с въвеждането на номера на ваучера), пак нямаше да ходя до офис на мобилния оператор при положение, че мога да й заредя картата и без да се разкарвам (може нали?).ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
Pecho написа:Мда, всеки гледа от неговата си камбанария (винаги съм бил на договор) Yellow_Flash_Colorz_PDT_09 . Като се замисля, вероятно има много хора, които ползват тази услуга. И все пак, аз бих си купил ваучер, който аз да си заредя когато искам, вместо да се разправям с разни служители.А може би има хора, които зареждат и по 4 лв.? Сега се сещам, че като студент съм сипвал бензин за 2 лева (вярно, че имаха друга стойност и бензинът не беше 2 лв. литъра, но все пак)... Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
Коментар
-
Я да попитам, че нещо не ми е ясно: какви са тези служители, талони за презареждане? Нали ваучерите се продават свободно - купуваш, изтриваш защитния слой и зареждаш от собствения си телефонFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар