Здравейте колеги, някой може ли да ми каже до коя дата са решени актовете в КАТ. Трябва ми да знам дали да се редя от седем сутринта или да ходя само за да ми го продалжат с месец. А до колко часа работят?Благодаря!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
КАТ - Наказателни постановления
Collapse
X
-
Re: КАТ - Наказателни постановления
anko написа:Здравейте колеги, някой може ли да ми каже до коя дата са решени актовете в КАТ. Трябва ми да знам дали да се редя от седем сутринта или да ходя само за да ми го продалжат с месец. А до колко часа работят?Благодаря!Bravo 1.6 16v
-
Колега, утре рано сутринта ще съм пред КАТ.Имам едно постановление за получаване още от 12.02.2008 (дотогава ми беше удължен акта).Ами и книжката ще ми вземат заради 31 км/ч превишение в града на Ботевградско (изписахме темата преди 3-4 месеца).Та утре ще съм там. Ако имаш нещо да видя казвай.
Коментар
-
doofiat написа:Колега, утре рано сутринта ще съм пред КАТ.Имам едно постановление за получаване още от 12.02.2008 (дотогава ми беше удължен акта).Ами и книжката ще ми вземат заради 31 км/ч превишение в града на Ботевградско (изписахме темата преди 3-4 месеца).Та утре ще съм там. Ако имаш нещо да видя казвай.Fiat Bravo 1.8 GT
Коментар
-
anko написа:doofiat написа:Колега, утре рано сутринта ще съм пред КАТ.Имам едно постановление за получаване още от 12.02.2008 (дотогава ми беше удължен акта).Ами и книжката ще ми вземат заради 31 км/ч превишение в града на Ботевградско (изписахме темата преди 3-4 месеца).Та утре ще съм там. Ако имаш нещо да видя казвай.
Коментар
-
doofiat написа:anko написа:doofiat написа:Колега, утре рано сутринта ще съм пред КАТ.Имам едно постановление за получаване още от 12.02.2008 (дотогава ми беше удължен акта).Ами и книжката ще ми вземат заради 31 км/ч превишение в града на Ботевградско (изписахме темата преди 3-4 месеца).Та утре ще съм там. Ако имаш нещо да видя казвай.Fiat Bravo 1.8 GT
Коментар
-
doofiat написа:Колега, утре рано сутринта ще съм пред КАТ.Имам едно постановление за получаване още от 12.02.2008 (дотогава ми беше удължен акта).Ами и книжката ще ми вземат заради 31 км/ч превишение в града на Ботевградско (изписахме темата преди 3-4 месеца).Та утре ще съм там. Ако имаш нещо да видя казвай.
Коментар
-
1115 написа:doofiat написа:Колега, утре рано сутринта ще съм пред КАТ.Имам едно постановление за получаване още от 12.02.2008 (дотогава ми беше удължен акта).Ами и книжката ще ми вземат заради 31 км/ч превишение в града на Ботевградско (изписахме темата преди 3-4 месеца).Та утре ще съм там. Ако имаш нещо да видя казвай.Bravo 1.6 16v
Коментар
-
и аз имах едно актче от катастрофа ама аз сам си обжалвах ...та може и без адвокат...пускаш една жалба написана на 87439 страници надълго и на на широко и готово...всичко се протака с една година(докато съда вземе решение и изчака да види дали единия полицай който е присъствал на ПТП-то няма да реши да се върне в България, пича беше духнал за САЩ) а вече минаха цели две години...та и един месец...та някой знае ли колко давност имат тези актове?! а и един фиш имам...добре че полицая се смили над мен че бях с 45км/ч отгоре и изпреварвах на забранен участък... ПП.Колега сори че ти се понатресох в темата ама го приеми и като съвет обжалваш и готовоRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Ами аз като имам 3 неплатени акта и сроковете им изтекоха още преди 4 месеца какво ме чака в този случай ?www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
anko написа:Здравейте колеги, някой може ли да ми каже до коя дата са решени актовете в КАТ. Трябва ми да знам дали да се редя от седем сутринта или да ходя само за да ми го продалжат с месец. А до колко часа работят?Благодаря!
Коментар
-
doofiat написа:anko написа:Здравейте колеги, някой може ли да ми каже до коя дата са решени актовете в КАТ. Трябва ми да знам дали да се редя от седем сутринта или да ходя само за да ми го продалжат с месец. А до колко часа работят?Благодаря!Fiat Bravo 1.8 GT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар