Mupo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Регистрация в Paypal????
Collapse
X
-
||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
-
Sev написа:става с Виза Електрон
Коментар
-
Аз съм с Visa Electron на ДСК от доста време. И ми се е случвало да не мога да извърша плащане. Даже и сметките които редовно си плащам пак през нета също не мога да платя. Та понеже вдигах веднъж скандали в банката точно щото не можах да си платя едни самолетни билети.Стигна се дотам че да ги карам да се свързват с авиокомпанията да се разберат къде е проблема. Та смислен отговор така и не получих но до колкото разбрах от колеги проблема възниква когато им се обновяват данните в тяхната мрежа и всички трансфери се забраняват за известно време. Така че пробвай отново може и да стане.
Коментар
-
Имам две регистрирани карти виза електрон, на ЦКБ и ПИБ, без проблеми. Нямам проблеми и да плащам директно, до момента само веднъж ми е отказано плащане от Катарските авиолинии и нямам идея защо, а и не ми се търсеше, предполагам има блокирани карти от определени страни, но в случая не е това проблемът, най-добре отиди в банката.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
За картите на ОББ наистина има някъкав проблем в пай пал, а за другите трябва да са международни, че иначе не стават, на гърба на картата има един четри цифрен код със който се регистрира картата, а за верификацията, ми тя се изисква за суми над 100 евро, така че примен по скъпи от тези покупки няма да правя и затова не съм "доверил" картата на сайта, ограничаваща мярка за харчене на пари, мисля че повече от тези сто евро няма да ми се налага да харча!http://pazaruvane-online.com/20/%D1%...F%D0%BA%D0%B0/
Коментар
-
С дебитни виза електрон на ПИБ, Райф, Пиреус, Прокредит, ЦКБ, Алфабанк, Сосиете, Уникредит, ДСК няма проблеми - гледай при валидация да имаш поне 10 лв в сметката, имай впредвид че банката държи някакъв резерв от няколко лева за сметката и въпреки че те излизат в баланса, не могат да се теглят.....Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:С дебитни виза електрон на ПИБ, Райф, Пиреус, Прокредит, ЦКБ, Алфабанк, Сосиете, Уникредит, ДСК няма проблеми - гледай при валидация да имаш поне 10 лв в сметката, имай впредвид че банката държи някакъв резерв от няколко лева за сметката и въпреки че те излизат в баланса, не могат да се теглят.....
Коментар
-
Това с 10-те кинта не е вярно. Преди няколко месеца регистрирах новата карта с 6 лева в нея. Нямаше проблем пейпал да си изтегли парите. Пробвай с друг браузър или опитай по-късно. Може би е по-добре вместо да ходиш в банката, първо да питаш пейпал за какво става въпрос.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Дебитните на Прокредит са най изгодни, имат и бързо ъпдейтващо се онлайн банкиране, обменните им курсове на паунда са що годе изгодни....Реално погледнато само на ОББ не съм ползвал услугите, щото имам персонална ненавист към тях......не че съм голям фен на банките и не че държа в тях повече пари отколкото съм склонен да прежаля, но все пак......Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар