Колеги, ако гражданската ми е направена на 18 януари и е разсрочеан на 4 вноски кога трябва да внеса втората - сега или през Април? Тотално се обърках вече
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Един бърз въпрос за ГО
Collapse
X
-
Не пишеше - даже служителката се учуди. Както и да е - платих си я за цялата година. Мерси на отзовалите се!Модератор, моля да изтриеш темата!Отговарям на молбата ти.Темата може да бъде полезна и на други колеги.Както виждаш един вече я използва,за да зададе свой въпрос.Така че нека си остане,на никого не пречи,а може да помогне.Модераторски екип на fiat-bg.org.ex '96 Bravа 1.6 16V LPG
Коментар
-
a колега ще ти използвам темата да не пиша нова надявам се нямаш нищо против...та имам малко проблемче тази вечер забелязах че на малкия талон за гражданската са объркали номера на колата ми вместо 6803 са написали 6003 навсякъде другаде си е ок дали това ще е проблем ако ме спрат за проверка че не ми се иска да драскам по талона...Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Kimi_Raikonen написа:Преправи си 0 на 8 и ако те пита някой- тегли една на заспалата шматка, дето писала бланката- то си има и за какво, де, та шанса въобще да имаш някакъв проблем е 1:1000 0000- та нали има и номер на рама, имена и т.н. :DRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар